UST MagBar™ Magnesium Tulus

  • UST MagBar™ Magnesium Tulus
  • UST MagBar™ Magnesium Tulus
Miehekäs tapa sytyttää nuotio, kiuas tai kokko! Raapaise Magnesium Tuluksella kipinät ilmoille ja katso - Tulivoima on käytössäsi!

Tilapäisesti loppunut

9,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Miehekäs tapa sytyttää nuotio, kiuas tai kokko! Raapaise Magnesium Tuluksella kipinät ilmoille ja katso - Tulivoima on käytössäsi!

Tulenteko on nykyään tehty helpoksi - väännät vain kiukaan päälle kytkimestä, valon päälle katkaisijasta, hellan levy aktivoituu hipaisukytkimellä ja lämmintä vettä tulee hanasta. Mutta hetkinen, eihän näissä ole ollut tulta käytössä enää sataan vuoteen! Tuli, ihmisen ystävä kehityksessä, on arjessa korvattu hyvin pitkälti sähköllä sähkön ylivertaisen käyttöliittymän vuoksi.

Mutta, tämä Magnesium Tulus vannoo tulen nimeen! Yksinkertainen alasin ja kapula tahi veitsi - Raapaise näitä vastakkain kohti sytykkeillä höystettyä nuotiota ja pian olet orjuuttanut Tulen, isännistä julmimman. Tätä vehjettä sade ja tuuli eivät haittaa, toimii säässä kuin säässä. Kaasu ja sähkökään eivät tästä lopu. Sytyttää superkuumuudellaan myös kosteat puut, joita ei ikipäivänä saisi syttymään sytkärillä.

Ideana on raapia magnesiumia notskiin ja iskeä kipinää perään tämän jälkeen. Raavittu magnesiumhöttö leimahtaa kipinästä ja sytyttää ympärillä olevat palomateriaalit.
  • Sytyttää satoja tulia helposti ja luotettavasti
  • Todella varmatoiminen
  • Koko: 79 x 29 x 10mm
  • Paino: 50g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    11.06.2015 - W3irdN3rd

    Kätevä sytytys työkalu jokaiselle metsämiehelle.