Wilmas Nordic Summer Erämiehen Parfyymi

Pikiöljyä ja mehiläisvahaa Supertehokas hyttysiä vastaan 40g peltipurkki
Luontaisista ainesosista valmistettu Wilmas Nordic Summer - erämiehen ulkotuoksu on tässä - nimittäin, sen lisäksi, että se karkottaa hyttysiä ja muita lentäviä hyönteisiä todella tehokkaasti, on tässä myös miellyttävä tervan tuoksu.

Heti varastosta (108 kpl)

14,90 1490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Luontaisista ainesosista valmistettu Wilmas Nordic Summer - erämiehen ulkotuoksu on tässä - nimittäin, sen lisäksi, että se karkottaa hyttysiä ja muita lentäviä hyönteisiä todella tehokkaasti, on tässä myös miellyttävä tervan tuoksu.

Pienessä peltipurkissa tulee jämäkkää vahaa, jota sivellään sormella iholle tai vaatteiden ulkopinnoille. Huom. voi tahrata vaatteita, joten paras betsi on käyttää tätä tuotetta paljaisiin ihokohtiin. Korvien taakse, otsaan, kaulalle, kämmenselkään jne. toimii todella tehokkaasti hyttysiä vastaan, testattu on.

Klassinen Skandinaavinen konsti suojautua verta imeviä siipivihulaisia vastaan.
 • Wilma Nordic Summer "metsämiehen parfyymi"
 • Sisältää pikiöljyä ja mehiläisvahaa
 • Sivele sormenpäillä suoraan iholle parhaisiin kohtiin
 • Katso kuinka moskiittoparvi katoaa läheisyydestäsi kuin taikaiskusta
 • Saattaa tahrata vaatteita, jos kokeilet, niin kokeile pienelle alueelle ensin
 • Vaha sulaa kuumassa, pidä siis suht viileissä olosuhteissa
 • 40g peltipurnukka

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  22.12.2022 - Timppa vm.62

  Parempaa ei ole vielä tullut vastaan, lähestulkoon kaikki mahdollinen Suomesta saatavat on kokeiltu ja jotkut salpaavat jooa käyttäjän hengitystä (olen astrmaatikko ja lieväst tuoksu yliherkkä, tämän luonnollinen mieto tervamainen tuoksu ei käy henkeen), pitää erinomaisesti "Lapin ilmavoimat" poissa iholta, pahimpaan räkkäaikaan & toimii toki täällä rintehillä Salpausseljän, erinomainen apu luonnonvalokuvaajalle saa olla rauhassa puskassa kuin puskassa.

  Tuoksu miellyttävä tervas savumainen ja erittäin riittoisaa, ostin viime keväänä ja purkista on kaksi aikuista käyttäny, eikä vielä huomaa että olisi yhtään käytetty. Suosittelen lämpimästi hankkimaan & kokeilemaan, itse olen mainostanut tuotetta Lapissa kulkiessani.

  27.11.2022 - Vheh

  Toimii ja tuoksuu hyvällä. Pysyy hyttyset kauempana.

  02.09.2021 - Mesogood

  Edellisen purkin ostin muistaakseni kesällä 2008 ja seuraavan heti perään kesällä 2021. Vanha purkki oli aavistuksen isompi, joten otin varalta tällä kertaa kaksi. On siis riittoisaa kunhan ei helteillä, kun pehmiää, lapioi isoja määriä kerralla.

  12.08.2021 - Itikat veks

  Tuoksuu hyvälle ja karkottaa itikat. Purkki sujahtaa huomaamattomasti taskuun joten helppo pitää aina mukana. Suosittelen kaikille.

  04.06.2021 - Dynamite Tom

  Hauska katsella kun hyttyöttiäiset yrittää pistää mutta ei onnistu. Täydellinen tuote.

  13.04.2021 - Vilzu

  Ainoa tökötti joka pitää verenimijät loitolla kairassa hikoilevan ukkelin iholta. Oon käyttänyt kaikkia mitä 30v vaellus urani aikana oon käsiini saanut ja tämä on kirkkaasti paras karkottaja. Sais muuten 5 tähteä, mutta koska deet sulattaa Gore-Tex ym kalvot ja niiden saumateippien liimat, niin pojo pois. Olen jo oppinut käyttämään fiksummin, eli ei niskaan, kämmenselkiin jne vaan käsivarsiin joissa merino tai puuvilla paita päällä, korvan taakse ja poskiin. Se riittää.

  17.07.2020 - Huimies

  Todella hyvä! Toimiii!

  26.04.2020 - Mellan

  Törmättiin tähän tuotteeseen eka kerran Kolarissa Pakasaivon kahvikodalla, josta tätä oli myytävänä. Ostettiin Ja erittäin hyväksi havaittiin. Välillä oli vaikeasti saatavilla, nyt onneksi myös Mökkimiehellä. On kyllä hintansa arvoinen ja tuoksukin on paljon parempi kuin erään paljon mainostetun ruiskutettavan kilpailijan.

  22.06.2019 - FLyd

  Toimii.

  25.10.2017 - Koira

  Tämä! Wanhat tietää...