Brandit Savannah Vaellushousut Musta

Mukavan väljät ja asialliset vaellushousut irrotettavilla lahkeilla ovat nappivalinta kun lähdetään patikalle tai muuten vain vapaa-aikaa viettämään.

Heti varastosta (6 kpl)

49,90 4990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Mukavan väljät ja asialliset vaellushousut irrotettavilla lahkeilla ovat nappivalinta kun lähdetään patikalle tai muuten vain vapaa-aikaa viettämään.

Ne ovat perusperiaatteeltaan kuin tavan reisitaskuhousut, mutta lisättynä toiminnallisuutena muunnat nämä pökät parilla vetoketjun aukaisulla joko shortseiksi tai caprityylisiksi 3/4 housuiksi. Erityisen kätevää jos olet taipaleella ja kesäkuuma alkaa hiostamaan erinäisistä paikoista.

Tietty, voihan sitä hommata shortsit ja pitkälahkeiset erikseen, mutta eräreissuilla ja vaelluksilla on mukavaa kun on vain yksi ratkaisu, joka onkin itseasiassa kolme ratkaisua samassa. Säästyy tilaa backpackistä, eivätkä nämä todella ole kalleimmasta päästä! Lahkeet irtoavat vetoketjuilla, joten kun hyttyset sun muut sittiäiset päättävät aloittaa, kytket lahkeet takaisin suojaksi muutamalla ranneliikkellä.

Housut on valmistettu kevyestä ja miellyttävästä 65/35 polyesterin ja puuvillan sekoituksesta. Taskuja löytyy tietty riittävästi ja kaikelle löytyy varmasti oma paikkansa. Joustava vyötärö, vetoketjusepalus ja kiristysnauhalla aavistuksen säätövaraa. Asialliset eräily, metsä/kalastus/yms. housut jotka tuplaavat käyttötarkoituksensa kun kaivataan lyhyempää lahjetta!
 • 3-in-1 ratkaisu housuiksi, shortseiksi ja 3/4 pitkälahkeisiksi shortseiksi
 • Kaksi vetoketjullista etutaskua
 • Kaksi vetoketjullista takataskua
 • Kaksi reisitaskua, yksi vetoketjullinen ja toinen velcrolla
 • Vyölenkit vöitä varten
 • Vetoketjulla irtoavat lahkeet: 3/4 ja shortsit
 • 65% Puuvillaa, 35% Polyesteriä

Otetaan oikean kokoiset housut
Lahkeen pituus Vyötärö (tuumissa) Koko
- 32 S
- 34 M
- 36 L
- 40 XL
- 42 XXL
- 44 3XL
Katso sopivat housut vyötärön ympärysmitan mukaan

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  04.07.2016 - Metalman

  Aivan loistavat housut, 3 päivää tuli testattua Tuska Open Air festareilla. Kelin muututtua sateiseksi oli helppo lisätä alin lahkeen pala paikoilleen ja jatkaa rokkailua. Lahkeen koko pituus on hieman liian pitkä XL housuissa jopa 187cm pitkälle miehelle. Muutoin kyllä suosittelen.