Palautukset

Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen ostoksiisi. Aina voi toki tulla tilanne, jolloin tuotteen palauttaminen on välttämätöntä. Olemmekin tehneet palautusprosessista niin yksinkertaisen kuin mahdollista. Sinulla on 30 päivän palautusoikeus siitä hetkestä kun olet tuotteen vastaanottanut. Voit joko vaihtaa tuotteen uuteen tai saada rahapalautuksen.

Palauttaessanne tuotteen, mainitkaa Postin henkilökunnalle, että kyseessä on ASIAKASPALAUTUS. Kenenkään ei itse tarvitse ruveta maksamaan palautuskuluja. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Palautusohjeet:

Jos haluat jostain syystä palauttaa tilatun tuotteen, katso seuraavat ohjeet:

 1. Paketoi tuote tuotepakkaukseensa samalla tavalla kun se oli sinulle saapuessaan
 2. Katso että jokainen ohjevihkonen ja pakettiin kuuluva osa on pakattu oikein
 3. Paketoi tuotepakkaus erilliseen pahvilaatikkoon/pahviin - älä lähetä tuotetta ilman suojaavaa paketointia
 4. Kirjaudu sisään omalle tilillesi (oma tilisi) - valitse omista tiedoistasi tilaus jota palautus koskee, klikkaa tilauksen viereistä linkkiä "palauta" ja tee tarvittavat merkinnät. Tässä kohdassa järjestelmä lähettää meille sähköisen tiedon tavaran palautumisesta. Saamme siis tiedon tulevasta palautuksesta hyvissä ajoin ennen fyysisen tuotteen saapumista varastollemme palautuskäsittelyyn. ps. Jos et muista oman asiakastilisi kirjautumistietoja, niin skippaa tämä kohta. Palautus onnistuu myös ilman tätä.
 5. Lataa asiakaspalautuskaavake .PDF muodossa - tulosta ja täytä
 6. Laita paketin mukana tullut laskukopio ja asiakaspalautuskaavake palautettavan paketin mukaan
 7. Postissa Asiakaspalautus: SF-Fennica Oy / Mökkimies.com (Pakettiautomaatti ja Matkahuolto -ohjeet tossa alempana)
 8. Olet vastuussa lähetyksestä ja sen kunnosta siihen asti kun se meille saapuu

Palautus Postin pakettiautomaattiin:

 1. Automaatin ruudusta valitaan "palautus"
 2. Syötä sama koodi, jolla noudit pakettisi ja paina "OK"
 3. Luukku aukeaa, työnnä palautuspaketti sisään ja sulje luukku

Palautus Matkahuolto:

 1. Mene paketin kanssa samaan noutopisteeseen mistä paketin hait
 2. Sano myyjälle: asiakaspalautus ja palautuskoodi on 9519848
 3. Lampsi ulos kaupasta, ellet tee muita ostoksia (ei mainos)

Vähän lisäinffoo palautuksista

Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, ole meihin heti yhteydessä. Tämän jälkeen, lähetä tuote meille (asiakaspalautus) ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Molemmissa tapauksissa tulee lähetyksen mukana AINA olla ostoksen yhteydessä saamanne laskukopio. Rahapalautukset maksamme takaisin ilmoittamallenne tilille.

Palauttaessanne tuotteen, liittäkää mukaan laskumme sekä yläpuolelta ladattava asiakaspalautuskaavake tai vapaamuotoinen kirje, josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten.

Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, emme voi ottaa palautusta vastaan.

Vielä selvennykseksi

Älä siis liimaa alkuperäisiin tuotepakkauksiin palautelappusia, teippejä tai mitään muutakaan niihin kuulumatonta. Tuote on pakattava niin, että tuotteen myyntipakkaus ei postin kuljetuksessa kärsi millään muotoa. Asiakas on vastuussa tuotteesta siihen asti kun se meille saapuu.

Epäselvissä asioissa voit soittaa 010 525 1826 (arkisin 10:00 - 16:30) tai tiedustella asioita sähköpostilla.

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos tuote on vartavasten ostajan pyynnöstä tilattu tai valmistettu.

Pidätämme oikeuden periä palautuskustannukset asiakkaalta jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai toimitusehtojen vastaisesti.