Mil-Tec Telttapatja Itsestään Täyttyvä Ruskea

Tässä on itsestään täyttyvä retkipatja. Sopii mainiosti teltan pohjalle. Painaa 876 grammaa ja erittäin helppo kuljettaa rullattuna. Patja täyttyy itsestään kun avaat sen ja se on käyttökunnossa parin sentin paksuinen.

Heti varastosta (2 kpl)

39,90 3990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Tässä on itsestään täyttyvä retkipatja. Sopii mainiosti teltan pohjalle. Painaa 876 grammaa ja erittäin helppo kuljettaa rullattuna. Patja täyttyy itsestään kun avaat sen ja se on käyttökunnossa parin sentin paksuinen.

Ilmalla täytettävä telttapatja on totaalista luksusta. Kun puhkut siihen vielä viimeistelynä muutamat keuhkolliset lisäilmaa, niin sinulla on oikein mukava ja hyvin eristävä patja makuupussisi alla. Tälläinen ilmatäytteinen patja on huomattavasti mukavampi kuin ne perinteiset solumuoviratkaisut.
 • Koko: 185cm x 50cm
 • Paino: 876g
 • Täyttyy itsestään kun avaat sen
 • Helppo puhaltaa lisäilmaa muhkeuden lisäämiseksi
 • Eli helppo ottaa käyttöön pimeässäkin
 • Eristää hyvin lämpöä alustan ja nukkujan välissä
 • Väri: Coyote Brown eli kojootin ruskea

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  21.08.2020 - Jari

  Tässä patjassa on hinta/laatu kohdallaan...

  23.01.2020 - korpikuume

  Kaksi vuotta takana ja tämän kanssa menty kesä- ja syysreissut metässä ja missä lie. Toimii hyvin teltan pohjalla tai riipparin pohjalla. Kun avaat venttiilin patja alkaa paisumaan ja vetämään ilmaa sisäänsä. Lopuksi puhallat muutamat henkoset vielä sisään saadaksesi halutun kovuuden ja tyhjennys tapahtuu: venttiili auki, rullaa patja ja sulje venttiili. Telttapatja on taas 'tyhjä' ja pakkautuu pieneen tilaan. Mukana tulee myös oma pussukka patjalle. Materiaali on jämäkkää, patjassa on kätevät klipsit jolla voi sulkea rullalle ja en rehellisesti odottanut saavani näin hyvää, näin halvalla.

  26.08.2013 - MM

  Hyvä ja kevyt telttapatja. Patja alkaa täyttymään itsekseen automaattisesti kun venttiilin ruuvaa auki. Huomasin, että parilla ekalla kerralla kannattaa venttiiliin myös puhaltaa ilmaa, tällöin patja täyttyy muhkeaksi ja mukavaksi.

  Vertasin Savotan sa-int mallin patjaan jonka myös omistan, ja täytyy sanoa, että tämä on kyllä omasta mielestäni mukavampi, pakkautuu pienempään tilaan ja on jotenkin selkeämpi kokonaisuus. Tosi pehmeä patja kun jaksaa hieman puhaltaa lisäilmaa sisään.