UST Ilmastointiteippi 2kpl Musta

2 x minirulla Menevät pieneen tilaan
Ilmastointiteippiä... kätevinä minirullina. Tuhansia käyttökohteita kotona, puutarhassa ja niin hätä kuin selviytymiskekkereissäkin.

Tilapäisesti loppunut

4,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 4,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Ilmastointiteippiä... kätevinä minirullina. Tuhansia käyttökohteita kotona, puutarhassa ja niin hätä kuin selviytymiskekkereissäkin.

Jokainen moderni mies joka vähänkään kunnioittaa itseään, omistaa rullan ilmastointiteippiä työkalupakissaan. Onko olemassa muka jotain mitä et voi tehdä tällä ihmeellisellä keksinnöllä? Sillä voi korjata mitä vain, puhjenneesta renkaasta särkyneeseen sydämeen (ei ehkä ihan, mutta ymmärsit yskän).

Tässä kaksi pienempää rullaa - ideana on se, että otat nämä mukaan selviytymisbägiisi, eräreissuille jne. Ison rullan kantaminen mukana ei ole järkevää, mutta pienempi versio menee kätevästi siihen kaikkein pieninpäänkin sivutaskuun, eikä paina mitään!
 • 2 x kompaktin kokoista rullaa
 • Rullassa n. 150cm teippiä
 • Sopii sellaisenaan hyvin erätarvikkeeksi ns. pahan päivän varalle
 • Suikaleita on helppo repiä vaikka käsin
 • Vedenkestävää ja vahvaa, sopii tilapäisiin korjauksiin
 • Kevyt ja menee pieneen tilaan

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  08.12.2020 - Kaz

  Eikai kenellekkään tarvitse perustella miksi jesari on kätevää.

  Mutta huomioiden että sitä saa itsekkin rullattua isolta rullalta pienemmälle reissua varten niin sinällään todella hintavaa.

  07.03.2018 - Anterovipinen

  Kallis, mutta ottaen huomioon retkikokoon tehdyn myynti-idean. Jesari ei koskaan ole huono juttu! Etenkään retkillä korjaustarpeen yllättäessä.