Bulldog Targets Doghouse FP PLUS Maalitaulu

Itsestään korjaantuvaa materiaalia 61 x 61 x 24cm 11kg
 • Bulldog Targets Doghouse FP PLUS Maalitaulu
 • Bulldog Targets Doghouse FP PLUS Maalitaulu
Bulldog Jousiammuntamaalit ovat tässä ja ne muodostuvat koko ajan suositummiksi ja jousiampujien ykkösvalinnaksi. Viime vuonna Canadan FITA Nationals, Outdor 3D Nationals ja Indoor 3D Nationals kaikki valitsivat Bulldogin maalikseen.

Tilapäisesti loppunut

155,00 15500

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Bulldog Jousiammuntamaalit ovat tässä ja ne muodostuvat koko ajan suositummiksi ja jousiampujien ykkösvalinnaksi. Viime vuonna Canadan FITA Nationals, Outdor 3D Nationals ja Indoor 3D Nationals kaikki valitsivat Bulldogin maalikseen.

Kun ostat Bulldogin jousiammuntamaalin, ostat laatua ja se näkyy ja tuntuu. Bulldog duunaa maalit huippulaadukaista materiaaleista ja pieteetillä. Itseasiassa, tässä tulee se siistein juttu: näille tarjotaan elinikäistä takuuta! Jep, niin oudolta kuin se voi kuulostaa, tässä on maalipatja jousiammuntaan joka ei koskaan mene rikki tai pilalle. Okei, nuo kuviot kuluvat ja lähtevät, mutta itse täyteaine, josta maali on tehty, kestää vuosien ja vuosien ampumista. Se on jotain itsestään korjaantuvaa materiaalia, ainakin myyntiesitteen mukaan.

Ja tähän voi ampua ihan minkä tehoisilla vehkeillä tahansa aina perus junnujen harjoittelujousesta yli 350fps lähtevillä jalkajousilla. Doghouse FP pysäyttää nuolet ja ne lähtevät helposti irti. Patjan ympärillä on kovempaa materiaalia, ikäänkuin kehykset, joka meinaa sitä, että se pysyy hyvin pystyssä vaikka nurmikolla, eikä kaadu osumasta.

Painoa tälle kertyy 11kg, päältä löytyy kantokahva ja maalipatjan mitat ovat 61 x 61 x 24cm. Jos haluat ostaa yhden ja viimeisen maalitaulun, on valintasi Bulldog.
 • Päällä kantokahva
 • Tasainen osumapinta, voit helposti kiinnittää oman kuvan
 • Erittäin kestävä materiaali kestää vuosien ammuntaa
 • Nuolet irtoavat helposti
 • Sopii myös tehokkaimmille jalkajousille
 • Ei sovellu käytettäväksi leikkurikärkien kanssa
 • Elinikäinen takuu

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  01.12.2021 - Tommy

  Bulldog FP plus 2021 pysäyttää paljon aiempaa mallia paremmin esim. varsijousen (400 fps.) nuolen helposti sekä nuolen poistaminen siitä on vaivatonta. Suosittelen tätä tuotetta yhtenä parhaimmista saatavilla olevista tuotteista.

  10.06.2017 - Hece

  Mielestäni tämä on 5 tähden värkki. minä rupesin takkuuttamaan kiikaria taljavarsijousella, aloitin 10 metristä, ettei nuolet hukkuisi heti, ei mennyt nuoli läpi, vaikka nuolen lähtönopeus on 389 km/h!!!

  01.06.2017 - mot666

  Melkoisen hyvä taustapatja Kanadalaista laatua pysäyttää nuolet hienosti ja on naurettavan helppo irrottaa mutta alumiini nuolia ei kannata käyttää, pysäyttää niin lyhyellä matkalla että 75 paunaisella jousella 30 metrin matkalla nuolet vääntyvät piloille mutta hiilikuituisille nuolille erinomainen valinta.

  06.06.2017 - Makke

  Toimiva kapistus, tosin alumiini nuolia ei tähän kannata ampua pysäyttää senverran lyhyellä matkalla että vääntyvät piloille mutta hiilikuituset kestävät hienosti ja on helppo irrottaa.