Swiss Spice Classic Suola & Pippuri

Vedenpitävä Uudelleen täytettävä Vahva, kestävä ja turvallinen Paino: 77g Suolaa 26g, Pippuria 6g
Tykkäät mussuttaa matkalla? Älä kuitenkaan pistä pippuripurkkia nahkapöksyihin. Swiss Spice on paras ja kompaktein matkasirotin jonka olemme nähneet. Tukosvapaa ja vedenpitävä designin ruumiillistuma.

Heti varastosta (5 kpl)

21,90 2190

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Tykkäät mussuttaa matkalla? Älä kuitenkaan pistä pippuripurkkia nahkapöksyihin. Swiss Spice on paras ja kompaktein matkasirotin jonka olemme nähneet. Tukosvapaa ja vedenpitävä designin ruumiillistuma.

Äärimmäisen tyylikäs suola ja pippurisirotin on suuniteltu matkustus mielessä. Se on ideaalinen festareille, urheilutapahtumiin, erääjille, campingiin ja kaikille niille jotka nauttivat ulkoilmasta. Kerrataanpas tässä pari faktaa, olemme kaikki varmasti kokeneet ja kärsineet pettymyksen suola/pippurivapaalla piknikillä. Ja painavien sirottimien roudaaminen on silkkaa piinaa. Titenkin, voit aina kääriä muutaman hyppysellisen folioon - joka yleensä aina häviää jonnekkin jossain vaiheessa ja löytyy vasta pesukoneen tyhjäämisen yhteydessä. Tämän takia tarvitset Swiss Spicen maustamaan elämääsi.

Tarkkuustyönä valmistettu, supervahva (polyesteri hartsi) Swiss Spice on kooltaan vaivaiset 6.7 x 6.7cm, joten kokonsa puolesta se sujahtaa taskuusi, vaikka päälläsi olisi ihoa myötäilevä urheilupuku. Huolimatta sen vaatimattomista mitoista, pystyy Swiss Spice pitämään sisällään 26g suolaa ja 6g pippuria kahdessa erillisessä lokerossaan. Riittävästi kahdelle henkilölle ja viikon erämaavaellukselle.

Sirottimessa on vedenpitävä korkki ja läpinäkyvä kaksikammioinen on myös kosteusvapaa kaikissa olosuhteissa - sisältö ei siis paakkuunnu tai kovetu. Mikä parasta, Swiss Spice ei suolaa takkiasi tai pippuroi pöksyjäsi kun kannat sitä kätevästi matkatavaroidesi joukossa.

Äärimmäisen kestävä Swiss Spice toimii yhden käden mekanismilla - tästä syystä se on ideaalinen niihin epämukaviin hetkiin kun sinun pitää maustaa papusoppaa ja samalla pitää kiinni telttakepistä. Tai jotain sinnepäin. Itseasiassa, tämä pieni sirotin on niin vakuuttava, että jopa Sveitsin armeija on tilannut näitä (ja heille kelpaa kaikki apu, kun joutuvat taistelemaan niiden hölmöjen linkkuveitsiensä kanssa). Joten tilaa Swiss Spice heti - koskaan ei ole ollut parempaa syytä maustaa soppaa.
 • Vedenpitävä
 • Uudelleentäytettävä
 • Vahva, kestävä ja turvallinen
 • Valmistettu korkealuokkaisista lääketieteellisistä materiaaleista
 • Testattu ympäri maailmaa kovissa olosuhteissa
 • Yksi täyttö kestää kahdella henkilöllä n. 2 viikkoa
 • Mitat: 6.7 x 2 x 6.7cm
 • Paino: 77g
 • Suola: 26g (Sveitsi)
 • Pippuri: 6g (Kaakkois-Aasia)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  18.10.2019 - Jaska

  Hiton kätevä! Homman jujuhan ei ole nuo mausteet, vaan tämä hel-vetin hyvä sirotuspurnukka. Kun kaupanpäälliset on käytetty, on omien mausteuden lisääminen kovin helppoa ja taas mennään!