Mora Bushcraft Pathfinder Puukko

Uusi sotilas- ja viranomaiskäyttöön suunniteltu jämerä pitkäteräinen yleispuukko MOLLE kotelolla.

Heti varastosta (2 kpl)

95,00 9500

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Uusi sotilas- ja viranomaiskäyttöön suunniteltu jämerä pitkäteräinen yleispuukko MOLLE kotelolla.

Musta korroosionestopinnoitettu, poikkeuksellisen paksu (3,2mm) ja kestävä sileä terä. Terän hamarapuoli erikoishiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikkujen kanssa. Tyypillisiä käyttäjäryhmiä: poliisi, rajavartiolaitos, tulli ja sotilaat erikoisjoukkoineen.

Puukko tuppineen voidaan kiinnittää turvallisesti suoraan vyölle tai esim. liiviin, repun kylkeen, asekotelon pidikkeeseen, jalkaan tai muualle helposti saataville MOLLE- järjestelmään (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) yhteensopivan tupen ansiosta. Keskellä nepparillinen lukitushihna puukon kahvan ympärille, jonka voi avata myös käsineet kädessä.

Täydellisesti käteen istuvaksi muotoiltu musta kumikahva sormisuojalla. Tarjoaa erinomaisen otteen ja tehostaa toimintaa. Terän materiaali runsashiilinen teräs, tosi terävä ja helppo teroittaa. Tupen materiaali erittäin kulutuskestävä nylon.

Huomio: jos kipinöitä kaipaat, suosittelemme tämän puukon kanssa käytettäväksi Light My Fire FireSteel Army 2.0. tulustikkuja.
 • Pitkäteräinen puukko puskajusseille 3.2mm paksusta hiiliteräksestä
 • Terä on käsitelty korroosiota estävällä mustalla pinnoitteella
 • Terän pituus: 171mm
 • Terän paksuus: 3.2mm
 • Kokonaispituus: 295mm
 • Paino: 249g
 • Ergonominen kumikahva pitää kovemmassakin menossa
 • MOLLE -yhteensopiva nailontuppi
 • Valmistettu Ruotsissa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  03.11.2019 - Jari

  On se hyvä ellei paras, jos ei kirvestä kanna mukana.

  05.02.2018 - Jonsku

  Helvetin hyvä ja parempi. Mainio puukko moneen touhuun.

  21.01.2015 - Simo

  Sain Pathfinderin lahjaksi viime vuoden puolella. Puukon terä on pitkä, alkuun se tuntui jopa liian pitkältä, mutta nyt käytössä sen piteleminen ja käsittely on jalostunut niin, että vehjettä käyttää oikein mielellään. Kiehiset ja vuoleskelut onnistuu, superterävä! Mutta itselleni tärkein ominaisuus on terän paksuus ja pituus, jonka johdosta tällä saa naputeltua halosta pienempää tikkua, joilla nuotiohommat saa alkuun paremmin. Sillä voi myös piestä oksia nätisti poikki. Oikea kunnon survivalpuukko! Tuppi on vähän nolo, mutta ajaa asiansa.