Tuotetiedot

Tuulta ja vettä pitävä anorakki Branditilta on hyvä välikauden pukeutumisverme, se on lämmin ja omaa riittävästi taskuja, jotta kaikki tärkeä kulkee helposti mukana.

Käytännöllinen ja hyvännäköinen peruspukine on varustettu lämpimällä fleecevuorella, vyötärön ja hupun säätönaruilla. Huppu on kookas ja rinnassa kulkee lyhyt vetoketju. Vetojetjullisia taskuja löytyy sivuilta kaksi ja edestä yksi isompi kengurutasku.

Anorakin pukemisen helpottamiseksi, löytyy vasemmasta kyljestä koko matkan kainaloon avautuva vetoketju.
 • Fleecevuorella varustettu anorakki
 • Tuulen ja vedenpitävä
 • Suurikokoinen huppu
 • Hupussa ja vyötärössä kiritysnyörit
 • Vasemmassa kyljessä kainaloon asti avautuva vetoketjusauma
 • Hihansuissa velcrosäätö
 • 100% Nailonia, vuori 100% Polyesteriä

 

Valitse kokosi
- Koko Rinnanympärys
- S 86 - 96cm
- M 92 - 102cm
- L 97 - 107cm
- XL 104 - 117cm
- XXL 112 - 122cm
- 3XL 117 - 127cm
Valitse kokosi rinnanympäryksen mukaan

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  25.02.2021 - Mehtäläinen

  Ostin tämän miehelleni syntymäpäivälahjaksi. Kovasti tuntui pitävän lahjastaan. Mieheni käy metsällä joten anorakki soveltuu myös siihen tarkoitukseen. Tosin itse pidän että ihan siisti kaupunkitakiksikin. Hihat eivät olleet fleecevuoriset mutta topatut kuitenkin.

  12.08.2017 - Kohtalonreitti

  VIime tammi-helmikuu-maaliskuussa mukana, paikan päällä kuivat päälle ja tämä. Pärjäsi hyvin. Nukuin taivas alla keinussa, Nukkumaan mennessä tämä vielä selänalle antamaan lisäsuojaa kylmältä, kun oli vain ohut kesä alusmakuualusta keinunvälissä. Kaikki tavarat hyötykäyttöön. Aivan ehdoton lisä. Lisä eristykseksi. Ilman sitä kylmä tuli joka kerta alaselästä läpi, vaikka pussissa sisänsä mentiin comfort rajan tuntumassa. Vuori on hyvä jopa talvi käytöön. Ja kuivu yllättävän hyvin myös reissussa jos ei päästänyt läpi märäksi. Esim puita kerätessä ym.. -10 astetta ja joku lämpöalusasu ihan ok, jos edes vähän pysyy liikkeessä tai on tulta olemassa. Välissä joskus fleece jos ei tulta taikka pitää olla paikalla pidempään. Mutta se seläntaakke asettelu keinussa jäi hyvin mieleen, napakymppi siihen.. Avattava kylki oli myös mieleen. Helpompi heittää päälle ja tässähän oli myös huppu vaikka kuvassa ei näy.

  27.04.2015 - Ninja

  Pehmoinen, silti napakka materiaali. Hyvin saa heiluttua!