Mil-Tec Taktiset Kengät YKK Vetoketjulla Musta

Mil-Tecin Tactical Bootsit ovat omiaan kaikenlaiseen käppäilyyn epätasaisessa maastossa. Kalastukseen, päiväretkille tai hyvältä näyttämiseen ne sopivat oikein hienosti. Kengät on valmistettu paksusta action nahasta ja cordurasta, jotka hengittävät hyvin ja vähentävät hikoilemista ja hikoilusta johtuvia ongelmia. Sen lisäksi, että ne tuntuvat jalassa erityisen miellyttäviltä niin kuumalla kuin kylmälläkin ilmalla, ne myös suojaavat jalkojasi vedeltä ja syksyiseltä tihkulta.

Heti varastosta (31 kpl)

62,90 6290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Mil-Tecin Tactical Bootsit ovat omiaan kaikenlaiseen käppäilyyn epätasaisessa maastossa. Kalastukseen, päiväretkille tai hyvältä näyttämiseen ne sopivat oikein hienosti. Kengät on valmistettu paksusta action nahasta ja cordurasta, jotka hengittävät hyvin ja vähentävät hikoilemista ja hikoilusta johtuvia ongelmia. Sen lisäksi, että ne tuntuvat jalassa erityisen miellyttäviltä niin kuumalla kuin kylmälläkin ilmalla, ne myös suojaavat jalkojasi vedeltä ja syksyiseltä tihkulta.

Tosi hyvät kengät kaikenlaiseen härväämiseen ulkona. Kalastusta, splättäystä, patikoimista ja sen sellaista. Militari luokan laadukkaat ja kevyet tactical kengät jotka on suunniteltu kestämään myös huonoissa olosuhteissa. Popot on vuorattu Thinsulate eristeellä - se tarkoittaa sitä, että kengät ovat viileät kesällä ja lämpimät talvella. Ohutta, lämmintä ja kevyttä - ominaisuudet joita paljon jaloillaan tepastelevat arvostavat. Etenkin jos selässä on isompaakin kantamusta. Thinsulaten ominaisuuksiin kuuluu myös lämmön säilyminen vaikka kenkä olisi kauttaaltaan märkä, nämä siis toimivat myös tavallista kosteammissa oloissa.

Nauhoilla saat kengät kireäksi tai sopivaksi ja sivussa kulkeva vetoketju tarkoittaa sitä, että saat ne myös nopeasti auki ja löysäksi kun haluat tuulettaa paikkoja esim. leiripaikalla.

Jos ihmettelet, että mitä tuo YKK tuossa vetoketjun edessä tarkoittaan, niin kerrottakoon seuraavaa: Se on lyhenne Japanilaisesta yrityksestä nimeltään Yoshida Kogyo Kabushikikaisha, joka kääntyy lopulliseen muotoonsa Yoshida Industries Limited. Yritys on maailman suurin vetoketjuvalmistaja. He valmistavat myös koneet jotka tekevät vetoketjuja. Tarina ei kerro, että ovatko he myös vetoketjuja valmistavien koneiden osien valmistaja, vai eivät, mutta se ei varmasti enää ole relevanttia. Anyway, YKK vetoketjut ovat maailman parhaita vetoketjuja, ne valmistetaan todella jykeviksi ja pomminvarmoiksi - YKK tekee huomisen vetoketjuja jo tänään!

Hyvän näköiset ja vielä paremmin jalkaan sopivat varsikengät tästä ostoskoriin ja päivä on pelastettu!
 • Mil-Tec Tactical kengät mustan värisenä
 • Action leather kärjet
 • Vuori: Thinsulate®
 • Kuminen pohja josta löytyy hyvä pito
 • EVA välipohja (tosi laadukas ja hyvä eriste, pitää jalan kuivana)
 • Vetoketju: YKK velcrovarmistuksella
 • Pikanauhat: Speed lacing polyesterinauhat
 • Nauhat menevät 9 reiän kautta
 • Vahvistettu kantapää
 • Pehmustettu varsi
 • Vahvistettu kärki

Valitse kenkiesi koko
UK EURO Pohjallisen pituus
4 38 24.5cm
5 39 25.5cm
6 40 26.0cm
7 41 26.4cm
8 42 27.3cm
9 43 27.8cm
10 44 28.5cm
11 45 29.0cm
12 46 29.5cm
13 47 30.5cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  26.12.2021 - Aaron R.

  Nämä kengät ovat mukavat, melkein joka säälle sopivat ja hyvän näköiset. Nämä sopii kuitenkin parhaiten niille, joille on vaikea kuluttaa kenkiä tai niille, joilla on varaa ostaa sitten vuoden tai parin jälkeen koko ajan uusia.

  Ensimmäisenä kengistä hajoaa sisältä nilkan kohdalla kangas ja siitä sitten vähitellen vain kuluu enemmän, kunnes kengät ovat epämukava pitää. Paljolla käytöllä myös pohjat kuluvat puhki.
  Kenkien malli on myös lestin kohdalta kapea, niin kannattaa katsoa ja miettiä koon valintaa vähän tarkemmin, kun liian leveä jalka kuluttaa sivut nopeammin rikki vaikka kengät tuntuisivatkin tarpeeksi sopivilta.

  Nämä kengät ovat minulla kestäneet enintään vajaa 3 vuotta ja tuossa edelliset kesti vain vuoden. Joidenkin mielestä se on ihan ok, mutta kaikilla ei ole aina varoja ostaa vähän väliä kalliita kenkiä (halvempiakaan ei voi ostaa, sillä ne ei aina kestä edes vuottakaan.) Mutta, jos sitä rahaa on, niin onhan nämä ihan kivat.

  09.11.2021 - Marjo B

  Neljä vuotta läpeensä lampsitut kengät ja hyvin ovat kestäneet. Nyt tuli ensimmäinen ratkeama, joten tilasin uudet samanlaiset. En raaskinutkaan heittää vanhoja pois. Lankkasin ja liimasin ratkeaman, ja vein mökille.

  Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset! Omat pohjalliset kannattaa hommata. Istuu paremmin ainakin naisen jalkaan pohjallisen kanssa. Talvella pohjallinen pois, niin mahtuu villasukka.

  10.03.2020 - MT

  Ekat hajos parin kuukaudet sisällä. Takuuseen uudet. Nyt nekin hajoo samalla tavoin. Välipohja murtuu,kangas repeilee sisältä ja kosteus tulee sisään. Eivät kestä joka päiväisessä käytössä vuottakaan.

  Mökkimies.com: Jos tämän hintaiset kengät kestää päivittäisessä käytössä 1 vuoden, niin sehän on ihan helvetin hyvin! Mil-Tecin myydyin kenkämalli! :)

  20.12.2019 - AR

  Ihan jees kengät sen pari vuotta, jos on hankkinut omat pohjalliset. Sen parin vuoden jälkeen alkoi oikein kunnolla kulua. Ihan normi olosuhteissakin kävelty eikä missään jalat laahaten hiomapaperin ja lasinsirujen päällä menty.

  Nykyään kengät haisee, kun haju ei lähde edes pesemällä pois ja pohjista menee kaikki kivet läpi. Kenkiä ei enää voi käyttää, jos ei halua, että pohjan sisälle varastoituu mutaa, kiviä ja lunta, sukat olisivat litimärät ja jalkapohjiin pistelisis kaikki kivet pienistä suuriin. Uusia reikiä vain muodostuu.

  18.12.2019 - Iska

  Paremmat kuin 2 kertaa enemmän maksaneet.

  09.12.2019 - kake

  Aluksi vähän kankean oloiset mutta muutaman päivän sisäänajon jälkeen kävelevät kuin itsekseen.
  Jos nämä eivät ole parhaat omistamani kengät niin ainakin ne ovat hyvin lähellä sitä.

  22.11.2018 - TT

  Hinta/Laatusuhde erittäin kohdallaan. Kengät kestävät melkein vaikka mitä. Vain pohjalliset ovat huonot. Itsellä jo toiset menossa. 1. kestivät 2 vuotta jokapäiväistä kovaa käyttöä, eikä sittenkään muuta vikaa, kuin pohjien sisäpuolen liimaukset. Ulko edelleen virheettömät, kestävät paremmin kulutusta, kuin Jalaksen ammattikengät. Ensimmäinen vaellus kengillä 50 km vuorokauteen, eikä ainoatakaan hiertymää, muilla uusilla ei onnistu.

  30.06.2018 - Arcticman

  Muuten asialliset kengät, mutta näissä tulee matkassa valmiiksi jalkahiki tai sitten ne on nyppästy jonku maatuneen arjalaisen jaloista! Eli haju on melkoinen..
  Onko ehdotuksia hajunpoistoon? :)

  26.06.2017 - ropeza

  Hyvät tukevat kengät. On ollut vuoden kovalla käytöllä ja nyt vasta alkaa kantapään kohdalta kangas irrota. Toiset odottaa jo käyttöönottoa

  31.05.2017 - jartsa

  todella huonolaatuinen kenkä. n 4 kuukauden käytön jälkeen sisusta repeää todella vähäisen käytön jäljiltä. jos haluaa hyvät kengät niin näitä ei kannata ostaa.

  10.11.2016 - Juha

  Kengän koko täsmäsi hyvin "omaan" kokoon. Ovat mukavat jalassa. Minkäänlaista huonoa tuntumaa ei ole tullut esiin käytössä. Vetoketjuratkaisu on erittäin hyvä - vähentää nauhojen ja etenkin nauhalenkkien rasitusta joka usein lopettaa kenkien käyttöiän kun alkavat irtoamaan ja ratkeamaan. Laadukas vaikutelma. Näistä on varmasti iloa pitkään. Edullinen hinta.

  05.10.2016 - Raato

  Lyhyen testijakson jälkeen ei voi olla kuin tyytyväinen hankintaan. Kengät istuivat täydellisesti jalkaan eikä vaatinut menemistä suihkuun ne jalassa, että olisivat muotoutuneet jalalle sopiviksi. Askellus tuntuu pehmeältä asfalttiviidakossakin ja kevyesti on luonnistunut työmatkat pyöräillen Mil-Tec:n taktisilla kengillä. Näillä varmasti pärjää koko talven, koska tuntuvat lämpimiltä jo pelkästään ohuemmalla sukalla, mutta toki esim. villasukalle on tila otettu huomioon. Erityismaininta ja plussaa sivussa olevasta vetoketjusta. Nauhat tarvitsee vain kerran kiristää itselleen sopiviksi ja jatkossa riittääkin pelkkä vetoketju. YKK ei vaikuta heikolta muovirimpulalta, vaan on tehty kestämään edestakaisia vetoja yhä uudestaan ja uudestaan.

  31.03.2016 - Jaka

  Tosi hyvät kengät! Ostin reilu kuukausi sitten 8 vuotiaalle pojalleni noi 38;it, ollu käytössä joka päivä ja on vieläkin ku uudet! Suosittelen. ;)

  03.03.2016 - Juha

  Todella hyvät kengät. Kestäneet päivittäistä käyttöä vuodenajasta riippumatta moitteetta, kaupunkikäytöstä metsävaelluksiin.

  Seuraavatkin jokapaikan ja -sään kengät jotka ostan tulevat olemaan juuri nämä.

  01.02.2016 - Tuomo

  Todella hyvät jalassa ja lämpimät mutta eivät hikoile. Jos olet lättäjalka ja niin ota isompi koko kuin mikä omasi on ;) Sen verran on kapea lesti kyseisessä kengässä.

  06.01.2016 - Juha

  Todella hyvä kenkä. Sopii eräilyyn ja ihan päivittäiseen liikkumiseen vaikka kävelyretkiin. Kevyt ja kestävä. Ei tunnu maaston epätasaisuudet jalkapohjaan ja pohjat evät halkeile kuten aiemmissa maihareissani. Liukkaalle esim luminen jäiseksi tamppaantuneelle pinnalle suosittelen lisävarusteeksi jonkinlaisia irroitettavia liukuesteitä. Olen turvallisuusammattilainen ja lämpimästi voin suositella kenttähommiinkin. Tästä kunnon työkengät.Ihan ysi plus näille.

  12.12.2015 - kuka nyt mistäkin tykkää

  halvat ja hienot. ostin vuosi sitten. olleet käytössä vain pakkasilla ja märillä ilmoilla. nahka osissa nyt jo suuria murtumia paljon vaikka kenkiä hoidettu huolella ja asiaan kuuluvasti. vuori revennyt kantapäistä/nilkoista. en suosittele kenellekkään muutakuin kerran kuukaudessa käytettäväksi. seuraaviin maihareihin satsaan hivenen enemmän jotta kestävät myös kauemmin.

  28.08.2015 - JM89

  Aivan huippu kengät ja hyvät jalassa sekä vielä erittäin edullisen hintaan!!!

  16.08.2015 - Kalakukko_14

  Todella laadukkaat kengät ja edulliset. Myös hyvin veden pitävät.

  24.06.2015 - jusa69

  mainio mono varsinkin pohjan kuvio ja materiaali tuntuu pitävän alustalla kuin alustalla.

  14.02.2015 - Kotihiiri

  Loistavat kengät, mukavat jalassa heti ensimmäisestä kerrasta. Lämpimät mutta eivät hikoile. Hinta/ laatu suhde on kunnossa. Suosittelen kyllä kaikille!

  02.02.2015 - karhu

  Tyylikkääät kengät kovaan käyttön.

  30.01.2015 - Kyttä

  Hintaansa nähden erinomaiset. Suosittelen!

  30.01.2015 - Hemppa

  Todella hyvin jalkaan istuvat,hyvät kävellä ja nätit kengät.
  Suosittelen lämpimästi, toimitus nopea.

  04.08.2014 - poju

  Todella edulliset verrattuna muihin merkkeihin! Tällaisia pitää myynnissä ollakkin!

  21.02.2014 - Ari

  Hintaansa nähden hyvin asialliset jalakset.
  Koko on aavistuksen yläkanttiin, et jos tuntuu et 42 saattaa mennä, niin älä ota 43 kokoa. Hyvät jalkaan, erikoiskiitos pehmeistä etuläpistä, ei hierrä ei kierrä.