Tuotetiedot

Mil-Tecin kesäinen taisteluanorakki on näppärä olla mukana jos on epäilystä, että saattaisi tulla iltasella pieni vilu tai joutua myrskyn riepottelemaksi. Okei, se on kevyt ja menee pieneen tilaan. Pakkaa se reppuun ja vedä esiin tarvittaessa.

Anorakki on päällä miellyttävä ja se on nopea pukea päälle ja pois.
 • Hupullinen anorakki
 • Suuri vetoketjullinen tasku edessä
 • Kaksi vetoketjullista sivutaskua
 • Elastinen vyötärö kiristysnauhalla
 • Elastiset kuminauhat hihoissa
 • Vetoketjullinen hihatasku velcrolla
 • Ulkopuoli: 100% polyesterimikrokuitua
 • Sisäpuoli: 100% polyesteriä
Valitse kokosi
- Koko Rinnanympärys
- S 81 - 89cm
- M 89 - 97cm
- L 97 - 104cm
- XL 104 - 112cm
- XXL 112 - 122cm
- 3XL 122 - 132cm
Valitse kokosi rinnanympäryksen mukaan

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  05.10.2020 - Urdu

  Mukavan pehmeää kangasta ja ainakin tuoreeltaan hylkii vettäkin jossain määrin. 3XL juuri sopiva koko vatsakkaalle 186cm 125kg körmylle.

  12.08.2020 - K Alien

  Aiwan mahtava anorakki. Kestävä ja hyvännäköinen. En usko että kallimmat on niin paljon parempia.

  Hihassa oleva tasku kätevä, kuten kengurutasku rinnassakin.
  - käsittelin anorakin vettähylkivällä spraylla ihan varmuudenvuoksi.

  Vahva suositus tälle.

  03.03.2019 - Pete

  Loistava tuote. "kesämalli" toimii ympäri vuoden, pl. ihan kovimmat pakkaset. Vuosia ollut käytössä ja hyvin on kestänyt.

  19.11.2015 - Olaf

  Lyhyesti: Jos aiot hikoilla, älä pue tätä päälle. Muissa tilanteissa lämpimästi suositeltava.

  Pitkästi: Mil-Tecin on varmaan imagon takia ollut pakko laittaa tuo sana combat tuotteen nimeen eteen, koska itse tuotteesta ei tämä Mil-osuus näy. Kyseessä on ihan tyylipuhdas perusanorakki kengurutaskuineen. Leikkaus on väljä; jos jäät kahden koon välille kannattaa ottaa se pienempi, ellet jotain pakkastakkia pue alle. Itse olen rinnanympärykseltäni 105 cm ja koko L on reilu, vaikka alla olisi kerrastopaita ja paksuhko villapaita. Ostin tämän luonnossa liikkumiseen, joten väljyys on minulle plussaa, mutta jos haluat kovin slim-fitin kokonaisuuden, pidä tämä mielessä. Takki on tosiaan ihan siviilin näköinen, voi käyttää kaupunkitakkinakin, eikä ole vaikeaa kuskata mukana jos yhtäkkiä löytää itsensä sisätiloista ja haluaa riisua takin pois.

  Takissa on kaksi kangaskerrosta, päällinen ja vuori. Päällinen on semmoista hitusen sametilta vivahtavaa mattapintaista mikrokuitua. Väri ei ole aivan sysimusta, joskaan ihan tummanharmaastakaan ei voi puhua. Vuori on sitä tavallista kiiltävää vuorikangasta, jota takeissa tuppaa näkemään.

  Kangasvalintojen vuoksi takki on kevyt, todella mukavan tuntoinen sormissa ja ilmava päällä. Tuulen se pitää erinomaisesti. Takki on "roiskevesitiivis", tihkusade ei säikäytä. Jopa suoraan hanan alle laitettuna vedellä menee hetki päästä alla oleville sormille, ja takki kuivuu todella nopeasti. Vastaavasti kosteus ei ihan hevillä poistu sisältä ulos - hikiliikunnassa neste jää ihan näkösälle vuorikankaan sisäpuolelle. Toisin sanoen takki on parhaimmillaan leppoisassa toiminnassa, jossa tuulenpitävyys on tärkeää. Tällaista on esimerkiksi päiväkävely Oulussa.

  Koska takissa ei ole erillistä lämpövuorta, se sopii hyvin kerrospukeutumiseen. Paksu villapaita hoitaa hikoilutilanteet ja tämä menee päälle sitten, kun tahti hidastuu. Vastaavasti villapaidan voi jättää pois ja mennä pelkästään tällä ja kerrastopaidalla ja tuubihuivilla, jos tuulenpitävyys on eristystä tärkeämpää.

  Taskut ovat ok, kiristysmahdollisuudet helmassa hyvät, hihansuut tiukoilla kuminauhoilla ja huppu oikein passelin kokoinen - pipo kun ei tuulta pidä, huppu on kiva vetää päälle. Kaula-aukko kuuluu siihen kategoriaan, jossa näin syys- ja talvisaikaan tuubi- tai kaulahuivi on hyvä olla lisänä. Vetoketju aukeaa sopivasti, toimii tuuletuksessa jos hiki yllättää. Tässä ei ole vetoketjuja sivuissa, niin kuin joissakin anorakeissa on. Päälle pukeminen ei ole siltikään vaikeaa, mutta tuuletustarkoituksiin niitä välillä kaipaisi.

  Pisteet tulevat hinta-laatu -suhteesta, hintaisekseen tämä on aika lyömätön. Itse olen aika neuroottinen kalliiden vaatteiden kanssa, tämä on sen hintainen, että uskaltaa vähän mellastaakin :)

  13.07.2015 - Simo Toini

  Erinomainen tuote, tässä on hinta-laatusuhde kohdallaan. Kangas on mukavan pehmeää. Eipä tässä muuta huomautettavaa ole kuin se, että vetoketjut eivät vaikuta järin laadukkailta, tosin niidenkään kanssa ei ole mitään ongelmaa ainakaan toistaiseksi ollut.

  19.08.2014 - Rakki

  Tämä anorakki hakkaa mennen tullen kalliimmat retkeilykaupoista ostetut mallit joita on tullut hommattua myös. Mil-Tecin anorakissa on nimittäin mukavan pehmeä kangas verrattuna useimpiin kankeisiin anorakkikankaisiin. Malli on väljä mikä on myös plussaa eli alle mahtuu villapaitaa ja tätä voi tuosta Summer-nimestä huolimatta pitää talvellakin.