Bear Bell Karhukello

Bear Bell on vanha kunnon karhukello, jonka kiinnität varusteisiisi ja äänen voimin kerrot metsän petoeläimille, että täällä kulkee viidakon kuningas.

Heti varastosta (79 kpl)

5,90 590

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 5,90 €

-+

Tuotetiedot

Bear Bell on vanha kunnon karhukello, jonka kiinnität varusteisiisi ja äänen voimin kerrot metsän petoeläimille, että täällä kulkee viidakon kuningas.

Pieni kello voidaan kiinnittää joko reppuun tai vaatteisiin. Siinä on sisäänrakennettu säilytyspussi, jossa magneettinen äänenvaimennin, jolloinka saat kellon pysymään hiljaisena, jos et jaksa kuunnella sen kilinää. Tämä on ikiaikainen kikka kertoa metsän eläimille, että täällä kulkee joku. Kellon kilinä antaa esim. karhulle riittävästi aikaa poikkeuttaa suuntimaansa, eikä mahdollisesti kohtalokkaita kohtaamisia pääse syntymään.

Ja vitsi: Jaappanialainen turistiryhmä oli juuri lähdössä kiertämään Karhunkierrosta, retkeilyopas huomautti, että alueella liikkuu kyllä karhuja. Usein välttelevät ihmisiä eikä näköhavaintoja juurikaan pääse syntymään. Opas jatkoi: ‘useimmiten karhut väistävät ihmisen kuullessaan, ja tämän vuoksi metsässä kävellessään kannattaakin pitää mahdollisimman kovaa meteliä, jotenka kaikkien olisi hyvä kiinnittää pieni kilikello reppuun ja kertoa kellon kilinällä karhulle, että täältä tullaan.’

Karhujen hyökkäykset ihmisten kimppuun ovat kuitenkin äärimmäisen harvinaisia.’ Jatkoi eräopas. Mutta, jos näette karhun jätöksiä, lähtekää alueelta välittömästi. -- ‘Kuinka tiedämme, että kyseessä on karhun jätökset?’ kysyi yksi turisteista. ‘Helposti’, vastasi eräopas. ‘Ne ovat täynnä pieniä kilikelloja’.
  • Kellossa magneetilla toimiva äänenvaimennin, silloin kun haluaa hiljentää kellon
  • Velcronauhalla avattava remmi kiinittyy helposti reppuun tai vaatteisiin
  • Kellon halkaisija: 38mm
  • Paino: 40g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    02.06.2017 - jaajo

    myös maastopyöräilijän kaveri, kertoo edellä meneville koiran ulkoiluttajille että täältä tullaan eikä koiratkaan ylläty ja hypi ohjaus tangolle. on tavallaan 2 äänen säätöä riippuen miten tuon nauhan taittaa ettei kello kilise. halpa ja hyvä konsti säilyä vapaan ulkoiletettavien koirien puremiselta.