DD Hammocks Camping Riippumatto

DD Camping Hammokki on yksi alkuperäisistä ja ensimmäisistä DD Riippumatoista, mitä koskaan on tehty. Kevyt ja mukava retkiriippumatto, jonka eduista nauttivat niin vasta-alkaneet kuin jo harjaantuneet riippumattoeräilijät.

Heti varastosta (1 kpl)

44,90 4490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

DD Camping Hammokki on yksi alkuperäisistä ja ensimmäisistä DD Riippumatoista, mitä koskaan on tehty. Kevyt ja mukava retkiriippumatto, jonka eduista nauttivat niin vasta-alkaneet kuin jo harjaantuneet riippumattoeräilijät.

Kevyt, kompaktin kokoinen ja äärimmäisen mukava kun pääset köllöttelemään. Valmistettu erittäin kestävästä Nylonista, joka kuivuu nopeasti ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös tropiikissa, sillä materiaali on erittäin hengittävää. Tässä riippumatossa on erityisominaisuutena se, että halutessasi voit kääriytyä siihen kahden kerroksen väliin, jolloin tunnet olosi lämpimämmäksi, eivätkä hyönteiset pääse riippumattoosi.

Kaksinkertainen pohja myös mahdollistaa makuulaustan paikallaan pysymisen käytön aikana, tällöin makaat toisen kerroksen päällä makuupussissa taikka huovan alla. Camping riippumatossa on kaksipuoleinen vetoketjullinen sisäänkäynti.
 • Koko: 2.7 x 1.4m
 • Väri: Oliivinvihreä
 • Materiaali: Nylon
 • Paino: noin 650g (ilman kiinnitysköysiä)
 • Sisältää: 10 m kiinnitysköyttä (180g) ja pienen pakkauspussin
 • Pakkauksen koko: 30 x 10cm
 • Käyttäjän maximipaino: 125kg
 • Käyttäjän maximipituus: 196cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  17.04.2020 - Erkki

  Yksi yö nyt takana ko. riippumatossa. Ulkona oli nollakeli ja DD Underblanket alle ja MFH:n tarppi katokseksi. Makuupussin asetin kerrosten väliin, vetoketjut kiinni ja nukkumaan. Hyvin tarkeni.....riipparin ompeleet laadukasta työtä ja pieneen tilaan menevä kevytmajoite, eikä vie rinkassa tai repussa paljoa tilaa....suosittelen.
  Lisäksi edullinen hinnaltaan.

  30.03.2019 - Miikka

  Pirun hyvä nukkua reissulla parikin yötä, ja kylmässäkin jos vaan on tarpeeksi hyvä makuupussi. Aika hyvä välimalli Frontlineen ja Superlightiin, ja halpakin vielä!

  02.07.2017 - Roope

  Mahtava riippumatto retkeilyyn. Vähän aikaa on vierähtänyt kun viimeksi nukuin näin hyvin patikoimassa ollessani. Mielestäni voittaa jopa jotkut täytettävät ilmapatjat.