Victor PestChaser Pro Ultraäänikarkotin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Verkkovirralla toimiva Johdon pituus: 1.8m
  • Victor PestChaser Pro Ultraäänikarkotin
Yli kaksi kertaa tehokkaampi kuin ultraäänikarkottimet keskimäärin. Victor® PestChaser® PRO  on markkinoiden tehokkain elektroninen jyrsijäkarkotin!

Tilapäisesti loppunut

39,00 3900

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMISTA
Tämä tuote on poistunut valikoimista. Se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta.

Tuotetiedot

Yli kaksi kertaa tehokkaampi kuin ultraäänikarkottimet keskimäärin. Victor® PestChaser® PRO  on markkinoiden tehokkain elektroninen jyrsijäkarkotin!

PestChaserPRO säätelee vaihtelevia määriä korkeataajuuksista ultraääntä (korkeimmillaan 100 dB) ja vaihtelemalla taajuuksia (vaihtelee 32-62 kHz). Äänen muuntelu estää jyrsijöiden tottumisen ääneen ja luo niille epämiellyttävän elinympäristön. Ihmiset ja eläimistä muut kuin jyrsijät eivät kuule ääntä.

Victor PestChaser PRO -ultraäänikarkotin on tarkoitettu käytettäväksi suurikokoisissa huoneissa, keittiöissä, autotalleissa, ullakoilla ja kellareissa. Karkottimen kaksi metriä pitkä johto mahdollistaa sen ihanteellisen sijoittamisen.

Laitettaessa Victor PestChaser PRO päälle, punainen LED-valo syttyy ja kertoo laitteen olevan toiminnassa. Jyrsijöiden häviäminen pitäisi näkyä 6-10 päivän sisällä.

PestChaser PRO  ei sisällä kemikaaleja tai myrkkyjä ja sitä on turvallista käyttää paikoissa, joissa on lapsia ja ei-jyrsijä lemmikkejä. Jyrsijälemmikit kuten marsut, hamsterit, kanit, jne. tulee siirtää huoneeseen, jossa ei ole jyrsijäkarkotinta. Laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Victor PestChaser PRO -ultraäänikarkotin on turvallisempi kuin myrkyt, helpompi käyttää kuin loukut eikä loukkupyydysten tapaan vaadi loukun tyhjentämistä kuolleesta jyrsijästä.

Huomioithan, että ultraääni ei läpäise seiniä, kaappeja tai huonekaluja. Yksi karkotin per huone.
  • Ideaali kapistus suurille alueille, kuten autotallit, kellarit, ullakot jne.
  • 2 x kaiutinta tuottavat kattavan peiton
  • Ihmiskorva ei kuule laitteen ääntä, mutta jyrsijää se hirvittää
  • Äänen taajuus vaihtelee, joten eläimet eivät totu staattiseen ääneen
  • Laite ottaa virtansa seinästä
  • Virtajohdon pituus: 1.8m

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.