Tervel Optiline Tactical Pitkähihainen Camo Olive

Tactical Optiline miesten pitkähihainen paita camokuosilla sopii erityisen hyvin syksy ja talvikäyttöön, mutta toimii myös koleassa kesäillassa varsin mojovasti.

Tilapäisesti loppunut

29,90 2990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMISTA
Tämä tuote on poistunut valikoimista. Se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta.

Tuotetiedot

Tactical Optiline miesten pitkähihainen paita camokuosilla sopii erityisen hyvin syksy ja talvikäyttöön, mutta toimii myös koleassa kesäillassa varsin mojovasti.

Anatomisesti muotoiltu pitkähihainen on valmistettu kaksikerros tekniikalla eikä siinä ole yhtään pullottavia saumoja häiritsemässä. Paidan sisempi kerros siirtää kosteuden nopeasti pois iholta, kun taas ulompi kerros hengittää sisäkerroksen kosteuden ulospäin. Kuitujen sisään on lisätty hopeaioneita, ne tekevät paidasta antibakteerisen ja täten hygieenisen, eikä se ala haisemaan hielle niin nopeasti.

Paidat istuvat todella hyvin ja vaikka hikoilisit suorittaessasi, on sinulla hetken päästä mukavan kuiva paita joka lämmittää. Hiki ei näin pääse sinua kylmettämään, koska paita hoitaa kosteuden iholtasi pois. Kaikissa paidoissa käytetään Tervelin uniikkia kosteudensiirtoteknologiaa, joka pitää ukon kuivana suorituksien aikana ja suoritusten välillä.

Paidan materiaaleista johtuen, se ei ala haisemaan ja tarjoilee hygieenistä ja mukavaa käyttöä pidemmällekin ajalle. Kankaaseen lisätyn Lycran ansiosta se istuu kehollasi kuin hansikas, eikä täten häiritse mitään suoriutumista. Tervelin tuoteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja pitävät muotonsa sekä ominaisuutensa pitkälläkin aikavälillä.
  • Tervel Optiline Tactical pitkähihainen hopeaioneilla
  • 68% Polyamidia, 28% polypropeenia, 4% elastaania
  • Kankaan paino: 210g/m² (+/-) 10g/m²
  • Valmistettu Puolassa

Tervel kokotaulukko
Koko Rinnanympärys Pituus Vyötärö
M 86 - 96cm 168 - 174cm 80 - 88cm
L 96 - 106cm 174 - 180cm 88 - 96cm
XL 106 - 116cm 180 - 186cm 96 - 104cm
XXL 116 - 126cm 186 - 194cm 104 - 110cm
Mittaa rinnanympärys, tarkastele pituuttasi ja sovella tässä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    02.09.2017 - Sniper

    Äärettömän parasta! On lämmin mutta ei hiosta. Pitää ruumiinlämmön hyvin yllä ja hengittää mainiosti. Jotenkin tuntuu kuin ei olisi paitaa päällä ollenkaan mutta silti hyvät lämmöt kropassa. Ehottomasti hintansa väärti :)