Kootamo Black Nahkahanskat, Work, Bushcraft

Vahvaa nahkaa Sorminäppärät Jokainen pari on uniikki ulkonäöltään Käsitelty öljyillä ja vahoilla Roikkuu reikäniitistä vaikka vyöllä
Erähanskojen ykkösnyrkki, nyt myös tyylikkään mustana! Sopii niin virantoimitukseen kuin tavan erähommiin! Älyttömän mukavat, hyvin pitävät ja kovaan hommaan tarkoitetut hanskat, helppo vetää käteen aina kun tarvis ilmaantuu! Työ- ja erähommiin oikein passelit, löytyy sorminäppäryyttä, vaikka ovatkin suht paksua nahkaa, suojaavat käsiä kaikelta ikävältä.

Heti varastosta (42 kpl)

39,90 3990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Erähanskojen ykkösnyrkki, nyt myös tyylikkään mustana! Sopii niin virantoimitukseen kuin tavan erähommiin! Älyttömän mukavat, hyvin pitävät ja kovaan hommaan tarkoitetut hanskat, helppo vetää käteen aina kun tarvis ilmaantuu! Työ- ja erähommiin oikein passelit, löytyy sorminäppäryyttä, vaikka ovatkin suht paksua nahkaa, suojaavat käsiä kaikelta ikävältä.

Pitää hyvin vettä, on kova ja kestävä - Kootamo Nahkahanskat ovat käsityönä valmistettuja, uniikkeja ulkonäöltään ja paranevat käytössä entisestään. Mustan värisenä sopii entistä useampaan hommaan.

Monesti kun metsään mennään, ei ajatella hansikkaita tai käsien suojausta sen kummemmin. Ne ovat kuitenkin ehkä yksi tärkeimmistä henkilökohtaisista varusteista turvallisuuden ja mukavuuden puolesta. Kootamo Nahkahanskat ovat omiaan kun heilutat kirvettä, työstät puukolla, sahaat pöllejä ja niin pois päin. - Hei, ne suojaavat käsiäsi hankaumilta ja vaurioilta!

Erittäin kestävää lehmännahkaa ja superkestävät saumat takaavat kirveenheilutteluun oikeanlaista grippiä. Reikäniitti hanskan helmassa mahdollistaa kuivattamisen ja roikottelun repun ulkopuolella tai vyöllä. Ja voi ne lyödä kämpän naulaan samoista rei'istä kuivumaan.

Valmistettu laatuluokan nahasta (100% cowhide), ei ikäviä sisäsaumoja ja vain parasta pitoa vaativaan tarpeeseen. Hanskat on käsitelty erityisellä vaha/öljy -seoksella, jotka parantavat nahkan kimmoisuutta ja vedenpitävyyttä. Kuitenkin, kannattaa aina silloin tällöin liipaista hanskoihin hyvää leather balm -tyylistä nahkarasvaa, se tekee niistä entistä paremmat ajan saatossa!

Hansikas muotoutuu käytössä käyttäjälleen sopivaksi, suosittelemme ottamaan ns. snug fit, eli tiukka -koon, nahka elää ja venyy käyttäjälleen sopivaksi, vaikka olisikin alkuun snadisti "pienen" tuntuinen.

Mittaa näin: sormet levällään, ota mitta kämmenen ympäri rystysten alapuolelta, älä ota peukaloa mukaan laskuihin. Jos tiput kahden koon väliin, valitse pienemmät. Huom. Mustat hanskat ovat eri kaavalla kuin keltaiset hanskat, jos tiput kahden koon väliin, ota mustista hanskoista pienempi koko. Keltaisissa se menee toisinpäin.

Takaamme, että näiden nahkarukkasten ostoa ei tarvitse katua, 100% tyytyväisyystakuu tai rahat takaisin.
 • Kootamo Nahkahanskat työ- ja eräilyhommiin
 • Kestävää ja vahvaa lehmännahkaa 100% (cowhide)
 • Hyvä näppituntuma, eivät ole kömpelöt sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä
 • Reikäniitistä hanskat voi pistää naulaan tai kuljettaa karabiinin kanssa vyöllä
 • Käsitelty valmiiksi vahoilla ja öljyillä, jotta saadaan mahdollisimman vedenpitävä pinta
 • Hanskat kuitenkin rakastavat nahkarasvaa, kantsii silloin tällöin
 • Lyhyt varsi
 • Ei vuorta
 • Kootamo by Mokkimies.com

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  28.08.2023 - Zem

  Aivan loistavat vuorettomat käsineet. käytössä noin vuoden päivät. Ei mitään moittimista.

  01.02.2023 - Sakke

  Istuu ja toimii.

  17.01.2023 - Toni S.

  Harmillisia laatu- ja kokovaihteluita näissä näkyy olevan. Aikaisemmin hankitut räikeänkeltaiset hanskat ovat kestäneet hyvin repussa säilytystä, runtua ja kaikenlaista puuhastelua. Uudemmat mustat ovat olleet vain siistissä kaupunkikäytössä sekä ampumaradalla, ja toinen peukalo on jo ratkennut auki. Lisäksi näissä oli alusta asti yksi sauma ommeltu niin että painaa ikävästi pikkurillin reunaa. Jos nämä olisivat olleet yhtä hyvät kuin ensimmäinen hankkimani pari, ostaisin heti uudet tilalle, mutta nyt pistää vähän mietityttämään että viitsisikö sitä vai ei.

  Mökkimies.com: Näissä tehtiin pieni kaavamuutos sen jälkeen kuin ostit viimeksi. Keltaiset ja mustat hanskat tulevat eri paikasta, joten kokotaulukko ei ole sama mustilla ja keltaisilla hanskoilla. Mustat: jos osut lähelle kahta kokoa, valitse pienemmät. Keltaisissa toisinpäin, jos arpoo kahden koon välillä. :) Pikkurillin pieni sauma on siloiteltu myös pois...

  11.01.2022 - Rysky

  Arvostelu perustuu talvella 2021 ostettuihin hanskoihin.

  Harmi että hanskoissa on keskenään suuria laatu- ja kokoeroja. Tuli tilattua hanskoja koossa 8 ja 9 koska ajattelin että tässäpä oivia lahjoja. Yksi 8-koon hanska oli peräti isompi kuin koon 9 hanska. Ompeleissa ja reikäniiteissä myös havaittavissa laatueroja/-ongelmia. Nämä toivottavasti "alkutaipaleen" ongelmia jotka saadaan korjattua.

  Osa hanskoista palautettiin, mutta asiakaspalvelu otti kiitettävän hyvin koppia reklamaatiotilanteesta johon jouduin.

  Tasainen hyvä laatu ja koko 7 olis kovia vetoja Mökkimieheltä!

  Mökkimies.com: mainitut probleemit korjattu 8 / 2022 ja siitä eteenpäin.

  02.11.2021 - HL

  Hyvät on. Mitkään lämpörukkasethan nämä eivät ole mutta ovat aivan erinomaiset työhanskat. Käytön myötä muuttuvat kuin toiseksi ihoksi, vain paksummaksi sellaiseksi. Tähän mennessä vaihdettu talvirenkaat kahteen autoon ja annettu ampumakoulutusta. Nahkaöljyämisen jälkeen ovat taas kuin pakasta vedetyt.

  01.09.2021 - Terästä selkärankaan

  Erittäin hyvät mm. auton ajossa tai hipin ravistelussa. Suosittelen lämpimästi.

  22.06.2021 - Mika P.

  Salonkikelpoiset. Uutena kelpaa kantaa niin arkkua kuin lumberia.

  08.04.2021 - Ilzu

  Erinomaiset omissa työhommissa. Ei kovin raskaassa käytössä, mutta erilaisia purkamis-/kokoamistöitä. Hyvät ajohanskat samalla.

  28.12.2020 - KooPee

  Varmasti hyvät hanskat jos on pari senttiä lyhyemmät perinteiset suominakkisormet.. Itsellä hanska xl-koossa ja tekee heti mieli uimaan kun on räpylätkin valmiina.. Miksette samantien voineet tehdä hiukan pidempiä sormia noihin...

  Mökkimies.com: uusi koko 2XL tulossa kevät 2021 tienoilla.

  09.07.2020 - Jake

  Loisto hanskat. Käyvät auton rattiin, veitsihommiin, punttihommiin jne.....

  14.05.2020 - Jaamas

  Hyvät hanskat! Keep up the good work! ;)

  14.04.2020 - Kim E.

  Hyvin istuvat ja hyvältä näyttävät hanskat. Kestävyys ei kuitenkaan ihan yletä odottamalleni tasolle.
  Muutaman raskaamman käyttökerran, puutöitä ja renkaiden vaihto, jälkeen hanskoissa kuitenkin nähtävissä jo selkeää kulumaa ja peukaloonkin saatu kunnon viilto aikaiseksi. Lisäksi peukalon ompeleista osa mennyt ohi toisesta kappaleesta, joka muodostanut roskaa keräävän "taskun".

  20.03.2020 - Possumunkki

  Huolimattomasti ommeltu. Sisänukka alkoi heti varisemaan pois. Nahka vaikuttaa vahvalta. Tyylikkäät ja jämäkät hanskat.

  Mökkimies.com vastaa: kiitos palautteesta. Sisänukka voi mustassa hanskassa vähän aikaa värjätä käsiä, etenkin jos hikoilee paljon käsien alueelta, mutta asia korjaantuu kun niitä vain käyttää. Pieni sisäänajo ja hanskat paranevat oikeanlaiseen loistoonsa!

  07.03.2020 - Jaska

  On kyllä hyvät hanskat!

  01.03.2020 - Poliisi

  Nää on kyl hyvät rukkaset. Istuvat handuun kuin tehtynä. Erittäin mukavat.