Summit To Eat - Juustoinen Munakokkeli

Lisää vain vesi pussiin Ruoka on nopeasti valmis 469 kcal per pussi Syö suoraan pussista
Terveellinen ja maittava aamupala, jolla mikä tahansa seikkailu käynnistyy kunnolla. Summit to Eatin valmistama juustoinen munakokkeli on valmistettu kermaisesta kananmunasta ja herkullisesta juustokastikkeesta.

Heti varastosta (16 kpl)

7,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 7,50 €

-+

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
4 7,00 € 28,00 € Ostoskoriin

Tuotetiedot

Terveellinen ja maittava aamupala, jolla mikä tahansa seikkailu käynnistyy kunnolla. Summit to Eatin valmistama juustoinen munakokkeli on valmistettu kermaisesta kananmunasta ja herkullisesta juustokastikkeesta.

Valmistettu vain parhaista raaka-aineista, ammattimaisesti keitelty ja tämän jälkeen pakastekuivattu. Summit to Eat retkiateriat on suunniteltu niin, että ne ovat kevyitä kantaa ja vievät tilaa mahdollisimman vähän, mutta maistuvat valmistuksen jälkeen kuitenkin ihan oikeasti hyvälle ja aidoille mauille. Pussi painaa sen 80g ennenkuin lisäät veden, ne kulkevat siis helpost matkassa. Valmistus on simppeliä, lisää vain vesi ja odottele kotvanen, maittava munakokkeli on valmis alle 10 minuutissa.

Täyttävä, ravinteikas ja pakattuna aimo annoksella hiilareita ja proteiinia, kananmunat ovat täydellinen eväs päivän aloittamiseen. Kunnon aamiaisella pötkii energisenä pitkään iltapäivään asti.
  • Summit To Eat Juustoinen Munakokkeli
  • Pussin kuivapaino: 80g
  • Pussin paino valmistettuna: 370g
  • Tarvittava vesimäärä: 260ml
  • Ainesosat: Cooked Scrambled Egg (Pasteurised Whole Egg, Sunflower Oil, Skimmed Milk Powder, Lemon Juice, Salt, White Pepper)(75%), Cheese Sauce Blend (Whole Milk, Single Cream (Milk), Diced Onions, Grated Red Leicester Cheese (Milk), Grated Cheddar (Milk), Grated Mozzarella Cheese (Milk), Rapeseed Oil, Cornflour, Salt, White Pepper)(25%).
Summit to Eat - Juustoinen Munakokkeli
                             Ravintosisältö 100g Ravintosisältö per pussi
Kcal 586 kcal 469 kcal
Rasvaa 40.02g 32.0g
Joista tyydyttyneet 14.8g 11.8g
Hiilihydraatit 15.47g 12,4g
Joista sokereita 6,19g 5,0g
Kuitua 5,04g 4,0g
Proteiinia 38,48g 30,8g
Suolaa 3,37g 2,7g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    28.02.2019 - Ari

    Aamupala tai sen kaltainen jos näin voi sanoa. Ihan hyvä tämäkin. Kallista kuitenin, mutta jos helppous on se juttu niin...