Helikon-Tex Tactical TopCool T-Paita Musta

Tactinen T-paita Helikonilta on valmistettu termoaktiivisista ainesosista, polyesteristä nimittäin, ja TopCool tekniikka meinaa sitä, että se pitää sinut kuivana ja viileänä.

Heti varastosta (20 kpl)

21,90 2190

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Tactinen T-paita Helikonilta on valmistettu termoaktiivisista ainesosista, polyesteristä nimittäin, ja TopCool tekniikka meinaa sitä, että se pitää sinut kuivana ja viileänä.

Mukana menossa pari taskua velcropaikkoineen molemmissa hihoissa.
 • 100% Polyester, TopCool
 • Hengittää todella reippaasti
 • Hihoissa lenkit, joihin voi laittaa aurinkolasit killumaan
 • Molemmissa hihoissa myös pienet taskut velcropaneleilla

Helikon Tactical TopCool t-paita
Koko Paidan pituus Rinnanympärys
S 70cm 102cm
M 73cm 108cm
L 76cm 112cm
XL 77cm 118cm
XXL 78cm 120cm
3XL 81cm 122cm
Valitse kokosi rinnanympäryksen mukaan.

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  24.03.2018 - Jonny

  Ostin kyseisen paidan töihin. Paras paita tähän mennessä mitä oon käyttäny luotiliivin alla. Joustaa ja hengittää tosi hyvin. Suosittelen!

  01.09.2016 - Olaf

  Yhdessä lauseessa: t-paita tilanteisiin, joissa ei sovi näyttää rennolta.

  Tämä on Helikonin Urban Tactical Pikeepaidan sisartuote. Kangas on täsmälleen sama. Puhdas polyesteri kudottuna sellaiseen perinteiseen pikeepaitatyyliin, eli tekstuuri on semmoinen reikäinen, siis nk. "piqué"-kudonta. Googleta. Näyttää siis siltä, miltä perinteiset pikeepaidat näyttävät.

  Vaikka onkin keinokuitua, kangas hengittää hämmentävän hyvin. Vain siinä tapauksessa, että vuoraat itsesi liian monella kerroksella, alkaa tämä tuntua siltä, miltä keinokuituinen vaate liian usein tuntuu: tuorekelmulta. Koska kuitu ei itsessään ime kosteutta, jää kosteus ihoa vasten niissä tilanteissa, joissa ventilaatio ei riitä. Tämä ei kuitenkaan ole pitkäkestoinen ongelma: vähennä kerroksia ja anna tuulettua, ja ei aikaakaan, kun iho on taas kuiva.

  Vaikka onkin tuon Helikonin pikeepaidan velipoika, ovat tämän t-paidan leikkaus ja mitoitus aivan erit. Pikeepaita edustaa semmoista "Dilbert goes somewhat Tactical" -henkeä, mutta tämän t-paidan viesti on paljon vakavampi, semmoinen ei-leikittelevä. Tuon pikeepaidan on tarkoitus herättää luottamusta. Tämä t-paita menee jo hitusen aggression puolelle. Ihan hitusen. Siis silleen, että "teen työtä, jolla on tarkoitus". Vaikken tekisikään.

  Minulla on tämä t-paita sekä tuo Helikonin pikeepaita samassa koossa. Pikeepaita on mitoitukseltaan rento, t-paita ei. Jos sinulla on jotain, mitä tiukalla paidalla korostaa, valitse tämä t-paita. Jos sinulla on jotain, mitä haluat löysällä mitoituksella peittää, valitse tuo pikeepaita. T-paidan helma on lyhyempi, hihansuut ovat tiukemmat ja olkapäät ovat ylempänä. Toisin sanoen: jos etsit samantyyppistä vaatetta kuin slim-fit-pikeepaidat lajia Ben Sherman ja Fred Perry, ja kaulukseton t-paita käy, osta tämä heti. Saat saman sharpin lookin, ja vieläpä virallisempana. Tämä päällä et näytä siltä, että olet vapaalla.

  Taktisen, sen sijaan että olisi "vain t-paita", tästä paidasta tekee hihojen varustus. Molemmissa hihoissa on kolme asiaa: aurinkolasilenkki, tasku ja velcro-pinta. Aurinkolasilenkille saattaa löytyä käyttöä, joskin itse pidän enemmän pikeepaidan ratkaisusta, jossa lenkki on rinnassa alimman napin kohdalla. Hihojen taskut ovat todella pienet, enkä äkkiä keksi, mitä niissä säilyttäisi. Jos tätä käyttää työpaitana, voisi niissä periaatteesa pitää kulkulätkää tai vastaavaa, mutta siviilissä en näe niille muuta tarkoitusta kuin kosmetiikka - paita näyttää "taktisemmalta" niiden kanssa kuin niitä ilman. Velcropinnat ovat aika jännä lisä, ja nostavat toki taktisuuden ihan toiseen potenssiin noin imagon kannalta. Sen verran jäykät ne kuitenkin ovat, että kunhan ratkojan löydän, irrotan ne paidasta kokonaan.

  Kangas on hitusen liian paksua toimiakseen silkassa aluspaidassa. Jos siis etsit jotain, mitä pitää ns. "baselayerina" väli- ja päälliskerrosten alla, valitse jotain muuta. Sitä vastoin sellaisenaan pidettävään paitaan paksuus on erinomainen.

  Olen itse pitänyt tätä töissä. Työnkuvani on sellainen, että suurimman osan ajasta tarvitsen mukavaa paitaa, joka päällä voi sekä istua koneella että tehdä manuaalista asennustyyppistä labouria, ja jonka voi huoletta pestä pesukoneessa pelkäämättä vaatteen ulkonäön rapistumista. Toistaalta silloin tällöin täytyy toimia kasvotusten asiakasrajapinnassa tilanteissa, joissa pitäisi herättää luottamusta ja olla, noh, vakavasti otettava. Yks kaks yllättäen t-paita onkin haastavassa tilanteessa. Ihan mikä tahansa t-paita ei nimittäin tuollaista luottamusta herätä - varsinkaan ilman firman brodeerauksia. Tämä paita tekee sen. Harvempi henkilö oikeasti "taktisiin" tilanteisiin elämässään törmää ilman, että näkyvänä kerroksena toimii työnantajan maksamat vaatteet, mutta jos valinnanvaraa on, tämä on kyllä aika vahva ehdokas. Tai jos se työnantaja ostaisi näitä ja brodeeraisi ne logot sitten näihin... Wink wink.

  Oikeasti hyvä paita.

  Pros:
  • Erittäin hengittävä materiaali, keinokuidun huonot puolet näyttäytyvät vain jos kerroksia on liikaa
  • "Asiallinen" leikkaus - tämä päällä ei näytä siltä kuin olisi lomalla
  • Koska keinokuitu, värit pysyvät hyvin
  • "Muotoja korostava mitoitus" - jos on millä pullistella, tällä sen tekee
  • Edullinen laatuunsa nähden
  • Tämä on jo toistoa, mutta oikeasti fiksun ja asiallisen näköinen
  Cons:
  • Velcropaikat hihoissa ovat (oletettavasti?) suurimmalle osalle käyttäjistä turhat, mutta ne voi irrottaa
  • Voi tuntua tukalalta, jos ostaa tekniseksi aluspaidaksi - älä siis osta tekniseksi aluspaidaksi