Pathfinder Canteen Cooking Set Kenttäkeittiö

Juomapullo, keittoastia, keittotaso Kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin Ruostumatonta terästä Juomapullossa leveä suuaukko Paino: 851g
PATHFINDER Canteen Cooking Set on yksinkertainen setti retkeilyyn, jonka avulla keität niin vedet kuin valmistat sapuskat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarvikkeet kestävät kovaa käyttöä, eivätkä mene heti ruttuun rinkassa kannettaessa. Tämä setti koostuu vähän päälle litran vetävästä vesipullosta, kannellisesta keittoastiasta ja risukeittimen tyylisestä keittotasosta.

Tilapäisesti loppunut

64,90 6490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

PATHFINDER Canteen Cooking Set on yksinkertainen setti retkeilyyn, jonka avulla keität niin vedet kuin valmistat sapuskat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarvikkeet kestävät kovaa käyttöä, eivätkä mene heti ruttuun rinkassa kannettaessa. Tämä setti koostuu vähän päälle litran vetävästä vesipullosta, kannellisesta keittoastiasta ja risukeittimen tyylisestä keittotasosta.

Valmistaja kertoilee tästä setistä seuraavaa: Olitpa sitten satunnainen retkeilijä, metsästäjä tai äärimmäinen ulkoilmapersoona ja tykkäät liikkua paljon teillä tuntemattomilla - olet kuitenkin yhden virheen päässä mekaanisesta vammautumisesta: jalka poikki, ei puhelinsignaalia, kilometrien matka lähimmälle tielle...tällöin voit löytää itsesi todellisesta selviytymistilanteesta. Tässä kohtaa kaksi tärkeintä huolenaihettasi tulevat olemaan nesteytys ja kehon lämpötilan ylläpito. Pathfinder Canteen Cooking Set tulee tässä vaiheessa kuvaan ja sinulla on parasta olla se repussasi! Pathfinder Widemouth Military Canteen Setti on suunniteltu niin, että kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin, juomapullo, keittoastia ja risukeitin.

Jos haluat erillisen kantolaukun tälle järjestelmälle, Helikon-Tex Essential Kit Bag on juuri oikean kokoinen ja toimii täydellisenä säilytys- ja kantoratkaisuna tälle setille. Samaan Essential Kit Bagiin saat myös tulentekovehkeet, puhdistustabletteja ja muuta pientä mukaan matkaan. Voitpa siis rakentaa täydellisen kenttäkeittiöjärjestelmän tästä + Essential Kit Bagista, joka löytyy myös meidän valikoimista.

Juomapullon suuaukko on mallia wide mouth ja se on erittäin helppo täyttää vaikka matalimmista puroista. Erillinen keittoastia tulee kannella ja keittelet sen avulla sen 700ml vettä tarvittaessa. Risukeittimen periaatteita noudatteleva ulkoilmaliesi toimii kaikella palavalla materiaalilla ja voi sen alle myös viritellä trangia -tyylisen alkoholikeittimenkin. Helpointa lienee asetella keittoalusta suoraan nuotiolla oleville hiilloksille ja siihen päälle sitten vettä kiehuttamaan.

Kaikkien Pathfinder -tuotteiden suunnittelusta vastaa survival- ja bushcraft expertti Dave Canterbury, Helikon-Tex Bushcraft -malliston Brändilähettiläs. Dave Canterburylla on vuosikymmenien kokemus selviytymistaidoista ja hän pyörittää Pathfinder School -nimistä koulutuskeskusta Amerikan Yhdysvalloissa, Ohion osavaltiossa.
 • Pathfinder Canteen Cooking Set
 • Juomapullo, keittoastia kannella ja keittotaso / risukeitin
 • Tällä hoitaa niin juomapuolen kuin ruoan valmistuksen
 • Kaikki yksiköt pakkautuvat sisäkkäin
 • Juomapullo tilavuus: 39 oz / 1.15 L
 • Keittoastia tilavuus: 25 oz / 0.7 L
 • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • Kestää sääoloja, eikä ruostu
 • Kevyt ja helppo käyttää, helppo puhdistaa
 • Mitat juomapullo: 30 x 13.5 x 6cm
 • Mitat keittoastia: 30 x 13.5 x 6cm
 • Mitat keittotaso: 12.5 x 9 x 9cm
 • Paino: 851g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  13.12.2022 - KorpiKokki

  Idea on hyvä, mutta pieniä design lapsuksia löytyy.

  Kannelle, jonka olemassaolo on todella hyvä, ei ole tunnu olevan paikkaa kun tavarat pakkaa kokoon. Eli hukkaamisriski on korkea ilman koko systeemille säilytyspussia tai taskua.

  Kupin kahvalukko meinasi livetä useamman kerran testissä, koska sille tarkoitetut lipat olivat hieman viistot, jolloinka täyden kupin paino saa lukon kiipeämään viiston pinnan ylös. Pienellä Leatherman askartelulla korjattu: liikkuva kahvalukko irroitettu ja käännetty ympäri niin että sen siivekkeet ovat lähempänä kuppia, joka mahdollistaa lukolle tarkoitettujen lippojen vääntämistä tiukemmiksi, jolloin lukko ei pääse hyppäämään niiden ylitse.

  Suosittelen vahvasti kokeilemaan lukon pitävyyttä kylmän kuorman kanssa. Täytä kuppi hanavedellä, nostele ja asettele pöydälle USEAMMAN KERRAN ja katso onko lukko lähellä hypätä pois paikaltaan - parempi tämä kuin saada kiehuva vesi syliin keskellä metsää. Kahvan käyttäminen ei pitäisi olla taitolaji.

  Muutoin tiivis ja kätevä paketti. Askarteluista huolimatta annan neljä tähteä.

  02.02.2022 - Sami

  Laadukas tuote kokonaisuus. En ole ehtinyt testaamaan tuotetta maastossa mutta juomapullo oli suurempi kuin odotin joka on hyvä asia. Materiaali on ohutta ja jos kaadat tänne kiehuvaa nestettä tunnet sen metallin läpi näpeissäsi.

  Kuppi yläpainoinen mutta lukitusmekanismi on toimiva eli ei kippaa ympäri jos vähän osaat käyttää tätä.

  Kuppi ja kansi ei sovi yhteensä niin hyvin kuin voisi ja kaataessa vettä kannessa olevien reikien läpi vesi pääsee valumaan kannen ja kupin välistä. Ei suuri ongelma oikeastaan.

  Tosiaan tuo suositeltu kuljetuspussi on sitten todella jämpti ja jos kannat koko komeutta siinä niin vähän joutuu taistelemaan kaikkien astioiden ulos saamisessa. Loppujen lopuksi hyvä kokonaisuus ja vien sen retkelle lähitulevaisuudessa