Nite Ize Figure 9

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Nämä numero 9:n muotoiset vempeleet ovat niitä laitteita, joiden välttämättömyys selviää vasta käytön myötä. Innovatiivinen Figure 9-kiinnitysmasiina on monikäyttöisyydessään jokaisen miehen ja useimpien naistenkin välttämätön varuste. Mutta miksi?

Tilapäisesti loppunut

2,90 290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 2,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Näitä on saatavuuksien mukaan saatavilla kolmena eri versiona:

Small Musta 5.90 €
Large Musta 8.90 €
Large Musta + Rope Camo 11.90€

Rope -mallissa tulee mukana vähän päälle 3 metrin pätkä hienoa narua, joten pääset heti hommiin.

Tuotetiedot

Nämä numero 9:n muotoiset vempeleet ovat niitä laitteita, joiden välttämättömyys selviää vasta käytön myötä. Innovatiivinen Figure 9-kiinnitysmasiina on monikäyttöisyydessään jokaisen miehen ja useimpien naistenkin välttämätön varuste. Mutta miksi?

Mutta kysy sinä meiltä, se auttaa: Koska köyden kiinnitys ja kiristys ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa kuin Nite Ize 9:n kanssa. 9-kiinnike soveltuu kaikkeen mihin normaali karabiineri, koukku tai kiinnitysholkki. Sillä voi vaikkapa avata pulloja, hakata jäätä tai siihen voi ripustaa kaikenlaista. Sen voi laittaa roikkumaan vyöstä, nenästä, korvasta tai lenkistä ja siitä voi roikottaa kaikenlaista rojua repusta ja kirveestä x-boxin kautta laukkuun tai avaimiin.

Tämän lisäksi sillä voi sitoa lähes mitä tahansa kiinni mihin tahansa, ja köyden kiinnitys sekä kireyden säätäminen onnistuvat äärettömän helposti verrattuna solmun säätämiseen pelkällä köydellä. Syy tähän on köyden kiinnitysmekanismi joka on mallia kietaisu - Solmuja ei tarvitse tehdä, kiitos nerokkaan suunnittelun

Figure 9 nimittäin on hämmästyttävän simppeli työkalu ja on pieni ihme, ettei tämä ole kivikautinen keksintö - Tai oikeastaan pronssikautinen. Yksinkertaisuudessaan nerokas muoto pitää sisällään koukkuja ja lenkkejä, joihin saat kiilattua köyden kiinni ilman solmun sitomista käden käänteessä kietaisemalla. Köysi kiristyy paikalleen kummallisen muodon ympärille kuin itsestään ja vieläpä erittäin tiukasti! Ja koska laitteen käyttö on haluttu tehdä itsestäänselväksi, on siihen vielä piirretty ohjeet pintaan joista näkee miten siihen tulee kiinnittää köysi.

Figure 9
Painoraja Small 22kg, large 67kg ja BIG 136kg. Helppo sitoa yhteen kaksi irrallista köydenpäätä jotka voipi olla joko samaa tai eri köyttä.

Figure 9 + Rope
Tässä versiossa tulee mukana vähän päälle 3 metrin pätkä hienoa narua, joten pääset heti hommiin.
 • Helppo käyttää isojenkin kuormien kiinnitykseen - Ilman solmun solmua
 • Runko valmistettu alumiinista
 • Laser-kaiverretut ohjeet
 • Kuormaraja Small: 22kg
 • Kuormaraja Large: 68kg
 • Kuormaraja BIG: 137kg
 • Kiinnitysköyden paksuus S: 2mm-5mm
 • Kiinnitysköyden paksuus L: 3mm-9mm
 • Kiinnitysköyden paksuus XL: 3mm-9mm
 • Eivät sovellu kiipeilykäyttöön, kiipeilykäyttö on itseasiassa kielletty

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
 • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.