Growers Cup Kahvia Retkipussissa

Instant kahvi suoraan pussista Lisää vain kuuma vesi ja odota Noin 2-4 minuuttia Kahvi on valmiina kaadettavaksi
Nokipannukahvit ulkoilmassa? Retkikahvit luonnon helmassa? Nyt on tälläinen hieno instant-kahvi retkelle. Se toimitetaan pussina, sen kun lisäät veden, odotat hetken ja kaadat kuppiin. Aij-jai-jai.

Heti varastosta (10 kpl)

1,95

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 1,95 €

-+

Tuotetiedot

Nokipannukahvit ulkoilmassa? Retkikahvit luonnon helmassa? Nyt on tälläinen hieno instant-kahvi retkelle. Se toimitetaan pussina, sen kun lisäät veden, odotat hetken ja kaadat kuppiin. Aij-jai-jai.

Hienoa kahvia, jauhettu tuoreista kahvipavuista ja pussitettu tähän nerokkaaseen systeemiin. Täydellinen valinta eräretkelle, campingiin, toimistoon (josta ei kahvia löydy) ja tietenkin kotiin tai mökille. Kahvilaadut on duunattu ns. Fair Trade -menetelmällä, joka meinaa yksinkertaisesti about sitä, että kahvin teossa ei ole riistetty, eikä painostettu paikallisia viljelijöitä, vaan kaikki tsuffe duunataan yhteisymmärryksessä ja myös tuottajalle jää reilu osuus omasta panoksestaan.

Kahvipavut ovat käsin pomittuja, lajiteltu ja prosessoitu niin, että vain parhaimmista tehdään tätä hyvin erikoista kahvia. Näitä kahvilaatuja tehdään pienissä erissä ja niistä löytyy uniikki, nimelleen ominainen makuvivahde. Tuotteet ovat suoraa tulosta kahvinviljelijöiden (yleensä pieniä perheyrityksiä) taidosta tehdä hitaasti paahdettua, pieniä eriä micro-roasting kahvia.

Sinun tehtäväksi jää valmistaa kahvi näissä kätevissä pussukoissa! Lisäät vain 300ml kiehuvaa vettä ja odotat 2-4 minuuttia. Kahvipapujen rasvat, aromit ja maku ovat kaikki tallessa. Kun tippunut, kaadat valmiin kahvin suoraan pussista kuksaan. Ei tarvetta suodattimille tai erillisille kannuille. Täydellistä kahvia ulkoilmassa!

Valittavana kaksi eri makua, katso saatavilla olevat optiot.

Grower Coffee 2 Cup - 'Brazil'
 • Tästä tulee 2 kuppia kahvia
  Vahvaa kahvia
  Kaksi kupillista, 150ml kumpainenkin
  100% Arabica kahvia Brasiliasta, 22g jauhettua erikoiskahvia
  Kahvit viljellään 900-1600 metrin yläpuolella merenpinnasta
  Fairtrade ja Eco -sertifioituja (DE-009-Eco-Control)
  Ei alumiinia, pussi on valmistettu PE pinnoitetusta paperista
Grower Coffee 2 Cup 'Colombia'
 • Tästä tulee 2 kuppia kahvia
 • Keskivahvaa kahvia
 • Kaksi kupillista, 150ml kumpainenkin
 • 100% Arabica kahvia Kolumbiasta, 22g jauhettua erikoiskahvia
 • Kahvit viljellään 1700-1900 metrin yläpuolella merenpinnasta
 • Fairtrade ja Eco -sertifioituja (DE-009-Eco-Control)
 • Ei alumiinia, pussi on valmistettu PE pinnoitetusta paperista

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  04.06.2018 - Puska

  Ihan pirun hyvää kaffea oli vaikka en itse yleensä edes mustana juo. Tästä sai 3 miestä nätisti mukilliset sumppia erittäin pienellä vaivalla. Pussin sivussa on asteikko, josta voi itse zoomailla kuumaa vettä kaataessa minkä vahvuista kaffea haluaa hörppiä. Kaatoventtiili on passeli, eikä räiski kahvia sinnetänne. Pussi ei paina mitään, ei vie tilaa repussa ja käytetty pussi palaa nätisti nuotiossa jättäen jälkeensä kaffen tuoksun. Olisi pitänyt tilata kerralla vain enemmän.