Mil-Tec Norjalaiset Villasukat

50% Villaa, 30% Polyakryyliä, 20% Nylon
Norjalaiset villasukat ovat varsin mukavat, tosi edulliset ja hyvät esim. metsästyssaappaisiin tai vaeltajalle. Ja katso mihin hintaan!

Heti varastosta (17 kpl)

6,90 690

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 6,90 €

-+

Tuotetiedot

Norjalaiset villasukat ovat varsin mukavat, tosi edulliset ja hyvät esim. metsästyssaappaisiin tai vaeltajalle. Ja katso mihin hintaan!

Eli ei ihan 100% villaa, mutta sitäkin parempaa villasekoitetta seuraavalla reseptillä: 50% villaa, 30% polyakryylia (vähän kuin polyester, mutta villaisemman tuntuista) ja 20% nailonia.

Paksumpaa, mutta ei kuitenkaan liian paksua ja värityksensä puolesta sopivat yhteen minkä tahansa olemassa olevan vaateparren kanssa.
 • Norjalaiset villasukat
 • 50% Villaa, 30% Polyakryyliä, 20% Nylon
 • Lämpimät ja sopivat tosi hyvin saappaisin tai vaelluskenkiin

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  20.09.2021 - MaSa

  Ihan hyvät sukat, mutta yksi tähti pois kun lankaa jo uutena tuppaa purkautumaan. Halvathan nämä on villasukiksi, joten ei kuitenkaan kannata pienistä valittaa - parempaa hinta-laatua ei taida olla ja mukavasti nämä lämmittää takan edessä pakkaskelillä.

  09.02.2019 - Rami

  Nämä on huokeat, mutta hyvät villasukat kuitenkin. Lämmittävät hyvin, korkeavartisten vaellus/työkenkien kanssa ohut merino liner tai vastaava alusukka ja nämä päällä on mukavat. Ei hierrä, hengittää ja lämmittää. Tälläiset pitää joka pojalla ja tytöllä olla kaapissa.