NorTent Helleren Tarp Extreme

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Ultrakevyt tarppi: 290g 8 vahvistettua kiinnityspistettä 8 ultrakevyttä kiilaa Erittäin nopea asennus Optimaalinen leikkaus
Nortent Helleren Extreme Tarp on loistava valinta heille, ketkä haluavat ultrakevyttä vaihtoehtoa, joka suojaa elementeiltä, mutta ei myöskään tingi kestävyydestä ja laadusta. Helleren tarpin paino on saatu puristettua ainoastaan 290 grammaan, joka on 4 x 3m kokoiselle tarpille erittäin vaikuttavaa.

Heti varastosta (2 kpl)

290,00 29000

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 12,08 €

-+

Tuotetiedot

Nortent Helleren Extreme Tarp on loistava valinta heille, ketkä haluavat ultrakevyttä vaihtoehtoa, joka suojaa elementeiltä, mutta ei myöskään tingi kestävyydestä ja laadusta. Helleren tarpin paino on saatu puristettua ainoastaan 290 grammaan, joka on 4 x 3m kokoiselle tarpille erittäin vaikuttavaa.

Helleren Extreme pakkautuu erittäin pieneen tilaan, itseasiassa niin pieneen, että sitä voi säilyttää vaikka taskussa. Helleren Tarp on omiaan niin riippumattoilussa, kuin telttojen lisä-tilan luojana. Viritä tarppi teltan jatkeeksi ja saat roimasti katettua lisätilaa. Esimerkiksi Nortentin Lavvo 6:ssa on oviaukon yläpuolella valmiina lenkit, joihin tarpin saa näppärästi liitettyä. Tarppi on erittäin monikäyttöinen ja mukautuu moniin tarpeisiin ja lay outteihin.

Tarpin harmaa väri on sama, kuin Nortentin teltoissa, joten se sulautuu nätisti yhdeksi kokonaisuudeksi Nortentin telttojen kanssa käytettynä. Tarpin säilytypussi on ommeltu kiinni kankaaseen, joten kun tarppi on käytössä, voi pussukkaan säilöä erinäistä tavaraa, eikä pussukan katoamisesta tarvitse kantaa huolta. Kiinnityspisteet naruille ja eritoten niiden kestävyys, ovat elintärkeitä tarpin toimivuuden kannalta. Helleren Extremessä kiinnityspisteet on vahvistettu dyneemalla, sekä kestävällä kumilla, joten esimerkiksi kävelysauvan saa asetettua loistavasti kiinnityspisteeseen.

Kaikki tarpissa on mietitty viimeistä piirtoa myöden, kiinnityspisteiden sijainnit ja vahvikkeet, kuin myös kankaiden ompeleet, jotka on sijoitettu juuri oikeisiin paikkoihin, jotta rasitus jakautuu tarppiin optimaalisesti. Helleren Tarpin mukana toimitetaan 8 erittäin kevyttä kiilaa. Kiilat on suunniteltu kestämään mahdollisimman paljon kuormaa ja pyritty saamaan mahdollisimman kevyiksi. Yhden kiilan paino on 9 grammaa, joten job well done.

Kun olet erämaassa ja haluat saada itsellesi nopeasti suojan aikaiseksi, mikään ei ole ärsyttävämäpää, kuin kiinnitysnarujen ja solmujen kanssa näprääminen. Tämä asia mielessä, Nortent on asentanut kiinnitysnarujen päihin hakaset, joiden avulla saat tarpin kiinnitettyä melkein mihin vaan minkä koet soveliaaksi, eikä tarvitse miettiä solmuja. Kun pakkaat tarpin kasaan, jokaiselle narulle on simppelit kiinnityspisteet, joihin ne voidaan kääriä, näin vältytään narujen sumppuuntumiselta.

Nortent Helleren Extreme Tarp on ommeltu niin sanotulla katenaarileikkauksella. Tämä leikkaus on valittu minimoimaan tarpin liikkuminen ja "läpätys" tuulisella kelillä. Tavalliset neliön malliset tarpit ovat huomattavasti herkempiä "läpättämään" tuulessa. Nortent Helleren Extreme Tarp on ultrakevyiden tarppien aatelia, ja tämän hommattua, et enää muuta tarppia halua käyttää.
 • Nortent Helleren Extreme Tarp
 • Materiaali: Ripstop silnylon 10D
 • Dyneemalla ja kumilla vahvistetut kiinnityspisteet
 • Pakkautuu äärimmäisen pieneen kokoon
 • Hakaset narujen päissä
 • Integroitu säilytyspussi
 • Koko: 400 x 300cm
 • Vesipilari: 2000mm
 • 8 x V kiilaa
 • Paino ilman naruja ja kiiloja: 290g
 • Setin kokonaispaino: 450g
 • Yhden kiilan paino: 9g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
 • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.