Uovision HomeGuard Wifi 12MP Full HD Valvontakamera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Toimii Wifi -verkossa Ei vaadi erillistä SIM korttia Mökin valvontaan jne. Ilmainen LinckEazi pilvipalvelu
Uovision WiFi on kodinturvajoukkojen väsymätön vartija silloin kun olet itse poissa kotoa tai mökiltä. WiFi verkkoa hyödyntävä langaton valvontakamera on oivallinen vahtimaan kaksijalkaisia luvattomia vieraita esim kotiin, mökille, työmaalle tai toimistoon. Etäohjattava Uovision HomeGuard WiFi valvontakamera pitää sinut aina ajan tasalla, olitpa sitten missä tahansa! WiFi kentässä toimiva ulkokäyttöön valmistettu valvontakamera on helppo sijoittaa omaan pihapiiriin missä WiFi kenttä kattaa alueen.

Tilapäisesti loppunut

255,00 25500

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 10,62 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Uovision WiFi on kodinturvajoukkojen väsymätön vartija silloin kun olet itse poissa kotoa tai mökiltä. WiFi verkkoa hyödyntävä langaton valvontakamera on oivallinen vahtimaan kaksijalkaisia luvattomia vieraita esim kotiin, mökille, työmaalle tai toimistoon. Etäohjattava Uovision HomeGuard WiFi valvontakamera pitää sinut aina ajan tasalla, olitpa sitten missä tahansa! WiFi kentässä toimiva ulkokäyttöön valmistettu valvontakamera on helppo sijoittaa omaan pihapiiriin missä WiFi kenttä kattaa alueen.

Uovision HomeGuard WiFi omaa lähettävistä riistakameroista hyväksi havaitun rakenteen säänkestävyyden ja liikuteltavuuden suhteen. Sen avulla voit kattaa ja järjestää helposti valvonnan pihapiiriin omaa WiFi verkkoa hyödyntäen. WiFi verkkoon kytkeytyvä kamera ei tarvitse omaa kuukausimaksullista SIM korttia kuvien tai videoiden lähettämiseen jolloin säästät käyttökustannuksissa!

Uovision HomeGuard WiFi lähettää alkuperäiset teräväpiirto kuvat tai videot (10sek Full HD, 15sek HD tai 20sek WVGA) joko suoraan käyttäjän omaan sähköpostiin sekä ilmaiseen LinckEazi pilvipalveluun. Voit itse valita, haluatko kameralta saapuvan materiaalin sähköpostiisi tai pilvipalveluun vai molempiin! LinckEazi pilvipalvelun avulla kameraa voidaan etäohjata oman tietokoneen avulla tai ilmaisen LinckEazi APP (Android, iOS) mobiilisovelluksen avulla. LinckEazi mahdollistaa useamman kameran helpon käytön jossa kuvat sekä videot tallentuvat pilvipalveluun käyttäjän omalle tilille kamerakohtaisiin albumeihin. Albumeista voit helposti selailla päivän tapahtumat eri kameroilta ja tarvittaessa vaihtaa etänä kameran asetuksia LinckEazi pilvipalvelusta.

Uovision HomeGuard WiFi 20MP FullHD etäohjattava valvontakamera on varustettu tehokkaalla ja ihmisen silmälle näkymättömällä inframusta salamalla. Täysin näkymätön salama on ehdoton edellytys mikäli kameraa käytetään valvontatehtävissä eri kohteissa. Inframusta salama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärän tullen jolloin kamera kuvaa kohteesta mustavalkoiset yökuvat tai videot. Hämärätunnistin kytkee salaman automaattisesti pois päältä päiväsaikaan jolloin se kuvaa kohteet normaalisti värikuvina tai videoina. Salaman tehoa voidaan asetuksista säätää jolloin välillä 50% / 100% teho. Pienempi teho on tarpeellinen mikäli kameralla kuvataan esim pienissä sisätiloissa ja halutaan välttää valkoisen seinän vastaheijastetta. Salaman kantama jopa n 18m saakka.

Uovision HomeGuard WiFi 20MP Full HD on varustettu terävällä 20MP korkearesoluutio kuvauksella. Kuvia ja videoita voidaan katsoa paikan päällä kameran omalta 2.4" värinäytöltä. Kameran tallentamiin HD tason (1080P tai 720P) ja WVGA tason videoihin tallentuvat myös äänet! Kamera lähettää 1080P Full HD videot 5- 10 sek pituisina omistajansa sähköpostiin tai pilvipalveluun. 720P HD videot saapuvat 5-15 sek pituisina omistajansa sähköpostiin tai pilvipalveluun. WVGA videot kamera lähettää 5-20 sek pituisina.

Mp4-formaatissa saapuvat videot tukevat kaikkien älypuhelinten videon toistoa joten erillistä purkuohjelmaa ei tarvita videon katseluun omalta älypuhelimen näytöltä. Videoiden valinnaiset pituudet ovat valittavissa välillä: 5 sek – 60 sek. Saapuvan sähköpostin mukana tulevat tekstitiedostona myös kameran tilaa koskevat tiedot: Kuvanro, Päivämäärä, Kellonaika, Lämpötila, Pariston varaus, Signaalitieto, SD muistikortin tila, Kuvanlaukaisija (P = PIR liiketunnistin, T-L = Tasa-aika/TimeLapse, S = Pyydetty kuva). Kameran tilatiedot päivittyvät myös LinckEazi pilvipalveluun, josta kameran tilaa on etänä helppo tarkkailla.

Kameran oma LCD näyttö toimii apuna kun kameraa kohdistetaan kuvaamaan tiettyä aluetta kohteessa. Näet suoraan kameran omalta LCD näytöltä aiotun kuvausalueen ennen kameran aktivoimista. Tiedät etukäteen varmasti mitä aluetta kamera jäi kuvaamaan ja sinun ei tarvitse ottaa aikaa vieviä testikuvia kameran edessä kävelemällä ja odottaa kuvien saapumista. Terävä 2.4? värinäyttö mahdollistaa aiempaa isomman fontin käytön menuvalikossa. Kameran menuvalikossa on käytetty tavanomaista isompaa fonttia, jolloin kameran eri menuasetusten lukeminen ja vaihtaminen onnistuvat helpommin myös terävimmän näön menettäneiltä kansalaisilta. Selkeä tekstin fontti näkyy loistavasti myös kirkkaalla kelillä ulkona!

Uovision HomeGuard WiFi 20MP Full HD on varustettu erityisellä kameranäkymä toiminnolla. Sulkimen toimintaa säätelevä kuvatoiminto edesauttaa kameraa tarkentamaan näkymän eri etäisyyksille ja näkymän tarkennusoptio löytyy myös liikkuvalle kohteelle. Kameranäkymä toiminto on erityisen hyvä kun kameraa käytetään valvontatehtävissä jolloin saadaan mahdollistettua terävät ja kirkkaat kuvat. Ota täysi Full HD hyöty irti! Laite tukee tavallisia 1 – 32GB SD muistikortteja ja kamera tukee ylikirjoitusta, jolloin kamera kirjoittaa vanhimmasta päästä alkaen uudet tallenteet vanhojen päälle mikäli SD muistikortti vahingossa täyttyisi. Ylikirjoitus voidaan tarvittaessa myös kytkeä pois päältä.

Uovision HomeGuard WiFi 20MP Full HD valvontakamera on varustettu monipuolisin etäohjausominaisuuksin. Voit helposti lähettää kameraan komennon oman LinckEazi pilvipalvelu APPsin avulla jonka jälkeen kamera toteuttaa halutun komennon. Yleisimpiä etäkomentoja ovat esim kuvapyyntö, lähetys pois päältä / takaisin päälle, PIR liiketunnistin pois päältä / takaisin päälle, kuvausmoodin vaihto (still kuva vs video), salaman teho (50% tai 100%), paikkatieto, vastaanottajien vaihto. Kamerasta löytyy myös kätevä viikkotyökalu, jonka avulla kameran voi etukäteen ajastaa kuvaamaan tiettynä aikatauluna viikon jokaisena päivänä. Kameraan voidaan ohjelmoida 4:lle eri viikolle eri tunnein aktiivista viikkotyö aikatauluohjelmaa jolloin kamera on tarvittaessa aktiivinen useita kertoja eri vuorokauden aikaan. Toiminto on hyvä jos halutaan että kamera on aktiivinen esim vain öiseen aikaan tai sulkeutuu yrityksen aukioloaikoina.

Kamera voidaan myös ajastaa ottamaan kuvia tasaisin väliajoin ns tasa-aika kuvauksena (TimeLapse). Aikavälikuvauksen (Time Lapse) avulla kameran voi ennalta määrätä ottamaan kuva alueesta ilman PIR liiketunnistimen liikehavaintoa. Tasa-aika kuvaus voidaan asettaa välille 3min – 24h tunnin välein. Toiminto on hyvä jos halutaan saada automaattisesti kuva/video kohteesta kerran vuorokaudessa. Aikavälikuvauksen aikana myös PIR liiketunnistin laukaisee kuvauksen mikäli alueelle tulee kuvattava kohde. Aikavälikuvauksella otetun kuvan tunnistaa kuvaan leimautuvasta merkinnästä (T-L).

Jokaiseen kuvan alareunaan tallentuu hyödyllinen aikaleimatieto josta näkyvät esim kellonaika, päivämäärä, lämpötila, paristojen varaustila tai kuvauksen laukaissut liiketunnistin merkintä. Paristojen varaustilaa voit kätevästi tarkkailla saapuvista kuvista ilman eri komentoa! Valvontakameran omaan sisäiseen paristotilaan menee kerrallaan 12kpl AA alkaliparistoja. Kamera tukee myös 6V ulkoisia virtalähteitä esim akku tai verkkovirtalaite. Mikäli käytät ulkoista akkukaapelia tai virtalähdettä, Uovision kameran etukansi avautuu ilman että sinun tarvitsee ensin irrottaa kameraan menevää kaapelia erikseen! Tätä ominaisuutta löytyy harvasta lähettävästä riistakamerasta. Kameran lähettämistä kuvista näet näppärästi myös paristojen varaustilan ilman eri pyyntöä. Toiminnon avulla pystyt helposti seuraamaan milloin kameraan on aika mennä vaihtamaan paristot.

Helppokäyttöisen Uovision HomeGuard WiFi valvontakameran menuvalikko on Suomenkielinen. Lisänä Englanti. Etenemistä selkeässä menuvalikossa auttavat helposti ymmärrettävät kuvaikonit. Kameran mukana tulee Suomenkieliset selkeät ohjeet joiden avulla kameran monipuoliset säädöt saa säädettyä mieleisekseen. Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12kk (1vuosi). Tuote CE, FCC ja RoHS hyväksytty.
 • WiFi verkkoon liitettävä langaton valvontakamera
 • Helppokäyttöinen, ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva etäohjattava ja lähettävä langaton WiFi kamera
 • Lähettää kuvat tai videot pilvipalveluun ja sähköpostiin tai molempiin samanaikaisesti
 • Säänkestävä rakenne ulkokäyttöön tai sisäkäyttöön
 • Helppo asentaa käyttökuntoon ja lähettämään
 • 20MP terävä digitaalinen korkearesoluutio kuvaus
 • Valinnaiset kuvaresoluutiot: 20MP, 12MP, 8MP, 5MP, 3MP
 • Valinnaiset videoresoluutiot: 1080P Full HD, 720P HD, WVGA
 • Tallentaa päiväkuvat ja videot teräväpiirtona värillisinä
 • Kuvausmoodit: Still kuva, Video (Audio äänet)
 • Kameran linssin kuvakulma : 58 astetta
 • Videon pituudet: 5sek – 60sek
 • Sarjakuvaus: 1 – 10 kuvaa
 • Monipuoliset etäohjauskomennot ilmaisen LinckEazi pilvipalvelun avulla
 • Ilmaiset etäohjaus komennot asetusten vaihtoon Webportaalin APPsin avulla matkapuhelimesta (Android ja iOS)
 • Ulkoinen taittuva 21cm antenni nopeaan WiFi yhteyteen
 • Inframustasalama on täysin näkymätön ihmissilmälle (940nm aallonpituus)
 • Salamassa uusin High Power InfraMusta LED teknologia 60kpl teholedillä
 • Säädettävä salaman teho: 50% (alhainen) tai 100% (korkea)
 • Inframustasalaman kantama jopa n 18m saakka
 • Yökuvat ja videot inframustasalamalla mustavalkoisina
 • 2" värillinen esikatselunäyttö (kuvien katselu & kameran ohjelmointi & kameran suuntaus)
 • Iso helposti luettava tekstin fontti
 • Säänkestävä rakenne, IP54 luokitus (ei upotusta nesteeseen)
 • Oliivi ulkokuoren väritys (kuvassa)
 • PIR liiketunnistimen vasteaika: 0,6 sekuntia
 • PIR laajakulma liiketunnistimen kantavuus: n 16m
 • Säädettävä PIR liiketunnistimen herkkyys: matala, automaattinen, korkea
 • PIR nukkumisviive asetus: 5sek – 60min
 • Ohjelmoitava 7 päivän viikkoajastus työkalu 4:lle eri viikolle (aikataulu kuvaus aktiivitunteina)
 • Time Lapse “Tasa-aika” kuvaus toiminto 3min – 24h
 • Kuvausaikaleimasin: päivä, kellonaika, lämpötila, paristojen varaus
 • Käyttölämpötila: -30°C …. +60°C
 • Toimintailmankosteus: 5% …. 90%
 • SD muistikortin tuki: 1 – 32GB (ei mukana)
 • Paristokelkka: 12kpl AA alkaliparistot (ei mukana)
 • Ulostulot: USB, 6V DC, SD muistikorttipaikka
 • Mukana: kiinnitysvyö, ohjekirja
 • Windows (98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10) yhteensopiva
 • Kompakti koko: 140 x 87 x 55mm
 • Kevyt: 405gr. (ilman paristoja)
 • Kolmijalan kiinnitysruuvin paikka kameran pohjassa ja takana
 • Salasanasuojaus
 • Lukittavissa: Lukon kiinnitysrenkaat kuoressa
 • Kamera avautuu normaalisti mikäli lisävirtajohdon ollessa kytkettynä
Kameraan on erikseen saatavissa kattava valikoima tarpeellisia lisävarusteita:
 • 8GB – 32GB SD muistikortteja
 • “Alueella kameravalvonta” tarroja
 • Sääsuoja muovinen
 • Seinäkiinnike
 • Riistakameralukko
 • 6V Virtajohto ulkoiselle virtalähteelle
 • Uovision 6V akkuja ( 7.5Ah ja 12Ah)
 • Uovision 6V akkulaturi
 • Verkkovirtalähde 220V (sisäkäyttö)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
 • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.