Kootamo Nahkahanskat, Work, Bushcraft

Vahvaa nahkaa Sorminäppärät Jokainen pari on uniikki ulkonäöltään Käsitelty öljyillä ja vahoilla Roikkuu reikäniitistä vaikka vyöllä
Jos sie tarvitset oikei kunnon nahkahanskoja, nii täs siul ois sellaset! Vaan ihan älyttömän mukavat, hyvin pitävät ja kovvoon hommoon tarkoitetut hanskat, jotka on helppo vetää käteen aina kun tarvis ilmaantuu! Työ- ja erähommiin oikein passelit, löytyy sorminäppäryyttä, vaikka ovatkin suht paksua nahkaa, suojaavat käsiä kaikelta ikävältä.

Heti varastosta (12 kpl)

39,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Jos sie tarvitset oikei kunnon nahkahanskoja, nii täs siul ois sellaset! Vaan ihan älyttömän mukavat, hyvin pitävät ja kovvoon hommoon tarkoitetut hanskat, jotka on helppo vetää käteen aina kun tarvis ilmaantuu! Työ- ja erähommiin oikein passelit, löytyy sorminäppäryyttä, vaikka ovatkin suht paksua nahkaa, suojaavat käsiä kaikelta ikävältä.

Klassinen Amerikkalainen työhansikas on aina aikojen alusta ollut tälläinen keltaisen värinen nahkarukkanen. Mökkimiehen tiimi teki siitä nyt vain paremman ja vedenpitävämmän, kovan ja kestävän! Kootamo Nahkahanskat ovat käsityönä valmistettuja, uniikkeja ulkonäöltään ja paranevat käytössä entisestään.

Monesti kun metsään mennään, ei ajatella hansikkaita tai käsien suojausta sen kummemmin. Ne ovat kuitenkin ehkä yksi tärkeimmistä henkilökohtaisista varusteista turvallisuuden ja mukavuuden puolesta. Kootamo Nahkahanskat ovat omiaan kun heilutat kirvettä, työstät puukolla, sahaat pöllejä ja niin pois päin. - Hei, ne suojaavat käsiäsi hankaumilta ja vaurioilta!

Erittäin kestävää lehmännahkaa ja superkestävät saumat takaavat kirveenheilutteluun oikeanlaista grippiä. Reikäniitti hanskan helmassa mahdollistaa kuivattamisen ja roikottelun repun ulkopuolella tai vyöllä. Ja voi ne lyödä mökin naulaan samoista rei'istä kuivumaan.

Valmistettu laatuluokan nahasta (100% cowhide), ei ikäviä sisäsaumoja ja vain parasta pitoa vaativaan tarpeeseen. Hanskat on käsitelty erityisellä vaha/öljy -seoksella, jotka parantavat nahkan kimmoisuutta ja vedenpitävyyttä. Kuitenkin, kannattaa aina silloin tällöin liipaista hanskoihin hyvää leather balm -tyylistä nahkarasvaa, se tekee niistä entistä paremmat ajan saatossa!

Hansikas muotoutuu käytössä käyttäjälleen sopivaksi, suosittelemme ottamaan ns. snug fit, eli tiukka -koon, nahka elää ja venyy käyttäjälleen sopivaksi, vaikka olisikin alkuun snadisti "pienen" tuntuinen.

Mittaa näin: sormet levällään, ota mitta kämmenen ympäri rystysten alapuolelta, älä ota peukaloa mukaan laskuihin.

Takaamme, että näiden nahkarukkasten ostoa ei tarvitse katua, 100% tyytyväisyystakuu tai rahat takaisin.
 • Kootamo Nahkahanskat työ ja eräilyhommiin
 • Kestävää ja vahvaa lehmännahkaa 100% (cowhide)
 • Hyvä näppituntuma, eivät ole kömpelöt sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä
 • Reikäniitistä hanskat voi pistää naulaan tai kuljettaa karabiinin kanssa vyöllä
 • Käsitelty valmiiksi vahoilla ja öljyillä, jotta saadaan mahdollisimman vedenpitävä pinta
 • Hanskat kuitenkin rakastavat nahkarasvaa, kantsii silloin tällöin
 • Lyhyt varsi
 • Ei vuorta
 • Kootamo by Mokkimies.com

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  08.08.2020 - Kake

  Hanskat sopi käteen mainiosti ja muokkautuu käteen sopivasti käytön myötä. Tykkään nafteista kinttaista joten 9 oli hyvät. Viimeisen päälle hanskat.

  07.07.2020 - Koko

  Hanskat vaikuttavat ihan ok laatuisilla, mutta koot ovat pieniä. Itselle menee yleensä nro11 työhanskat, mutta xl koko ei ollut edes lähellä. Varsinkin sormet ovat lyhyet.

  23.06.2020 - Eränuotio

  Lyhyellä kokemuksella; erinomainen kinnas, kun nuotiolla kokkailee. Saumat vaikutti huolellisilta, ompelulanka paksulta, ja nahka jämäkältä! Vaha pintaan ja kovaa käyttöä!

  21.04.2020 - Pyry&Sisu

  Koiraharrastajan ykköshanskat. Yleensä kämmen ja sormet kuluvat reijille kuukaudessa, mutta ei näissä. Sipaus valjasrasvaa hanskoihin pitää ne pehmeinä ja pito remmeihin paranee.

  07.04.2020 - Tonsa49

  Aivan parhaat hanskat mettä hommiin. Kyllä pysyy homelite näpeissä.

  03.04.2020 - MR

  Hienot ovat. Kaunis väri ja nahka vaikuttaa laadukkaalta. Fiksusti ommellutkin. Harmi kun kerrankin peukalo on sopivan kokoinen ja leveys oivallinen, niin sormet, etenkin pikkusormi, jää minulla ärsyttävän lyhyeksi.

  05.03.2020 - Miska

  Hyvät hansikkaat ja napakat käytössä.

  07.02.2020 - Pekka

  Ensivaikutelma todella hyvä. Koko 9 omiin käsiin napakka (normaalisti käytän kokoa 10) ja sormet tuntuivat hanskassa vähän lyhyiltä, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen istuu kuin... hansikas.

  03.02.2020 - Koutsi

  Uudet hanskat tuli takuuseen renkaan irti lähtemisen vuoksi. Uudet päivitetyt mallit ovat kyllä loistavat, kaikki toimii. Olen erittäin tyytyväinen hanskoihin.

  02.12.2019 - Koutsi

  Pienoinen pettymys. Hanskat erikokoiset, ei paljoa mutta kuitenkin, niin että se häiritsee. Metallinen purjerengas lähti molemmista käsineistä kahden päivän jälkeen irti.
  Muuten hyvät käsineet.

  Mökkimies.com vastaa: Kootamon maailmanvalloitus alkaa pienillä kolhuilla, ollaan vähän oppilaita itsekin kun nyt ensimmäistä kertaa tuotamme kaupallisesti jotain jollain ulkopuolisella taholla. Kaikki Kootamo -tuotteet vaihdetaan lupauksen mukaisesti aina uusiin jos mitään valmistusvirheitä ilmaantuu.

  Näissä 1-erän hanskoissa on ollut ongelmia n. 10% käsineistä tuossa nimenomaisessa metallirenkaassa. Me ollaan se jo korjattu seuraavaan erään ja ne eivät lähde enää ikinä irti, mutta tässä 1-erässä oli osa hanskoista virheellisiä. Ne vaihdetaan asiakkaille uusiin. "New and Improved" -erä on Joulukuu 2019 eteenpäin ->

  05.11.2019 - sergei legezin