Grangers Footwear+Gear Puhdistusaine 275ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Sopii kaikille teknisille varusteille Teltat, takit, housut, kengät Suihkuta ja pyyhi
  • Grangers Footwear+Gear Puhdistusaine 275ml
Grangers Footwear + Gear Cleaner on erityisesti kenkien ja erävarusteiden puhdistukseen suunnitelty spray puhdistusaine. Se poistaa likaa, möhnää ja tuoksuja kaikenlaisista varusteista ja kengistä.

Heti varastosta (3 kpl)

9,90 990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Grangers Footwear + Gear Cleaner on erityisesti kenkien ja erävarusteiden puhdistukseen suunnitelty spray puhdistusaine. Se poistaa likaa, möhnää ja tuoksuja kaikenlaisista varusteista ja kengistä.

Olipa sinulla sitten takki, joka tarvitsee tahran poistoa tai likainen rinkka, jota ei pysty laittamaan pesukoneeseen - voi eteen nousta tilanne, että mitenkä kummassa nämä vermeet nyt pitäisi oikeaoppisesti puhdistaa. Tietty, voithan aina pestä tuotteen käsin, se on ihan hyvä vaihtoehto sekin, mutta usein aikaa vievä. Ja tietty jatkuva varusteiden käsittely tavallisilla pyykinpesuaineilla voi ajan kanssa heikentää tuotteen teknisiä ominaisuuksia.

Onneksi apuun rientää helppokäyttöinen ja nopea Grangers Footwear + Gear Cleaner Puhdistusaine - se toimii erikoismateriaalien kanssa hyvin yksiin ja puhdistaa kaikki outdoor varusteesi helposti ja nopeasti: teltat, jalkineet, takit, housut, laavukankaat yms. Tuote poistaa lian ja neutraloi hajut, mutta ei vahingoita esim. kyllästykseen aikaisemmin suihkuteltua pinnoitetta.

Sopii käytettäväksi kaikenlaisten vaatteiden kanssa, myös kalvovaatteisiin Gore-Tex, eVent ym. Tällä on hyvä suihkia myös ennenkuin aloitat uuden vettä hylkivän käsittelyn.
  • Toimii kaikille ulkoilma tekstiileille, kengille ym.
  • Suojaa jo olemassa olevaa kyllästettä, jos tälläinen pinnasta löytyy
  • Tällä voit pohjustaa vaatekappaleen, ennenkuin kyllästät
  • Ekologinen ja ympäristöystävällinen

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.