NEMO

Cam Brensinger perusti NEMO:n vuonna 2002 ajatuksenaan luoda uudenlaista, korkean laadun, designin ja insinöörityön omaavaa ulkoilmavarustetta. Ensimmäinen vuosi menikin lähes kokonaan hänen tutkiessaan mahdollisuuksia ja teknologiaa jota NEMO:n ensimmäiset teltat tulisivat hyödyntämään. Tämä teknologia on nimeltään AirSupported Technology® (AST) ja ne valittiin NEMO -malliston ensimmäisiksi tuotteiksi. Tämä siksi, että uusi markkinoille pyrkivä toimija pystyisi näin todistamaan kykynsä tuottaa totaalisen uutta ja innovaatioilla pakattuja tuotteita jo valmiiksi ahtaille ja laadukkaille markkinoille - ja josta on hyvä sitten jatkaa eteenpäin.

Vuonna 2006 NEMO alkoi tarjoamaan osaamistan U.S. Special Forces eliittijoukoille ja lanseerasi Shield™ malliston. Siitä lähtien, monet eliittitaistelijat ovat luottaneet NEMO -telttoihin, suojiin, makuupusseihin, aselaukkuihin ja muihin NEMO:n mallistosta löytyviin, vaativan käyttäjän kamppeisiin. Parasta mahdollista varustetta kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. NEMOn AirSupported Technology (AST®) tarjoilee uudenlaisen näkemyksen teltan tukirankoihin - ilmalla täytettävät palkit innovatiivisella pumppujärjestelmällä: korkean luokan vaihtoehto perinteisille telttakepeille. NEMO AST® suojat ja teltat ovat varustettu teknologialla joka säästää aikaa, pienentää kantamuksen kokoa ja tarjoilee uskomatonta rakenteen lujuutta. Ne on suunniteltu kunnon rähinöihin, joissa elämä voi olla yhdestä virheestä kiinni. Sopivat varmasti myös vaativalle harrastelijalle.

Seikkailut ovat universaali kokemus. Lapsesi ensimmäinen vaellus tai retki luontoon on varmasti yhtä jännittävää, kuin hetki jolloin itse viimenään seisot kiipeämäsi vuoren huipulla. NEMO® teltat ovat suunniteltu toimimaan kaikkein äärimmäisissä olosuhteissa mitä ulkomaailmasta voi löytyä. Ja toimivat ne hemmetin hyvin myös niissä ihan perinteisissä kohteissa jonne sinäkin todennäköisesti olet suuntaamassa. Joten, olit sitten odottelemassa sään selkenemistä jossain 4000 metrin korkeudella, tai haluat vain tarkastaa, että jäikö keittiön valo päälle kun telttailet takapihallasi, tarjoavat NEMO teltat täydellisen harmonian niin kestävyyden, mukavuuden kuin upeasti viritetyn toiminnallisuuden välillä. NEMO:n yksi nyrkkisäännöistä kuuluukin: "Emme koskaa uhraa mukavuutta painon vuoksi, pihistele upeissa yksityiskohdissa tai ylenkatso sitä faktaa, että ensimmäinen seikkailusi on takuuvarmasti yhtä muistorikas kuin seuraavakin."