Solo Stove Pot 900 Keittoastia

Kevyt ja yhden henkilön käyttöön täydellisesti soveltuva Solo Stove Pot 900 on mainio kaveri Solo Stove Risukeittimelle.

Tilapäisesti loppunut

49,90 4990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Kevyt ja yhden henkilön käyttöön täydellisesti soveltuva Solo Stove Pot 900 on mainio kaveri Solo Stove Risukeittimelle.

Saat nimittäin risukeittimen säilöttyä Pot 900 -keittoastian sisään ja koko paketti kulkee todella kompaktina settinä seikkailusta toiseen. Vähän alle litran vetoisuuden omaava, ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittoastia on täydellisen kokoinen, ja sopii sellaisenaan useimpien pussiruokien kypsytys ja syömisastiaksi.

304 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Solo Stove Pot 900 on vahvaa tekoa, siitä löytyy taittuva kahva ja kansi. Jos etsit kaiken kattavaa pakettia, on tämä tehty vartavasten käytettäväksi Solo Stove Risukeittimen kanssa. Toimii myös mainiosti kaasukeittimien ja avotulen kanssa.
 • Helppokäyttöinen kansi kumipinnoitetulla kahvalla
 • Kaatonokkamainen muotoilu helpottaa veden kaatamista
 • Tuplakahva, taittuu astian kylkeen
 • Sisältä löytyy mitta-asteikko oz / ml
 • Musta nylonpussukka säilömistä ja kuljetusta varten
 • Mitat: 11.4 x 11.9cm
 • Paino: 221g
 • Tilavuus: 900ml
 • Valmistusmateriaali: 340 Ruostumaton teräs

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  19.08.2021 - Susie

  Ollut käytössä kolmisen vuotta. Meillä on myös titaanisia keittokamppeita käytössä, jotka ovat keveydessään erinomaisia. Tässä pelissä on kuitenkin keitto- ja käyttöominaisuudet suhteessa painoon aivan omaa luokkaansa. Kaatonokka erittäin hyvä. Tämän ottaa kerta toisensa jälkeen mieluiten mukaaan, jopa ultralight hommiin. Ja niitä kertoja on riittänyt! Monta mätästä ja tunturinrinnettä on kippo nähnyt ja aina vaan pääsee mukaan uusiin seikkailuihin. Huippupotti!

  21.03.2019 - Suttu

  Luottopelina jo 5. vuotta aina mukana reissuilla. Käyttöä ja muailmaa on nähty ja monet vedet ja sopat kiehautettu.

  15.06.2015 - Hikerboys

  En omista itse risukeitintä kyseiseltä firmalta, mutta tämän kyllä ostin. Kallis kun perkele, mutta onpa hyvä. Maggit ja Knorrin pussimoskat mahtuu kypsymään ja syödään samasta astiasta valmistumisen jälkeen. Kahvat eivät lämpene, vesi kiehuu kannen ansiosta nopeammin ja vaikuttaa muuten ihan laadukkaasti valmistetulta.