Mil-Tec Vaijerisaha

Instant taskusaha - Tässä jokaisen DIY-miehen unelma: Vaijerisaha. Sopii repun sivutaskun lisäksi sinne kuuluisaan takakonttiin, reisitaskuun tai työkalupakkiin.

Heti varastosta (5 kpl)

5,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 5,90 €

-+

Tuotetiedot

Instant taskusaha - Tässä jokaisen DIY-miehen unelma: Vaijerisaha. Sopii repun sivutaskun lisäksi sinne kuuluisaan takakonttiin, reisitaskuun tai työkalupakkiin.

Johto, jota ehkä töllistelit jo ylläolevasta kuvasta, on Vaijerisaha. Kyllä, sillä voi kaataa puita, katkaista kakkosnelosen ja pistää tielle kaatuneen puun rungon pienemmäksi ennen kuin hakkaat sen kirveellä klapeiksi. Vaijerisaha on kiistämättä aikamme suurimpia keksintöjä, sillä se sahautuu puun lisäksi teräkseen, muoviin, lasiin ja moniin muihinkin materiaaleihin.

Tämän sahaamiseen kykeneväisyytensä lisäksi se on erittäin kompakti. Voit sulloa sen vaikka taskuusi! Kerää se kasaan ja se menee myös työkalupakkiin tai siihen kuuluisaan auton takakonttiin. Vaijerimaisen ominaisuutensa vuoksi tämä todella taipuu mihin tahansa väliin säilytettäväksi! Sahasta saa tukevan otteen molemmissa päissä olevista renkaista ja se on erittäin kevyt - Vain 15 grammaa! Pituutta vaijerilla on 52cm.
  • Saha
  • Pureutuu useisiin materiaaleihin
  • Taipuisaa vaijeria
  • Vaijerin pituus 52cm
  • Metallisilmukat molemmissa päissä takaavat turvallisen ja pitävän otteen
  • Säilöytyy erittäin pienessä tilassa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    17.06.2016 - sahailija

    Eipä mikään pakko ostos. Taskurasiaan ottaa kyllä. Jumiutuu puuhun kokoajan ja saa pelätä että milloin lenkit lentää kun kovempaa sahaa. Tuoteselostuksessa sanotaan "pistää tielle kaatuneen puun rungon pienemmäksi ennen kuin hakkaat sen kirveellä klapeiksi" totta jos jaksat hinkata itsesi kipeäksi. Selviytymis tilanteessa toki arvokas kapistus.