Mil-Tec Vintagetyylinen Selviytymisliivi Coyote

Mil-Tecin survival liivi selviytyjälle on nappivalinta jos mielii selviytyä. Toimii tietty myös missä tahansa tilanteessa, jossa tarvitsee kanniskella kaikkea tärkeää ja tarpeellista mukanaan taskuissa. Tai muutenkin, jos tykkää liiviratkaisuista.

Tilapäisesti loppunut

39,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Mil-Tecin survival liivi selviytyjälle on nappivalinta jos mielii selviytyä. Toimii tietty myös missä tahansa tilanteessa, jossa tarvitsee kanniskella kaikkea tärkeää ja tarpeellista mukanaan taskuissa. Tai muutenkin, jos tykkää liiviratkaisuista.

100% puuvillasta valmistettu selviytymisliivi on saanut vintage -käsittelyn, joka meinaa sitä, että liivi on hieman kuluneen ja elämää nähneen näköinen. Kevyt ja hyvä liivi kalastajalle tai puuhastelevalle henkilölle, joka haluaa, että kaikki tärkeä ja tarpeellinen on helposti saatavilla ja käytettävissä. Puuvillasta valmistettu Mil-Tec Selviytymisliivi tuntuu päällä kevyeltä ja helpolta.

Liivissä on läjä erilaista taskua: osa ulkopuolella ja osa sisäpuolella. Osasta löytyy vetoketju, kun taas toiset suljetaan velcrotarralla tai napeilla. Oikein passeli kaveri ulkoilmaihmiselle joka tykkää esim. metsästellä, kalastella tai hillua sienessä.
 • Selviytymisliivi à la Mil-Tec
 • Tyylikäs vintageliivi 100% puuvillasta
 • Kevyttä ja laadukasta matskua
 • Vetoketju kulkee keskellä
 • Taskuja ja pussukoita riittävästi
 • Sisälläkin on joitain taskuja

Valitse oikea koko
- Koko Rinnanympärys
- S 86 - 94cm
- M 94 - 102cm
- L 99 - 107cm
- XL 104 - 112cm
- XXL 109 - 117cm
Valitse liivi rinnanympäryksen mukaan

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  27.07.2016 - Kiittäen

  Pettymys.

  Oikea ja vasen alatasku ainoat toimivat taskut, mutta niissäkin on työnjälki kehnoa. Varmaan 5 neulomislankaa molemmilla puolilla menee läpi, että ne voisi vetää poikki ja sitten varmaan alkavat purkautumaan.

  Oikea keskitasku, ei taskua pelkkä tyhjä vetoketju.

  Oikea ylätasku, erittäin vaikea tavoittaa ja ahdas. Isompi sorminen ei sinne pääse käsiksi. Lisäksi ihmeelliset hihnat estämässä taskujen käyttöä.

  Vasen ylätasku aivan toivoton. Taskuun mahtuu 1 patteri molemmille puolille, no jos tarvitsee pattereita kuljettaa metsässä, muuten hyödytön. Yhteen isoon taskuun olisi voinut saada vaikka kännykän.

  Povitasku pettymys, lompakko jossa kalaluvat tulisi pitää roikkuu puoliksi ulkona. Pelottaa, että kumarrellessa sieltä tulee jatkossa tavarat putoamaan.

  Lisäksi takki on melko lämmin, joka on itselleni kesällä miinusta. Syksyllä voi laittaa sitten kunnon takin päälle, jos lämpöä tarvitsee. Liivin ideahan kun on olla viileä.

  Niin ja vetokutjet tuntuvat epäilyttävät runksuttavilta, ei mene mitenkään jouheasti.

  Lisäksi mielestäni liivi on liian lyhyt. Kun nostaa hartijoita niin selkä jää paljaaksi, vaikka muuten liivi on istuva, eli koko on sopiva.

  En tiedä onko 2 tähteä liikaa tästä tuotteesta. En tiedä heitänkö lokkia, vai odotanko ensin että hukkaan lompakkoni ja puhelimeni tätä käyttäessä.