Mil-Tec Yhden Hengen Teltta Recon Flecktarn

Tässä teltta sinulle, eränkävijä. Yhden miehen teltta sooloilijalle. Ota tämä, kun et kaipaa seuraa ja et halua roudata turhaa tilaa kumppanille, jota ei ole. Lisäksi tämä teltta on myrskyn kestävää laatua ja ulkopinta on mallia tupla, eli kohtalaisen vedenpitäväkin - Todellinen yhden hengen sissiteltta.

Heti varastosta (1 kpl)

79,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Tässä teltta sinulle, eränkävijä. Yhden miehen teltta sooloilijalle. Ota tämä, kun et kaipaa seuraa ja et halua roudata turhaa tilaa kumppanille, jota ei ole. Lisäksi tämä teltta on myrskyn kestävää laatua ja ulkopinta on mallia tupla, eli kohtalaisen vedenpitäväkin - Todellinen yhden hengen sissiteltta.

Mil-Tecin yhden miehen teltta on kätevä yösija tai majapaikka, kun haluat vain parasta seuraa. Teltta on nopea pystyttää ja jämäkkärakenteinen. Ilmastointi on hoidettu näppärästi, aukkoja löytyykin kolme kappaletta jos ovi lasketaan sellaiseksi. Kussakin velcro-tarra jolla saat ne tarvittaessa auki tai kiinni. Ovessa on vetskari. Ötökkäverkot löytyvät toki myös.

Tämä saksan maastokuosi Flectarn on kuvissa uloimpana.
 • Paino: 2,7kg
 • Koko pystytettynä about 240cm x 135cm x 80cm
 • 13 alumiinista telttakeppiä
 • Nopea pystyttää ja purkaa
 • Kolme lasikuituista tukirankakeppiä
 • Kaksi tuuletusräppänää
 • Ovi suljettavissa vetskarilla
 • Vedenpitävyys ulkokerros 1200mm vesipilari (190T polyesteria)
 • Sisäkerros 800mm vesipilari (190T polyesteria)
 • Pohja 1500mm vesipilari (210D oxford polyesteria)
 • Tämän tilaamalla saat tuon kuvissa uloimpana olevan (Flecktarn)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  27.07.2020 - UL vaeltaja

  Teltan heikoin lenkki on nuo lasikuituiset telttakepit. Menee rikki. Mutta kiinasta kun tilaa alumiiniset tilalle hinta 30e saa teltasta melko hyvän / erinomaisen hintaan nähden. Ylimääräiset turhuudet kun heittää pois, menee alle 2 kg. Sisätilat reilut, absidi pieni. Helppo korjata ja nopea pystyttää. Ilmanvaihto ei ole kummoinen, mutta kunhan jättää hellekelit väliin. Niille kupoliteltta vaeltajille sanoisin, että mitä jos jäisitte kotiin.

  10.05.2020 - Rice

  Omistin saman teltan. Yhden hengen teltaksi painava. Kokoaminenkaan ei nopeimmasta päästä. "Absidi" ihan onneton, ehkä saappaat juuri mahtuu, reppu / rinkka jätettävä ulos. Sateella jos kangas märkä, kuivana sisään pääsy lähes mahdotonta. Lisäksi yksi kaarista napsahti poikki aivan tavallisessa käytössä jo kolmannella pystytyskerralla. En voi suositella kyllä muuhun kuin lasten pihaleikkeihin. Oikeaan retkeilyyn mielummin vaikka perus 3 hengen kupoliteltta. Tilaa jo paljon paremmin, eikä edes paina paljoa enenpää. Grammanviilaajille ja pitkien matkojen vaeltajille on ihan oikeat teltat erikseen. Halpa hinta houkutti, mutta tuli todettua ettei köyhällä ole varaa halpaan. Ei ollut pitkäikäinen sijoitus tämä.

  19.06.2015 -

  Helppo pystytys, hyvät kiilat. Oli viikon testissä pihalla, satoi vettä ja räntää ja tuuli, pysyi paikoillaan ja kuivana. Oltiin tunturissa keväällä, kelit oli karut 0- +5 ja satoi, välillä jopa myrskysi, mutta teltta palveli hyvin. Lämmin nukkua, pitää tuulen ja sateen. Kuumat olosuhteet vielä testaamatta. Ainoa miinus, että on hyvä olla laavu tai kota missä kokkailla, pukea ja säilyttää rojuja.

  28.04.2014 - WeirdNerd

  Nopea on ainakin pystyttää ja eikä paljoa paina. Jos yövyt yksin metsässä taikka vaimosi on heittänyt sinut pihalle, niin tämä on kyllä ykkös vahtoehto yöpymiseen.