Kootamo Nahkahanskat, Work, Bushcraft

Vahvaa nahkaa Sorminäppärät Jokainen pari on uniikki ulkonäöltään Käsitelty öljyillä ja vahoilla Roikkuu reikäniitistä vaikka vyöllä
Jos sie tarvitset oikei kunnon nahkahanskoja, nii täs siul ois sellaset! Vaan ihan älyttömän mukavat, hyvin pitävät ja kovvoon hommoon tarkoitetut hanskat, jotka on helppo vetää käteen aina kun tarvis ilmaantuu! Työ- ja erähommiin oikein passelit, löytyy sorminäppäryyttä, vaikka ovatkin suht paksua nahkaa, suojaavat käsiä kaikelta ikävältä.

Heti varastosta (176 kpl)

39,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Jos sie tarvitset oikei kunnon nahkahanskoja, nii täs siul ois sellaset! Vaan ihan älyttömän mukavat, hyvin pitävät ja kovvoon hommoon tarkoitetut hanskat, jotka on helppo vetää käteen aina kun tarvis ilmaantuu! Työ- ja erähommiin oikein passelit, löytyy sorminäppäryyttä, vaikka ovatkin suht paksua nahkaa, suojaavat käsiä kaikelta ikävältä.

Klassinen Amerikkalainen työhansikas on aina aikojen alusta ollut tälläinen keltaisen värinen nahkarukkanen. Mökkimiehen tiimi teki siitä nyt vain paremman ja vedenpitävämmän, kovan ja kestävän! Kootamo Nahkahanskat ovat käsityönä valmistettuja, uniikkeja ulkonäöltään ja paranevat käytössä entisestään.

Monesti kun metsään mennään, ei ajatella hansikkaita tai käsien suojausta sen kummemmin. Ne ovat kuitenkin ehkä yksi tärkeimmistä henkilökohtaisista varusteista turvallisuuden ja mukavuuden puolesta. Kootamo Nahkahanskat ovat omiaan kun heilutat kirvettä, työstät puukolla, sahaat pöllejä ja niin pois päin. - Hei, ne suojaavat käsiäsi hankaumilta ja vaurioilta!

Erittäin kestävää lehmännahkaa ja superkestävät saumat takaavat kirveenheilutteluun oikeanlaista grippiä. Reikäniitti hanskan helmassa mahdollistaa kuivattamisen ja roikottelun repun ulkopuolella tai vyöllä. Ja voi ne lyödä mökin naulaan samoista rei'istä kuivumaan.

Mittaa näin: sormet levällään, ota mitta kämmenen ympäri rystysten alapuolelta, älä ota peukaloa mukaan laskuihin. Jos arvot kahden koon välillä, ota isommat.

Valmistettu laatuluokan nahasta (100% cowhide), ei ikäviä sisäsaumoja ja vain parasta pitoa vaativaan tarpeeseen. Hanskat on käsitelty erityisellä vaha/öljy -seoksella, jotka parantavat nahkan kimmoisuutta ja vedenpitävyyttä. Kuitenkin, kannattaa aina silloin tällöin liipaista hanskoihin hyvää leather balm -tyylistä nahkarasvaa, se tekee niistä entistä paremmat ajan saatossa!

Takaamme, että näiden nahkarukkasten ostoa ei tarvitse katua, 100% tyytyväisyystakuu tai rahat takaisin.

 • Kootamo Nahkahanskat työ ja eräilyhommiin
 • Kestävää ja vahvaa lehmännahkaa 100% (cowhide)
 • Hyvä näppituntuma, eivät ole kömpelöt sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä
 • Reikäniitistä hanskat voi pistää naulaan tai kuljettaa karabiinin kanssa vyöllä
 • Käsitelty valmiiksi vahoilla ja öljyillä, jotta saadaan mahdollisimman vedenpitävä pinta
 • Hanskat kuitenkin rakastavat nahkarasvaa, kantsii silloin tällöin
 • Lyhyt varsi
 • Ei vuorta
 • Kootamo by Mokkimies.com

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  30.09.2021 - Puutarhakarkuri

  Todella hyvät käsineet, on pakko tilata toinen pari kun hukkasin toisen käsineeni.

  27.09.2021 - Kake

  Mukavat kädessä ja kävellessä kestävät hyvin. Kestävyys on lähinnä näppylähanskojen luokkaa. Ei varsinaiseen työkäyttöön.

  17.09.2021 - Marjo B

  Täällä lyhyehkö persjalkainen nainen, joka hoitelee oman talon hommansa itse ja eräjormailee kun ehtii. Olisikohan mahdollista tehdä pienehkö erä kokoa 7? Kasi oli pikuisen väljä ja kirves kädessä jopa hippasen vaarallinen.

  Mökkimies.com: XS kokoa siis tarvittaisiin, laitetaanpa työlistalle. Uuden koon kohdalla puhutaan kevät/kesä 2022 akselista tässä vaiheessa vuotta.

  14.09.2021 - IsoK

  Tänään tuli postissa ja aivan täydellisesti istuu. Tuntuukin siltä että on tarkoitettu kovaan käyttöön :)

  26.08.2021 - Ere

  Ostin ohjeistuksen mukaan pienemmät jos jää kokojen väliin ja tuli kämmenestä sopivat. Harmi että pitkät sormet, niin jää vähän roikkumaan puolitiehen. Omaan makuun ehkä vähän liian pehmeät ja ohuet, mutta ensimmäistä kesää käyttäneenä hyvin kestävät. Laatu ja hinta osuu kohdalleen. On ollut käytössä puuhommissa ja moottoripyöräillessä kylillä.

  10.07.2021 - Jamor

  Ostin yhdet, ostin 6kk päästä toiset. Ihan vain siksi, että on kahdet hyvät hanskat olemassa. Tosi hyvät hanskat retkeilyyn ja tulen käsittelyyn puskatemppuilussa.

  05.06.2021 - Ippe

  Nostalgiset Marlboro-hanskat.

  29.05.2021 - Kake

  Hyvän tuntuiset mutta olisipa saatavilla myös aikuisten kokoa. Olisko mitenkään mahdollista saada valikoimaan vielä pykälää isompia?

  Mökkimies: XXL koko on tulossa kesän '21 kuluessa.

  09.02.2021 - Markku

  Tuntupa hyvälle vetää käteen. Pieni alkujäykkyys hävisi kevyellä rasvauksella. Suosittelen tiukkaa, sillä nahkahan muotoutuu käyttäjänsä mukaan. Nyt hanska istuu käteen kuin....no hanska. Eipä noissa näpit paleltunu vaikka kartanolla parikymmentä pakkasta. Ohjeistuksen mukaan ostetut hanskat.

  07.02.2021 - Toni

  Erittäin hyvät hanskat! Sopivan napakka koko ja kerrankin riittävän lyhyet sormet etteivät sormien päät repsota tiellä. Näitten kanssa onnistuu ongelmitta kaikenlainen puuhastelu, nämä suojaavat käsiä hyvin, mutta omaavat silti riittävän tuntuman että aseiden käsittelykin onnistuu.

  Hanskat olivat vähän räikeänkin keltaisia uusina, mutta likatahrat ja mehiläisvahapitoinen nahkarasva mikä kaapistani löytyi on korjannut tilanteen. Nyt näyttävät mattavärisemmiltä ja sopivan... eräuskottavilta? :)

  02.12.2020 - Masa

  Ikinä en ole odottanut niin kovasti hanskojen saapumista, kun olin tilaus-nappia painanut. Hanskat näyttää ja tuntuu erittäin hyvältä. Ulkonäkö/laatu tekee meikeläiseen suuren vaikutuksen. On ehdottomasti meikeläisen #1 hanskat, vaikka mikään hanska-friikki en olekkaan.
  Sopii omaan käteen erittäin hyvin. Tilasin L-kokoa ja ajattelin, että saattaa olla hitusen turhan isot, mutta todellisuudessa istuvuus on täydellinen.

  Mikäli hanskat kestävät omassa käytössä hyvin, ei ole epäilystäkään mitkä hanskat tilaan myös seuraavalla kerralla.+++

  01.11.2020 - Petkele

  Erittäin hyvät hanskat mökkihommiin loppukeväästä syksyyn asti. Hakivat muotonsa hyvin parin-kolmen käyttökerran jälkeen. Nämä on koeteltu puu- ja peltohommissa ja näitä on työnnetty välillä myös traktorin uumeniin. Toimii näissä, joten toimii varmasti myös metsäreissuilla. Eristettähän näissä ei ole mutta näillä tarkeni ulkona hyvin jo maaliskuussa, kun ei jäänyt paikalleen seisoskelemaan.

  Materiaali on nahkaa, joten ainakin päivän päätteeksi kannattaa laittaa kuivumaan epäsuoraan lämpöön (hellan kupeeseen en laittanut, enkä suosittele).

  Kannattaa kuitenkin välttää teräviä esineitä - lasinsirpale teki etusormen päähän pienen pistoreiän ja ruusunpiikit pahensivat tilannetta kesän aikana.

  Kyllä noilla kuitenkin yhden kesän pärjäsi hyvin kovemmissakin hommissa ja kokemus oli sen verran positiivinen, että toinen pari menee tilaukseen.

  21.10.2020 - Antti V.

  Erittäin passelit hanskat! Alkuun mietin pitkään huomattavasti kalliimpia "ruotsalaisia" kilpailevia hanskoja, mutta kuultuani, että nekin valmistetaan hyvin kaukana kotoa ja ne vain viimeistellään ruotsissa, oli valinta aika selvä. En enää ilman näitä retkelle lähde jos vähänkään on tarkoitus pelata tulen kanssa. Koko on hiukan nafti kuten joku taisi mainitakin. Jos olet kahden koon rajalla, valitse isommat.

  13.10.2020 - Arska

  Mittaamalla mittanauhalla tuli liian pienet.

  08.08.2020 - Kake

  Hanskat sopi käteen mainiosti ja muokkautuu käteen sopivasti käytön myötä. Tykkään nafteista kinttaista joten 9 oli hyvät. Viimeisen päälle hanskat.

  07.07.2020 - Koko

  Hanskat vaikuttavat ihan ok laatuisilla, mutta koot ovat pieniä. Itselle menee yleensä nro11 työhanskat, mutta xl koko ei ollut edes lähellä. Varsinkin sormet ovat lyhyet.

  23.06.2020 - Eränuotio

  Lyhyellä kokemuksella; erinomainen kinnas, kun nuotiolla kokkailee. Saumat vaikutti huolellisilta, ompelulanka paksulta, ja nahka jämäkältä! Vaha pintaan ja kovaa käyttöä!

  21.04.2020 - Pyry&Sisu

  Koiraharrastajan ykköshanskat. Yleensä kämmen ja sormet kuluvat reijille kuukaudessa, mutta ei näissä. Sipaus valjasrasvaa hanskoihin pitää ne pehmeinä ja pito remmeihin paranee.

  07.04.2020 - Tonsa49

  Aivan parhaat hanskat mettä hommiin. Kyllä pysyy homelite näpeissä.

  03.04.2020 - MR

  Hienot ovat. Kaunis väri ja nahka vaikuttaa laadukkaalta. Fiksusti ommellutkin. Harmi kun kerrankin peukalo on sopivan kokoinen ja leveys oivallinen, niin sormet, etenkin pikkusormi, jää minulla ärsyttävän lyhyeksi.

  05.03.2020 - Miska

  Hyvät hansikkaat ja napakat käytössä.

  07.02.2020 - Pekka

  Ensivaikutelma todella hyvä. Koko 9 omiin käsiin napakka (normaalisti käytän kokoa 10) ja sormet tuntuivat hanskassa vähän lyhyiltä, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen istuu kuin... hansikas.

  03.02.2020 - Koutsi

  Uudet hanskat tuli takuuseen renkaan irti lähtemisen vuoksi. Uudet päivitetyt mallit ovat kyllä loistavat, kaikki toimii. Olen erittäin tyytyväinen hanskoihin.

  02.12.2019 - Koutsi

  Pienoinen pettymys. Hanskat erikokoiset, ei paljoa mutta kuitenkin, niin että se häiritsee. Metallinen purjerengas lähti molemmista käsineistä kahden päivän jälkeen irti.
  Muuten hyvät käsineet.

  Mökkimies.com vastaa: Kootamon maailmanvalloitus alkaa pienillä kolhuilla, ollaan vähän oppilaita itsekin kun nyt ensimmäistä kertaa tuotamme kaupallisesti jotain jollain ulkopuolisella taholla. Kaikki Kootamo -tuotteet vaihdetaan lupauksen mukaisesti aina uusiin jos mitään valmistusvirheitä ilmaantuu.

  Näissä 1-erän hanskoissa on ollut ongelmia n. 10% käsineistä tuossa nimenomaisessa metallirenkaassa. Me ollaan se jo korjattu seuraavaan erään ja ne eivät lähde enää ikinä irti, mutta tässä 1-erässä oli osa hanskoista virheellisiä. Ne vaihdetaan asiakkaille uusiin. "New and Improved" -erä on Joulukuu 2019 eteenpäin ->

  05.11.2019 - sergei legezin