Mil-Tec Arctic Talvisaappaat

Lämpimät, kestävät ja kevyet lumibootsit korkealla varrella ja irrotettavalla sisäkengällä. Sisäkenkä, tai töppönen, on valmistettu Thinsulatesta ja päällystetty polyesterillä ja ohuella alumiinikerroksella. Edellämainittu estää lämmön karkaamisen ja tarjoilee muutenkin äärimmäisen hyvää lämpöeristystä.

Heti varastosta (6 kpl)

69,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Lämpimät, kestävät ja kevyet lumibootsit korkealla varrella ja irrotettavalla sisäkengällä. Sisäkenkä, tai töppönen, on valmistettu Thinsulatesta ja päällystetty polyesterillä ja ohuella alumiinikerroksella. Edellämainittu estää lämmön karkaamisen ja tarjoilee muutenkin äärimmäisen hyvää lämpöeristystä.

Talvisaappaat sopivat pakkaskeleille ja lumisille taipaleille enemmän kuin hyvin. Ne menevät heittämällä jalkaan ja kiristys/löysentäminen tapahtuu kätevien kiristysremmien ja pikalukkojen avulla. Varren yläosasta löytyy vielä erillinen lumikaulus, jonka kiristät ja estät lumen valumisen saappaaseen. Jos niin syvässä hangessa taivallat.

Tästä ehdottoman hyvät ja edukkaat talvisaappaat lumikolaukseen, hangessa vaeltamiseen tai vaikka pilkkijäälle! Kenkien kumipinta pitää vettä ja märkää, pohja omaa hyvän kitkakertoimen ja Thinsulate + alumiinitöppönen pitävät jalkasi todella lämpöisinä. Kaikkeen kylmään ja lumiseen, mihin lyhytvartisella ei kehtaa astua.

Oikean koon määrittelemiseen kannattaa mitata jo olemassa olevan kengän pohjallinen päästä päähän ja verrata tässä olevaan kokotaulukkoon. Melkein voisi sanoa, että ota heti yksi koko omaa kokoasi isompi, niin kengät toimivat myös paksun sukan kanssa.
 • Lämpimät ja toiminnalliset talvisaappaat
 • Lämpöä pitävä ja hyvin eristävä avaruustöppönen sisävuorena
 • Töppösen materiaalina Thinsulate, polyesteri ja alumiinipinnoitus
 • Sisävuori on irrotettavissa
 • Kiristys remmeillä ja pikalukoilla
 • Varren yläosassa lumilukko (ei valu lumi varresta sisään)
 • Pitävä ja paksu kumipohja
 • Vedenpitävä nilkkoihin asti
 • Varren pituus: 34cm

 

Suosittelemme ottamaan kokoasi yhtä isomman, esim. 44 -> 45
ollaan huomattu että monet haluavat vaihtaa yhtä kokoa isompaan tuotteen saatuaan. 
UK EURO Pohjallisen pituus
6 40 24.7cm
7 41 25.5cm
8 42 26.1cm
9 43 26.5cm
10 44 27.3cm
11 45 28.0cm
12 46 28.7cm
13 47 29.3cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  25.10.2020 - Kekkonen

  Vaikka sklobot on kulkeutunu jalakoloissa mukana vasta pari päivää (aamusta iltaan) niin vaikuttaisi hyvin väkevästi siltä, että ainakin hinta-laatu-lämpö-suhde on 5/5. Mukavasti saapi kiristeltyä remmilöillä ja ainakin näin leveän lestin omistajana kengät istuu jalkaan paremmin kun hyvin. Vahva suositus.

  27.11.2019 - pete667

  Just hain lähikaupasta tilauksen. Ekana alta pois tämä: maanantai-iltana klo 19 maissa tilasin, tänään keskiviikkona hain pois postilakosta huolimatta, eli supernopea toimitus! Sitten varsinaiseen arvioon, eli pakkastahan nyt ei ole mut näin kuivaharjoiteltuna tuntuu oikein vakuuttavalta. Kunnon sukkamehut irtos saman tien ku vetäsin jalkaan (ei käteen!) eli uskon noita edellisiä arvioita siinä ettei tarvi palella pakkasella. Hyvät jalassa, lämpimät, kevyet. Ei kai sitä muuta tarvi, hintakin varsin sopiva. Pohjien pito jää nähtäväksi, mut siinäkin luotan noihin vanhempiin arvioihin. Tattis!

  27.02.2018 - Peltsi

  aivan helkutin hyvät talvisaappaat moneen hommaan.

  26.01.2016 - Jorge

  Helkutin hyvät ja edulliset! Näin halvalla ei voi hyvää saada, mutta nyt näemmä saimme. Kaverille kans..