Bushmen Underquilt -14°C Glow Extreme

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Comfort lämpötila jopa -14°C Extreme -20°C Täytteenä 650g parasta untuvaa Kokonaispaino vain 900g
Bushmen on tehnyt vielä astetta extrememmän underquiltin, kun verrataan Underquilt -12°C Glow malliin, nimittäin Underquilt -14°C Glow Extremen. Tähän stydimpään malliin on survottu 100g untuvaa enemmän, jolla lämpöarvot on kohotettu. Untuvana käytetään samaa kierrätettyä hanhen untuvaa, kuin mitä glow -12°C mallissakin, mutta sitä on tosiaan hitusen enemmän. Nyt voit siis yöpyä riipparissa mukavasti entistäkin kovemmilla pakkasilla.

Heti varastosta (1 kpl)

399,00 39900

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 16,62 €

-+

Tuotetiedot

Bushmen on tehnyt vielä astetta extrememmän underquiltin, kun verrataan Underquilt -12°C Glow malliin, nimittäin Underquilt -14°C Glow Extremen. Tähän stydimpään malliin on survottu 100g untuvaa enemmän, jolla lämpöarvot on kohotettu. Untuvana käytetään samaa kierrätettyä hanhen untuvaa, kuin mitä glow -12°C mallissakin, mutta sitä on tosiaan hitusen enemmän. Nyt voit siis yöpyä riipparissa mukavasti entistäkin kovemmilla pakkasilla.

Jos olet sitä sorttia, joka käyttää metsässä majoitteenaan riippumattoa ja tarppia, olet varmasti huomannut riippumaton käytön helppouden ja mukavuuden, eikä sinua saa siirtymään takaisin telttaan kirveelläkään. Pohjoisilla leveysasteilla, riippumaton käyttöä tuppaa häiritsemään liiallinen kylmyys, suuren osan vuodesta. Mitäpä jos olisi olemassa erittäin hyvin kylmyydeltä suojaava ja pieneen tilaan pakkautuva väline, jonka ansiosta nukut riipparissa kelillä kuin kelillä?

Puolan pojat Bushmenilla, ovat tehneet tälläisen jokaisen riipparimakoilijan päiväunen, Bushmen Underquilt Glow Extreme -14! Underquilt on riippumaton alle asetettava kylmyydeltä suojaava, yleensä kankaasta valmistettu lämmöneriste. Kun lämpötila on plussan puolella, kelpaa eristeeksi hieman heikomminkin eristetty underquilt, mutta kun thermometeri painuu reilusti pakkasen puolelle, tarvitset oikeasti kättä pidempää.

Bushmen Underquilt Glow Extremen comfort lämpötila on nimessäkin mainittava -14°C, extreme limitit painuvat vieläkin alemmas, -20°C asteeseen. Mikä sitten tekee Bushmen Glowsta niin erinomaisen ja eristävän? Salaisuus piilee rakenteessa ja täytteessä. Täytteenä käytetään Puolalaista hanhen untuvaa, joka on laajalti tunnustettu parhaaksi lämmöneristeeksi. Hanhen untuvan uniikkien ominaisuuksien takia, se on edelleen kevein ja parhaiten eristävä täyte. Underquilt Glow extreme -14 on täytetty 650 grammalla puhdasta untuvaa. Mainitsemisen avoinen seikka Bushmenin käyttämästä untuvasta on, että se on 100% kierätettyä tavaraa.

Jotta untuvasta saataisiin kaikki lämpöarvo talteen, tulee underquiltin rakenteen olla oikea ja Bushmen on naulannut tämänkin seikan. Kammioiden H muoto estää 'kylmäpisteiden' muodostumisen, jotka sijaitsee yleensä ompeleiden kohdalla, tämä seikka lisää huomattavasti Glown mahtavuutta. Yläruumista suojaava osa underquiltista on valmistettu tyynymäisistä kammioista, kammiot estävät untuvien valumisen alemmas ja näin yläruumis pysyy lämpimänä. Glown toinen pää on omistettu jalkojen suojaamiseen, ja tässä kammiot on toteutettu pituussuunnassa, tämä takaa untuvan optimaalisen käytön ja jalat pysyvät lämpiminä.

Kun underquilttia käyetään riippumaton alla, untuvat siirtyvät kapeammasta päästä mukavasti jalkojen lämmikkeeksi. Underquilt Glow sopii käytettäväksi myös vilttinä tai makuupussina, jolloin untuvat jakautuvat tasaisesti koko quiltin alueelle. Underquilt on toiselta puolelta vihreä ja toiselta oranssi. Molemmat puolet on valmistettu ultrakevyestä rip-stop nylonista (22g/m2) ja lisäksi niissä on DWR (Durable Water Repellency) pinnoite. Kuuden kiinnityspisteen ansiosta saat underquiltin helposti kiinnitettyä. Jokaisessa kiinnityspisteessä on oma kiristin ja voit säätää underquilttia jopa riipparissa makoilessasi. Painoa tällä koko komeudella on vaivaiset 900 grammaa ja pakkauskoko minimalistiset 4.5 litraa.
 • Loistavasti eristävä underquilt
 • Comfort -14°C extreme -20°C
 • Täytteenä 650g hanhen untuva
 • Kokonaispaino: 900g
 • Pakkauskoko noin: 4.5l
 • Kierrätettyä down untuvaa
 • Optimaalinen kammiorakenne
 • 6 kiinnityspistettä kiristimineen
 • Kantopussi
 • Toimii myös vilttinä tai makuupussina
 • Kestävä rip-stop nylon pinta
 • Vettä hylkivä pinnoite
 • Leveys yläpäässä: 140cm
 • Leveys alapäässä: 105cm
 • Pituus: 200cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
 • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.