MFH 3D Naamioasu Takki, Housut ja Huppu

Helppo nykiä päälle Kevyt ja äänetön
Todella kevyt ja pieneen tilaan menevä MFH 3D Naamioasu tummanpuhuvalla, syksyisellä lehtikuviolla. Auttaa metsästäjää tai luontobongaria naamioitumaan todella tehokkaasti ympäröivään maastoon.

Heti varastosta (5 kpl)

69,90 6990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Todella kevyt ja pieneen tilaan menevä MFH 3D Naamioasu tummanpuhuvalla, syksyisellä lehtikuviolla. Auttaa metsästäjää tai luontobongaria naamioitumaan todella tehokkaasti ympäröivään maastoon.

Puku antaa todella hyvän naamiointisuojan, mukana tulee takki, housut ja huppu. Käyttö on simppeliä ja nopeaa, hupullinen takki (mallia anorakki) nykäistään niskaan olemassa olevien vaatteiden päälle, housut samalla tyylillä ja hey presto: instant naamiointi on valmiina kyyhkypassiin yms. aktiviteettiin. Komeuden kruunaa samalla teemalla koristeltu hiihtomaski -tyylinen koko pään peittävä irtohuppu.

Materiaali on todella kevyttä ja ilmavaa. Täysin äänetöntä ja pakkautuu minimaalisen pieneen tilaan säilytyksen ajaksi. Takissa on huppu, elastinen vyötärö ja kaksi nepparia kaula-aukon ylös asti sulkemiseen. Housuissa elastinen vyötärö ja lahkeet, pysyy hyvin paikoillaan.

Erillinen hiihtomaski -tyylinen ratkaisu koko pään ja naaman peittävään naamiointiin on varustettu hyttysverkolla, jonka saa rullattua pois tieltä jos sitä ei tarvita.
 • Housut, takki ja pään peittävä irtohuppu
 • Takki: anorakkityylinen, kaksi nappia kaula-aukon sulkemiseen ylös asti
 • Takissa elastinen vyötärö ja hihansuut, huppu säätönyörillä
 • Housut: elastinen vyötärö, aukot joista pääsee housun taskuihin
 • Housuissa myös elastisen lahkeensuut
 • Hiihtomaski -tyylinen naamiohuppu hyttysverkolla
 • Maskissa kireyden säätö
 • Materiaalit: 100% polyesteriä

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  10.05.2019 - Jari

  Todella hyvä ja halpa naamio asu muiden vaatteiden päälle. Sopii etenkin ennen lumien tuloa kaikenlaiseen syys jahtiin. Kevyet ja nopea pukea päällensä.