Palautukset

Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen ostoksiisi. Aina voi toki tulla tilanne, jolloin tuotteen palauttaminen on välttämätöntä. Olemmekin tehneet palautusprosessista niin yksinkertaisen kuin mahdollista. Sinulla on 30 päivän palautusoikeus siitä hetkestä kun olet tuotteen vastaanottanut. Voit joko vaihtaa tuotteen uuteen tai saada rahapalautuksen.

Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Palautusohjeet:

Jos haluat jostain syystä palauttaa tilatun tuotteen, katso seuraavat ohjeet:

 1. Paketoi tuote tuotepakkaukseensa samalla tavalla kun se oli sinulle saapuessaan. Viikkaa vaatteet ja katso, että niissä ei ole karvoja, likaa tai muuta sotkua.
 2. Katso että jokainen ohjevihkonen ja pakettiin kuuluva osa on pakattu oikein.
 3. Paketoi tuotepakkaus samaan laatikkoon tai pussiin, jossa se sinulle saapui - älä lähetä tuotetta ilman suojaavaa paketointia.
 4. Kirjaudu sisään omalle tilillesi (oma tilisi) - valitse omista tiedoistasi tilaus jota palautus koskee, klikkaa tilauksen viereistä linkkiä "palauta" ja tee tarvittavat merkinnät. Tässä kohdassa järjestelmä lähettää meille sähköisen tiedon tavaran palautumisesta. Saamme siis tiedon tulevasta palautuksesta hyvissä ajoin ennen fyysisen tuotteen saapumista varastollemme palautuskäsittelyyn. [Jos et muista oman asiakastilisi kirjautumistietoja tai et ole luonut asiakastiliä meille, niin skippaa tämä kohta. Palautus onnistuu myös ilman tätä].
 5. Lataa asiakaspalautuskaavake .PDF muodossa - tulosta ja täytä. Jos ei printteriä, niin kirjoita vapaamuotoisesti paperille, että mitä palautuksen kanssa tehdään. Voit katsoa mallia tuosta pdf -kaavakkeesta.
 6. Laita paketin mukana tullut laskukopio ja asiakaspalautuskaavake (tai muu selvitys) palautettavan paketin mukaan.
 7. Posti, pakettiautomaatti ja Matkahuolto -palautusohjeet tässä alapuolella.
 8. Olet vastuussa lähetyksestä ja sen kunnosta siihen asti kun se meille saapuu.

Palautus Postin toimipisteessä:

 1. Mene postiin
 2. Sano myyjälle: asiakaspalautus Mökkimies.com ja palautustunnus: 635987
 3. Siinä kaikki, kiitos

Palautus Postin pakettiautomaattiin:

 1. Automaatin ruudusta valitaan "palautus"
 2. Syötä sama koodi, jolla noudit pakettisi ja paina "OK"
 3. Luukku aukeaa, työnnä palautuspaketti sisään ja sulje luukku

Palautus Matkahuolto:

 1. Huom. Ei palautuksia Matkahuollon pakettiautomaatin kautta
 2. Mene paketin kanssa samaan noutopisteeseen mistä paketin hait
 3. Sano myyjälle: asiakaspalautus ja palautustunnus on 9519848
 4. Lampsi ulos kaupasta, ellet tee muita ostoksia (ei mainos)

Vähän lisäinffoo palautuksista

Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, ole meihin heti yhteydessä. Tämän jälkeen, lähetä tuote meille (asiakaspalautus) ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Molemmissa tapauksissa tulisi lähetyksen mukana olla ostoksen yhteydessä saamanne kuittikopio. Rahapalautukset maksamme takaisin ilmoittamallenne tilille.

Palauttaessanne tuotteen, liittäkää mukaan kuitti ostoksesta sekä yläpuolelta ladattava asiakaspalautuskaavake tai vapaamuotoinen kirje, josta käy ilmi palautuksen syy. Muistakaa ruksia myös mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten.

Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, emme voi ottaa palautusta vastaan.

Vielä selvennykseksi

 • Älä liimaa alkuperäisiin tuotepakkauksiin palautelappusia, teippejä tai mitään muutakaan niihin kuulumatonta. Tuote on pakattava niin, että tuotteen myyntipakkaus ei postin kuljetuksessa kärsi millään muotoa. Asiakas on vastuussa tuotteesta siihen asti kun se meille saapuu.
 • Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos tuote on vartavasten ostajan pyynnöstä tilattu tai valmistettu.
 • Pidätämme oikeuden periä palautuskustannukset asiakkaalta jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai toimitusehtojen vastaisesti.
 • Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, eikä ilmoita siitä meille yhtään mitään, perimme molemmin suuntaiset postikulut sen mukaan, mitä toimitusvaihtoehtoa on käytetty. Lisäksi, mikäli tilaus on tehty Klarna tai Walley -laskulla, perimme myös laskutuslisästä aiheutuneen kulun asiakaalta. Nämä vähennetään tilauksen kokonaissummasta rahapalautuksen yhteydessä. Elikkä lyhyesti: Jos paketti jää noutamatta, emmekä saa sinulta ilmoitusta asiasta, perimme käsittely- ja toimituskulut 19,90 € per tilaus + mahdollinen laskutuslisä maksutavasta riippuen.
 • Mikäli tilauksen toimitus oli maksuton, mutta palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituskulurajan, vähennämme palautettavasta summasta tilauksen toimituskulut.
 • Palautukset käsitellään 1-5 arkipäivän sisällä saapumisesta.
 • Epäselvissä asioissa voit soittaa 010 525 1826 (arkisin 10:00 - 16:30) tai tiedustella asioita sähköpostilla.