Wilmas Nordic Summer Erämiehen Parfyymi

Pikiöljyä ja mehiläisvahaa Supertehokas hyttysiä vastaan 40g peltipurkki
Luontaisista ainesosista valmistettu Wilmas Nordic Summer - erämiehen ulkotuoksu on tässä - nimittäin, sen lisäksi, että se karkottaa hyttysiä ja muita lentäviä hyönteisiä todella tehokkaasti, on tässä myös miellyttävä tervan tuoksu.

Heti varastosta (24 kpl)

14,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Luontaisista ainesosista valmistettu Wilmas Nordic Summer - erämiehen ulkotuoksu on tässä - nimittäin, sen lisäksi, että se karkottaa hyttysiä ja muita lentäviä hyönteisiä todella tehokkaasti, on tässä myös miellyttävä tervan tuoksu.

Pienessä peltipurkissa tulee jämäkkää vahaa, jota sivellään sormella iholle tai vaatteiden ulkopinnoille. Huom. voi tahrata vaatteita, joten paras betsi on käyttää tätä tuotetta paljaisiin ihokohtiin. Korvien taakse, otsaan, kaulalle, kämmenselkään jne. toimii todella tehokkaasti hyttysiä vastaan, testattu on.

Klassinen Skandinaavinen konsti suojautua verta imeviä siipivihulaisia vastaan.
 • Wilma Nordic Summer "metsämiehen parfyymi"
 • Sisältää pikiöljyä ja mehiläisvahaa
 • Sivele sormenpäillä suoraan iholle parhaisiin kohtiin
 • Katso kuinka moskiittoparvi katoaa läheisyydestäsi kuin taikaiskusta
 • Saattaa tahrata vaatteita, jos kokeilet, niin kokeile pienelle alueelle ensin
 • Vaha sulaa kuumassa, pidä siis suht viileissä olosuhteissa
 • 40g peltipurnukka

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  02.09.2021 - Mesogood

  Edellisen purkin ostin muistaakseni kesällä 2008 ja seuraavan heti perään kesällä 2021. Vanha purkki oli aavistuksen isompi, joten otin varalta tällä kertaa kaksi. On siis riittoisaa kunhan ei helteillä, kun pehmiää, lapioi isoja määriä kerralla.

  12.08.2021 - Itikat veks

  Tuoksuu hyvälle ja karkottaa itikat. Purkki sujahtaa huomaamattomasti taskuun joten helppo pitää aina mukana. Suosittelen kaikille.

  04.06.2021 - Dynamite Tom

  Hauska katsella kun hyttyöttiäiset yrittää pistää mutta ei onnistu. Täydellinen tuote.

  13.04.2021 - Vilzu

  Ainoa tökötti joka pitää verenimijät loitolla kairassa hikoilevan ukkelin iholta. Oon käyttänyt kaikkia mitä 30v vaellus urani aikana oon käsiini saanut ja tämä on kirkkaasti paras karkottaja. Sais muuten 5 tähteä, mutta koska deet sulattaa Gore-Tex ym kalvot ja niiden saumateippien liimat, niin pojo pois. Olen jo oppinut käyttämään fiksummin, eli ei niskaan, kämmenselkiin jne vaan käsivarsiin joissa merino tai puuvilla paita päällä, korvan taakse ja poskiin. Se riittää.

  17.07.2020 - Huimies

  Todella hyvä! Toimiii!

  26.04.2020 - Mellan

  Törmättiin tähän tuotteeseen eka kerran Kolarissa Pakasaivon kahvikodalla, josta tätä oli myytävänä. Ostettiin Ja erittäin hyväksi havaittiin. Välillä oli vaikeasti saatavilla, nyt onneksi myös Mökkimiehellä. On kyllä hintansa arvoinen ja tuoksukin on paljon parempi kuin erään paljon mainostetun ruiskutettavan kilpailijan.

  22.06.2019 - FLyd

  Toimii.

  25.10.2017 - Koira

  Tämä! Wanhat tietää...

  06.05.2017 - Lapinkoira

  Tehoaineena dietyylitolyamidi (DEET). Tämä purnukka sisältää DEETiä 40%, eli todella paljon, vaikka tuotesepostuksessa sitä ei mainita. Ei mainita myöskään purkin tuoteselostuksessa. Sama tehoaine DEET mm. Offissa ja muissa hyttysmyrkyissä, mutta näissä peruskamoissa prosenttiluvut on luokkaa 20-25%. Wilma's Nordic Summer on todella tehokas karkote, mutta se on se mikä tästä tekee tappavan tehokasta on juurikin tuo suurehko määrä DEETiä, ei pikiöljy tai mehiläisvaha.

  Tätä ja muuta et tarvitse. Trust me. Vuosien kokemuksella.