Fox Outdoor Woodgas Stove Risukeitin

Tuplaseinämärakenne Polttaa myös savukaasut Ei savuta Pakkauskoko:8 x 13cm
 • Fox Outdoor Woodgas Stove Risukeitin
 • Fox Outdoor Woodgas Stove Risukeitin
 • Fox Outdoor Woodgas Stove Risukeitin
 • Fox Outdoor Woodgas Stove Risukeitin
Pieneen tilaan menevä, 100% ruostumattomasta teräksestä valmistettu risukeitin kovaan käyttöön! Ei polttoaineen roudaamista, ei kaasupatruunoita - hommaa risukeitin! Kaikki tarvittava polttoaine löytyy luonnosta! Kerää risuja, tikkuja, keppejä, käpyjä ym muuta palavaa ainesta ja kiehautat vedet ynnä valmistat sapuskat nopeasti ja ekologisesti.

Tilapäisesti loppunut

27,90 2790

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pieneen tilaan menevä, 100% ruostumattomasta teräksestä valmistettu risukeitin kovaan käyttöön! Ei polttoaineen roudaamista, ei kaasupatruunoita - hommaa risukeitin! Kaikki tarvittava polttoaine löytyy luonnosta! Kerää risuja, tikkuja, keppejä, käpyjä ym muuta palavaa ainesta ja kiehautat vedet ynnä valmistat sapuskat nopeasti ja ekologisesti.

Tämä risukeitin on kuljetuskunnossa varsin kompaktin kokoinen ja sen kasaaminen käyttökuntoon luonnistuu muutamassa sekunnissa. Täytä risukeittimen pohja pienillä risuilla ja oksanpätkillä. Lisää perään jotain sytykettä, kuten tuohta, sytytä ja pistä alkaneen palon päälle lisää pieniä risuja. Kohta sinulla on kunnon liekit ja voit alkaa lisäämään paksumpaa puutavaraa risukeittimen pesään.

Tuplaseinämä -rakenteen ansiosta tämä vehje polttaa myös puun palamisesta muodostuvat savukaasut, eli palaminen on puhtaampaa ja tuottaa enemmän lämpöä kuin perinteinen risukeitin, jossa kuumat puukaasut eivät kierrä tuplaseinämän sisällä takaisin palotilaan. Edellä mainittua ilmiötä kutsutaan nimellä luonnollinen konvektio. Tehokkaampi palaminen meinaa käytännössä sitä, että käytät vähemmän polttoainetta, eikä savua pääse juurikaan syntymään.

Mukana tulee myös pieni lautanen, jota voit käyttää spriikeittimen tavoin tämän vehkeen sisällä.. Siis jos tuntuu siltä, että pitää Marinolia roudata metikköön. Vaihtoehto sekin.
 • Jämäkkä ja pieneen tilaan menevä risukeitin
 • Sopii käytettäväksi kaiken palavan, kiinteän polttoaineen kanssa
 • Risuja, keppejä, käpyjä, pieniä tikkuja ja sitä rataa
 • Mukana säilytyspussukka
 • Paino: 430g
 • Materiaalit: 100% ruostumatonta terästä
 • Korkeus kasattuna: 16.5cm
 • Halkaisija päältä: 13.5cm
 • Halksiija: pohjalta: 13cm
 • Pakkauskoko säilytyspussissa: 8 x 13cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  27.06.2023 - M.O.

  Toimii kaikin puolin hyvin, helppo kasata ja käyttää.

  26.06.2023 - Aprikoitselija

  Toimii. Jos haluaa käyttää laitetta varsinaisena häkäkaasupolttimena, pitää kuristaa vähän ilmansaantia pohjasta ja sivulta alhaalta.

  25.02.2023 - Insinööri Sörsselssön

  No tämähän toimii. Pihvit tuli paistettua saman sarjan valurautapannulla tämän kanssa, retkiolosuhteissa. Kannattaa pitää pientä tikkua ja risua valmiina, että voi syöttää lisää palavaa ainesta keittimeen, se palaa aika nopeasti. Suosittelen lämpimästi.

  08.03.2022 - eJormailija

  Halpa ja hyvä keitin, mitä voi käyttää myös Marinolilla. Eli normaalisti kun polttelet risuja ja/tai pellettejä tuossa reikäkupissa, niin käännätkin sen ylösalaisin ja asettelet tuon mukana tulevan ”maljan” sen päälle ja voitkin keitellä vettä ilman savua sellaisessa paikassa missä risukeitintä ei voi käyttää. Tätä myydään pitkin maailmaa eri nimillä, joten videoita löytyy tästä ominaisuudesta juutuupistakin haulla wood stove spirit burner.

  20.09.2021 - MaSa

  Laadukkaan oloinen tuote hintaisekseen (ei ainakaan ensimmäisellä poltolla vääntyillyt ja ilma kiersi hyvin). Käyttöohjetta ei ollut, mutta muuta epäselvää ei ollutkaan kuin että mihin tuota "kuppiosaa" (kuvassa alarivin keskimmäinen osa) oikein käytetään. Ehkä se on jonkinlainen tuhkakuppi alle? Näppärä tuote moneen paikkaan ja tästä saa kehiteltyä kevyen kenttäkeittiön näppärästi. Vielä kun saisi nuo "keittiastiajalat" taitettua toiseeenkin suuntaan, niin voisi käyttää pienempiäkin astioita - ratkaisin ongelman perinteisesti rautalangalla - useimmille tuo normikoko kuitenkin riittää ja tähän hintaan ei voi pienistä valittaa.

  17.10.2020 - Ike

  Hintaisekseen tosi laadukkaan oloinen keitin. Tällä keittää kupillisen tai pari vikkelästi, eikä koskaan tarvitse miettiä polttoaineen loppumista.

  Plussaa siitä, että keitin mahtuu lähes täydellisesti pikkutrangian kattilan sisään ja koko hoito vielä kattilankahvoineenkin mukana tulevan kuljetuspussin sisään.

  Oikeastaan jää kaipaamaan vain arinan alle tulevaa tuhkankokoajaa, joka lisäisi käytettävyyttä tulenaralla alustalla.

  26.08.2020 - HannuH

  Pelleteilla ja risuilla käytetty useampaan kertaan eikä mitään valittamista, tehokkaasti keittää vettä ja makkaratkin jälkihiilloksilla paisteltu.

  04.04.2018 - peikkopoika

  Tämä oli ensikosketukseni risukeitinten maailmaan ja kokemus ylitti kaikki odotukseni.

  Metrisestä hangesta en ruvennut kaivamaan risuja, vaan nappasin mukaan pienen pussukan pellettejä. Keitin toimi pelleteillä mainiosti, kahvivesi kiehahti hetkessä.

  Keitin menee kasaan pakattuna todella pieneen tilaan. Sen kasaaminen keittokuntoon ja vastaavasti purkaminen kuljetuskuntoon käy muutamassa hetkessä.

  Paksun hangen talvikäyttöä ajatellen täytyy vielä muistaa varata mukaan sopiva alusta, jolla keitin pysyy kuumanakin hangen pinnalla, vaikka kiveä ei aluseksi löytyisikään.

  Keitin kulkee kesällä taatusti mukana jokikisellä marja- ja sieniretkellä, lyhyelläkin. Retkikahvien kiehautus onnistuu tällä vempeleellä melkein missä tahansa.

  Enpä taida edes muistaa, milloin olen onnistunut löytämään näin edullisesti näin erinomaisen tuotteen.

  30.03.2018 - Sandels

  Ensikosketukseni risukeitinten maailmaan onnistui tällä näppärällä pöntöllä niin hyvin, että toivon ensi jouluna vain risuja lahjaksi.

  25.02.2018 - NO more gas

  Hyvä ostos, ei tosiaan ole hinnalla pilattu. Toimii moitteetta niin risuilla kuin pelleteillä. Pelleteillä sai tulet tehokkaaksi ja pienellä määrällä. Tästä lähin matkassa kulkee vähintään pieni pussi pellettejä mukana, takuuvarmat tulet saapi niillä.

  Pakkautuu hyvin kasaan eikä vie paljon tilaa repusta. Kulkee matkassa tästä lähin aina. Loistohankinta!

  30.12.2017 - Mikkomoi

  On hyvä keitin eikä hinnalla ei todella ole pilattu. Hyvä hankinta!