Tervel Comfortline Pitkähihainen Military

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Laadukas pitkähihainen, erittäin kevyestä ja pehmeästä materiaalista valmistettuna tarjoilee maksimaalista mukavuutta ja liikkeen vapautta missä tahansa tilanteessa.

Tilapäisesti loppunut

29,90 2990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMISTA
Tämä tuote on poistunut valikoimista. Se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta.

Tuotetiedot

Laadukas pitkähihainen, erittäin kevyestä ja pehmeästä materiaalista valmistettuna tarjoilee maksimaalista mukavuutta ja liikkeen vapautta missä tahansa tilanteessa.

Paita on valmistettu joustavasta supplex-materiaalista, joka on nykyaikainen synteettinen kuitu, jossa yhdistyvät puuvillan fiilis ja polyamidien tekniset ominaisuudet. Paita säännöstelee kehon lämpötilaa kaikkien urheilusuoritteiden aikana. Eli hengittää ja pitää kuivana.

Tervelin Comfortline paita pitää sisällään uutta, vähän aikaa sitten kehiteltyä Push & Pull -teknologiaa. Se meinaa optimaalista kosteudensiirtoa, nimittäin, paidan rakenne koostuu kolmesta erilaisesta kuidusta, jota Push & Pull -teknologia käyttää hyödykseen ja imee kosteutta iholta, hajottaa ja haihduttaa sen ulospäin niin, että iholle ei jää yhtään nihkeää fiilistä joka voisi kylmettää tai tuntua epämukavalta.

Mitä vielä, kankaan Quick-Dry ominaisuus meinaa sitä, että paita kuivuu hetkessä vaikka se olisi kastunut kauttaaltaan. Tervelin tuotteet ovat hyvin laadukkaita, pitävät muotonsa ja ominaisuutensa pitkään sekä näyttävät hyvältä päällä. Paitaan sekoitettu elastinen Lycra tekee siitä hyvin kehoa myötäilevän ratkaisun.
  • Tervel Comfortline Pitkähihainen
  • 95% polyamidia, 5% elastaania (Lycra)
  • Kankaan paino: 250g/m² (+/-) 10g/m²
  • Valmistettu Puolassa

Tervel kokotaulukko
Koko Rinnanympärys Pituus Vyötärö
S/M 82 - 98cm 166 - 178cm 80 - 90cm
L/XL 98 - 112cm 176 - 188cm 90 - 100cm
XXL 112 - 126cm 186 - 198cm 100 - 110cm
Mittaa rinnanympärys, tarkastele pituuttasi ja sovella tässä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.