Scho-Ka-Kola Energiasuklaa

 • Scho-Ka-Kola Energiasuklaa
Edelleen muodin ja edelläkävijyyden aallonharjalla, klassinen Lapin polttajien suklaa, joka toimitetaan metallirasiassa ja jonka luvataan tuovan virkeyden sinne missä sitä ei alunperinkään pitänyt olla! Kehitelty joskus vuonna 1935 sodan voittamiseksi, nyttemmin tarjoillaan autoilijoille, opiskelijoille ja muuten vain väsyneille tyypeille.

Heti varastosta (83 kpl)

2,99 299

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 2,99 €

-+

Tuotetiedot

Edelleen muodin ja edelläkävijyyden aallonharjalla, klassinen Lapin polttajien suklaa, joka toimitetaan metallirasiassa ja jonka luvataan tuovan virkeyden sinne missä sitä ei alunperinkään pitänyt olla! Kehitelty joskus vuonna 1935 sodan voittamiseksi, nyttemmin tarjoillaan autoilijoille, opiskelijoille ja muuten vain väsyneille tyypeille.

Saanemme esitellä, Scho-Ka-Kola Energiasuklaan! Sisältää pirusti kofeiinia ja pitää mielen virkeänä paikoissa joissa sen ei pitäisi olla mahdollista! Ei enää epäterveellisiä ja kalliita tölkkilitkuja, kun saat saman muutamasta palasesta terveellistä tummaa suklaata - ja hei, tulee valmiiksi siivutettuina siisteinä paloina, joten piristävä snäkki on vain kannen avaamisen takana!

Kirjoitellessamme tätä upeata tuotekuvausta, eikä se johdu pelkästään alkoholista, vaan erehdyksestä - jonka kautta opimme, että Scho-Ka-Kolaa ei tule syödä purkkia yhdeltä istumalta, toteamme, että parempaa energiasuklaata saa hakea. Se toimitetaan näppärässä metallirasiassa ja valmiiksi viipaloituna.

Tiedättehän ekstaasin, sen kauhean huumeen jolla US Army teki kokeilujaan 1950-luvulla? Ideana oli pitää sotilaat hereillä ja valmiina rähinään kellon ympäri. Jenkkilän puoli oli tuossa kokeilussaan aikaansa edellä ja kokeilu myös toimi jokseenkin hyvin, ilmeisestikkin... Meanwhile in German Armed Forces: etenkin sen aikaisten Submariinereiden (Das Boottien) ja Luftwaffen tyyppien keskuudessa oli kuultu uudesta suklaanamusta, jonka piti olla vähemmän vaarallinen vaihtoehto WWII aikaan kuin jenkkien experimentti. Suklaata joka sisältää aika paljon kofeiinia ja virkistää mielen jäpittämistä ja kombattia varten. Tuotteen nimi oli Scho-Ka-Kola.

Scho-Ka-Kola kehiteltiin vuonna 1935 Berliinissä ja sitä markkinoitiin isosti vuoden 1936 sikäläisten Olymppialaisten yhteydessä - Sport Chocolate - Athlete's Chocolate - jne. Tästä se löysi sitten tiensä suht nopeasti Wehrmachtin välipalaksi, konekiväärimiesten hengen nostattajaksi ja pilottien pedaalin pönkittäjäksi. Suklaata ja kofeiinia? käy jos sodasta selvitään! Okei, kyllä ne saksalaisetkin osasivat... Internettihuhu kertoo, että Puolan ja Ranskan Salamasotakampanjoiden aikaan, 1939-1940, Luftwaffe pisti sekaan Metamfetamiinia, spiidiä ja ties mitä sotaukkojen hermojen hillitsemiseksi. Mene ja tiedä, mutta tämän päivän versiosta nuo ainesosat kyllä puuttuvat.

Scho-Ka-Kolaa on aina myyty tälläisissä pyöreissä metallirasioissa, joista sinkoilee punaisia ja valkoisia säteitä. Jokaisessa peltirasiassa on aina 16 suussa sulavaa suklaaviipaletta. Ja kun katsotaan pakettien tekstejä, kertovat ne seuraavaa: 4 suklaapalaa vastaa yhtä vahvaa espressokuppia. Wow! Ja mikä parasta, tätä energiasuklaata on saatavilla sekä tummana että maitosuklaaversiona. Tämä tässä on tumma suklaa ja maku on kovin sofistikoitunut, vahvan kaakaon siivittämänä. Ei välttämättä lapsukaisten mieleen, mutta kaikkien kaljamahaisten ja karvaisten mieleen sitäkin enemmän.

Sekä maitosuklaa että tumma suklaa Scho-Ka-Kola sisältävät saman uniikin reseptin, joka koostuu luontaisesta kofeiinista jota irtoaa kaakaosta, kolapähkinöistä ja kahvista. Etenkin kolapähkinät, eli Gurupähkinät ovat se raaka-aine, jotka tuovat tälle suklaalle sen kovin ominaisen energiaboosterin, Kolapähkinät sisältävät nimittäin suhteellisesti enemmän kofeiinia kuin kahvipavut.

Scho-Ka-Kola - For those who own the night, multitaskers and the young at heart. Since 1935!
 • Scho-Ka-Kola tumma kofeiinisuklaa
 • 100g Peltirasiassa 16 suussa sulavaa suklaaviipaletta
 • Sisältää kaakaota, kahvipapuja, kolapähkinää
 • Kofeiinia 200mg / 100g
 • Energiaa: 545kcal / 100g
 • Ei sovellu lapsille, kofeiiniherkille tai raskaana oleville

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  01.08.2022 - vittu

  Aivan 5/5 natustaa pieniä palasia tuota samalla kun hörppii kahvia. Ahh.

  12.07.2020 - Skema

  Tällä tuotteella ei ole koskaan ollut minuun mitään piristävää vaikutusta, ei vaikka pari purkkia illalla söisi ennen nukkumaan menoa, ihan normaalit unet on saanut. Lienee enemmäkin lumelääke, kun oikein uskoo että ei nukuta, niin silloin ei nukuta. Hinta täällä kuitenkin edullisemmasta päästä.

  12.01.2017 - Antero

  Hyvän makuista energiaa pienessä tilassa ja nuo peltipurkit voi kierrättää mitä erinäisimmin tavoin... :)

  07.10.2015 - maistus varmaan sullekin

  Yllättävän makiaa. Kaupan tummimpiin suklaisiin verrattuna maistuu melkein maitosuklaalta, eli onneksi tuli valittua tämä punainen.

  27.08.2015 - Ei Jonne

  Vaativaan aikuiseen makuun! :D hahah, ei vais. Maistuu hyvältä, tummalta suklaalta. Toimii myös kuten mainostetaan. Olen Scho-Ka-Kolaa jo pidemmän aikaa tilaillut erinäisiltä tahoilta. Työpöydän laatikossa aina pari varmuuden vuoksi! Pärinäsuklaa-aatelia!