LifeStraw® Go Vedenpuhdistin Juomapullolla

 • LifeStraw® Go Vedenpuhdistin Juomapullolla
 • LifeStraw® Go Vedenpuhdistin Juomapullolla
 • LifeStraw® Go Vedenpuhdistin Juomapullolla
 • LifeStraw® Go Vedenpuhdistin Juomapullolla
 • LifeStraw® Go Vedenpuhdistin Juomapullolla
Uusi LifeStraw® Go on juomapullon ja LifeStraw:n filtteröintiteknologiaa yhdistelevä paketti joka toimii sellaisenaan täydellisesti esim. erämaareissuilla tai paikassa jossa puhdas juomavesi ei välttämättä ole itsestäänselvyys. Kauhaiset pulloon vettä suoraan joesta tai lammesta, kiristät korkin ja imet puhdistettua juomavettä suukappaleen läpi.

Heti varastosta (10 kpl)

54,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Uusi LifeStraw® Go on juomapullon ja LifeStraw:n filtteröintiteknologiaa yhdistelevä paketti joka toimii sellaisenaan täydellisesti esim. erämaareissuilla tai paikassa jossa puhdas juomavesi ei välttämättä ole itsestäänselvyys. Kauhaiset pulloon vettä suoraan joesta tai lammesta, kiristät korkin ja imet puhdistettua juomavettä suukappaleen läpi.

LifeStraw® on ideaalinen apuväline kaikille retkeilijöille ja hätätilanteiden varalle. Joskus puhdasta juomavettä ei vain ole saatavilla, ja tällöin apuun rientää yksi edistyneimmistä henkilökohtaisista vedenpuhdistajista mitä markkinoilta löytyy. LifeStraw on maailmanlaajuisesti palkittu innovaatio joka on helppo käyttää, kulkee näppärästi mukana ja mahdollistaa turvallisen nestetankkauksen jopa saastaisimmista lammikoista. Yksi pilli pystyy suodattamaan minimissään 1000 litraa juomavettä. Poistaa vedestä 99.9999% kaikesta vesipohjaisesta vihulaisesta ja 99.9% perkeleellisistä parasiiteista, mitä metsälammikko voi pinnan alle kätkeä. LifeStraw ei kuitenkaan sisällä mitään kemikaaleja, paristoja tai liikkuvia osia. Miten se toimii?

LifeStraw on Svetsiläisen Vestergaard yhtiön keksintö vuodelta 2005 ja suunniteltu todella vihamielisiin olosuhteisiin. Tuotetta onkin lähetetty vuosien saatossa ympäri maailmaa, kaikkiin mahdollisiin kriiseihin ja alueille, joissa esimerkiksi tulvat tai hurrikaanit ovat tuhonneet kaiken mahdollisen. LifeStraw on myös vakiinnuttanut paikkansa ulkona viihtyvien seikkailijoiden ja hätätilanteisiin preppaavien ihmisten keskuudessa.

Miten se toimii:
LifeStraw Vedenpuhdistajan sisällä on erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltuja, onttoja kuituja - ns. ultrafiltteriteknologiaa jota löytyy mm. vedenkäsittelylaitoksista jotka puhdistavat kaupunkien juomaveden. LifeStraw pillin sisältä löytyy suuri määrä tälläisiä filtteröintiin tarkoitettuja kuituja jotka näyttävät ulkoisesti kaikkien pastojen kiistattomalta kuninkaalta, eli spaghettinauhalta, mutta ne ovat kuitenkin todella paljon ohuempia. Jokaisessa kuidussa on halkaisijaltaan 0.2 mikronin kokoisia huokosia - 500 kertaa ohuempia kuin ihmisen hius - ja kun vesi kulkee näiden onttojen kuitujen läpi, vain bakteereista ja loisista vapaa, puhdas juomavesi pääsee kuitujen huokosten läpi. Bakteerit, loiset ja lika eivät nouse pillin mukana käyttäjän suuhun. Fysiikkaan perustuvassa suodatusprosessissa ei käytetä yhtään kemikaaleja.

Uusi LifeStraw® Go on omiaan liikkuvalle kaverille jotka eivät jaksa jäädä veden äärelle äheltämään, vaan haluavat sen vain mukaan ja jatkavat matkaa. Retkille, vaelluksille tai suurkaupunkiin jossa hanavesi on epäilyttävää. Aivan kuten alkuperäinen LifeStraw®, myös tämä suodattaa vähintään 1000 litraa juomavettä. BPA-vapaa vesipullo painaa filtterin kanssa yhteensä n. 226g, eikä siinä ole yhtään liikkuvia osia.

LifeStraw® teknologiaa on testattu riippumattomissa olosuhteissa, erinäisissä laboratorio ja tutkimusohjelmissa. Se on sertifioitu ja täyttää kaikki EU direktiivit ja standardit (10/2011 ja 1935/2004) sekä US EPA 1987 Protokollan mukaisen Microbiological Water Purification standardin. Poistaa mm. seuraavia sittiäisiä:

Bakteerit:
Salmonella
Kampylobakteeri
Kolibakteeri
Kolera
Pseudomonas aeruginosa (sauvabakteeri)
Shigella, eli punatauti (aiheuttaa ripulitauteja)

Parasiitit, eli loiset:
Giardia lamblia, suolistoloinen - vuonna 2007 Nokian vesijohtovedestä löydettiin tätä perkelettä
Cryptosporidium parvum, aiheuttaa kryptosporidioosi-tautia
Entamoeba histolytica, eli Suoliameba (nam)

Huomio: Nykyisellään LifeStraw ei suodata viruksia tai raskasmetalleja. Älä siis juo esim. Kipsisakka-altaasta tai muusta lätäköstä, jos epäilet siinä olevan joko viruksia tai raskasmetalleja. Suomen luonto on pääsääntöisesti kuitenkin niin puhdasta, että tälläisiä edellämainittuja paikkoja ei pahemmin löydy.
 • Juomapullo johon integroitu LifeStraw puhdistin
 • Pullon vetoisuus: 650ml
 • Suodattaa minimissään 1.000 litraa elinkaarensa aikana
 • Filtteripatruuna säilyy kuivassa sisätilassa 5 vuotta
 • Poistaa 99.9999% vedessä elävistä bakteereista (>LOG 6 reduction)
 • Poistaa 99.9% alkueläimistä ja parasiiteista (>LOG 3 reduction)
 • Vähentää veden sameutta, suodattaa 0.2 mikroniin asti
 • Kevyt kantaa mukana: vain 56g
 • Leveys: 2.5cm
 • Pituus: 22.5cm
 • Säilyvyys filtteripatruunalle: 5 vuotta huoneenlämmössä

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  01.08.2018 - BushMikael

  Kuten aikasisempaan arviooni jo laitoin, on Lifestraw tuoteperhe pitänyt minut elossa niin kehä3 sisäpuolela kuin ulkopuolellakin. Moni sanoo, mutta ei tiedä! että lapin kairassa vesi on juomakelpoista sellaisenaankin, mutta koskaan ei tiedä mitä siinä vedessä ylävirrassa voi olla, vaikka kuollut poro tai muu eläin helpotukseensa. Hirvet esimerkiksi tykkää mennä kuolemaan vesistöihin loukkaantumisen tai muuun johdosta. Enpä haluaisi kahmia sellaista vettä kuksalla kitusiin!

  16.04.2016 - JussiNev

  Mahtava keksintö. Itse ihastuin LifeStraw-tuotteeseen miltei heti sitä tutkittuani netissä, mutta päädyin kuitenkin tähän Go-malliin.

  LifeStraw Go on siitä parempi, että voit kantaa likavedet näppärästi mukanasi, eikä sinun tarvitse ryömiä kaikenmaailman ojissa juodaksesi.

  Olen juonut hieman epäilyttävämmistäkin ojista ja vielä olen ihan terveenä pysynyt.

  Ihan extreme-kokeilut jätän muille, mutta kyllä tällä kelpaa juoda melkeinpä mistä vaan. :)

  Suosittelen kovasti tätä enkä tiedä mitä tekisin ilman tätä. Noh, varmasti keittelisin vedet. Joka ei minua henkilökohtaisesti pahemmin houkuta.

  PS. Pakkasella kannattaa huolehtia, ettei pilli jäädy ja rikkoonnu!

  24.10.2015 - Sami

  Todella näppärä ja hyvä tuote retkelle mukaan. Olin ensin (aikaisemmin) vain Lifestraw pillin käyttäjä, mutta päivitystarpeen iskettyä, otettiin tämä pullo. Tässä on se hyvä puoli, että ei tarvitse puljata pillin kanssa erilaisilla proseduureilla juodakseen säiliöstä, vaan riittää kun avaa korkin, kahmaisee vettä sisään, kiristää korkin ja juo. Säästää aikaa ja vaivaa. Hyvä tuote ja toiminut. Ts. ei ole ollut ongelmia juomaveden kanssa.. vielä ainakaan.