Bushman Hyönteiskarkote, DEET 40%

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
90ml pumppupullo 40% DEET Tehokas hyttysiä- ja punkkeja vastaan Valmistettu Australiassa
Vuodesta 1990 saakka ovat Bushman Hyttyskarkotteet olleet suojaamassa maailman merillä seikkailevia ihmisiä verta imeviltä- ja tauteja levitteleviltä siipivihulaisilta. Yhdellä käsittelykerralla jopa 8 tunnin suoja, Bushman Deet 40% karkote on kovaa kamaa, itseasiassa vahvinta mitä tällä hetkellä suomessa voidaan markkinoida ja myydä.

Heti varastosta (10 kpl)

13,90 1390

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Vuodesta 1990 saakka ovat Bushman Hyttyskarkotteet olleet suojaamassa maailman merillä seikkailevia ihmisiä verta imeviltä- ja tauteja levitteleviltä siipivihulaisilta. Yhdellä käsittelykerralla jopa 8 tunnin suoja, Bushman Deet 40% karkote on kovaa kamaa, itseasiassa vahvinta mitä tällä hetkellä suomessa voidaan markkinoida ja myydä.

Pidempään kestävää suojausta, ei rasvaista- ja hyvän tuoksuista hyttyskarkotetta kätevässä pumppupullossa tästä. Osta se heti! Bushman tulee Australiasta - sieltä missä ne kaikkein pahimmat hyönteisen perkeleet mellastavat kellon ympäri, kiusaavat- ja levittävät tauteja. Australialaiset tietävät, mitä hyönteiskarkotteelta tarvitaan.

Bushman Hyönteiskarkote, Deet 40% sopii niin tropiikkiin (malaria, dengue, keltakuume) kuin Eurooppalaisiin olosuhteisiin. DEET, eli Dietyylitoluamidi toimii todella tehokkaasti pistäviä- ja verta imeviä hyönteisiä vastaan. Ja hei, toimii myös punkeille! Suihki kenkiin- ja hosunlahkeisiin, jos lähdet punkkien infestoimalle niitylle käppäilemään.

Jos siis haluatte suojautua tehokkaasti hyttysiä- ja punkkeja vastaan, otatte heti yhden Bushman Deet 40% suihkeputelin mukaanne ja saatte olla rauhassa. Tuotetta käytetään lähtökohtaisesti suoraan iholle suihkittuna.

KÄYTTÖOHJE: Valmiste on tarkoitettu aikuisille ja yli 13-vuotiaille lapsille kerran vuorokaudessa käytettäväksi. Aikuiset: Jotta käyttö olisi turvallista, käytä valmistetta säästeliäästi ainoastaan pienille ihoalueille, jotka vastaavat kaulaa, kyynärvarsia, käsien yläpuolta ja jalkapöytiä. Suurin sallittu määrä on 37 pumpun painallusta, mikä tarkoittaa enintään kahdeksaa painallusta kyynärvartta kohden. Yli 13-vuotiaat lapset: Jotta käyttö olisi turvallista, käytä valmistetta säästeliäästi ainoastaan pienille ihoalueille, jotka vastaavat kaulaa, kyynärvarsia ja jalkapöytiä. Suurin sallittu määrä on 15 pumpun painallusta, mikä tarkoittaa enintään kolmea painallusta kyynärvartta kohden. Valmistetta ei saa käyttää alle 13-vuotiaille lapsille. Käsittelemättömät ihoalueet kannattaa suojata vaatteilla, kuten pitkähihaisilla ja pitkälahkeisilla vaatekappaleilla. Älä käytä valmistetta vaatteiden alla olevalle iholle. Valmiste antaa jopa 5 tunnin suojan käyttökertaa kohden. Käyttö sallittu ainoastaan ulkona tai tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Vältä suihkeen hengittämistä. Ainetta levitettäessä on oltava varovainen, jotta roiskeita, pisaroita ja/tai suihkehöyryä ei pääse maahan.
 • Bushman Anti-Insect Deet 40 % - Spray 90 ml
 • Antaa suojan hyttysiltä, punkeilta- ja muilta pistäviltä hyönteisiltä
 • Suojan teho kestää jopa 8 tuntia (mukaanlukien malaria)
 • Ei alle 13v. lapsille
 • Käytä tuotetta turvallisesti
 • Pienten lapsien, raskaana olevien- ja imettävien äitien ei tulisi käyttää DEET -tuotteita
 • Ei tee ihosta rasvaista
 • Tuoksuu hyvälle
 • CAS Nr.: 134-62-3
 • Valmisteen lupanumero Suomessa: FI-2021-0022

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
 • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.