Grangers Footwear Repel Jalkinekylläste 275ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Sopii kaikille kengille Nahka, nupukki, mokka, kangas Parantaa vedenpitävyyttä Myös kalvokengille
  • Grangers Footwear Repel Jalkinekylläste 275ml
Suihkutettava kylläste vedenpitävyytttä parantamaan ja sopii kaikenlaisille kengille. Grangers Footwear Repel on spray, jota suihkuttelet kenkiisi ja näin saadaan materiaali vettä ja likaa hylkivämmäksi.

Heti varastosta (5 kpl)

14,90 1490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Suihkutettava kylläste vedenpitävyytttä parantamaan ja sopii kaikenlaisille kengille. Grangers Footwear Repel on spray, jota suihkuttelet kenkiisi ja näin saadaan materiaali vettä ja likaa hylkivämmäksi.

Jalkineet ovat kaikkein kovimmassa roolissa kun tehdään mitä tahansa outdoor härväämistä, tästä syystä ne tarvitsevatkin erityistä huolenpitoa, jos haluaa niiden kestävän pidempään. Muta, sora, lika ja pöly kertyvät kenkiin kaikilla reissuillasi ja voivat ajan saatossa rampauttaa kengän alkuperäistä toimivuutta. Vaikka putsaaminen auttaa ja sillä pääsee pitkälle, vaativat myös kovimpaan käyttöön tarkoitetut monot aika-ajoin uuden ja tuoreen kyllästeen pinnalleen.

Grangers Footwear Repel kylläste on suunniteltu pidentämään kenkienne elinikää, se nimittäin palauttaa kengän vettä hylkivät ominaisuudet ja suojaa käytön jälkeen kenkiäsi sateelta, tahroilta ja kemikaaleilta. Sopii kaikenlaisille kengille, myös nahkakengille, mokkakengille, nupukkinahalle ja kankaille - suojaa kauttaaltaan, mutta ei liiemmin vaikuta kengän hengittävyyteen. Sopii siis Gore-Tex ym. kalvokenkien kanssa käytettäväksi.

Huom. erityisesti nahkakenkien kanssa voidaan toimia seuraavanlaisesti: käsittele nahkaiset vaelluskengät ensin Granger's Leather Conditioner -hoitoaineella, tämän jälkeen suihkuttelet Footwear Repelliä päälle ja parannat entisestään vedenpitävyyttä.
  • Erikoiskylläste, soveltuu kaikille kengille ja saappaille
  • Muodostaa vettä hylkivän pinnoitteen
  • Sopii nahkakengille, mokkapinnalle, nupukille ja kankaille
  • Voidaan käyttää kalvokenkien hoitoon mm. Gore-Tex ja eVent
  • Muodostaa vettä hylkivän pinnan ja suojaa tahroilta
  • Ei vaikuta hengittävyyteen juurikaan

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.