Mil-Tec Combat Veitsi Bowieterällä

Edullinen ja kovaa tekoa oleva combat bowie mukaan ryteikköön ja campingi onnistuu kuin leikki. Isokokoisella leukulla voi pilkkoa klapeja notskiin ja huitoa risuja poikki.

Tilapäisesti loppunut

24,90 2490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Edullinen ja kovaa tekoa oleva combat bowie mukaan ryteikköön ja campingi onnistuu kuin leikki. Isokokoisella leukulla voi pilkkoa klapeja notskiin ja huitoa risuja poikki.

Kauttaaltaan musta puukko ei omaa kiiltoa, jonka vihollinen voisi havaita, siinä on kumipinnoitettu kahva ja pysyy täten kädessä huonommissakin olosuhteissa. Terän profiili on mallia Bowie. Mikä se on? Se on uudisraivaaja Jim Bowien kehittämä, 1800-luvun yhdysvaltalaisten metsästäjien käyttämä veitsityyli.

Veitsi on aika painava, joten sen kanssa tosiaan onnistuu klapiminenkin vähintäänkin välttävästi.
 • Kokonaispituus: 35cm
 • Terän pituus: 22cm
 • Musta, heijastamaton terä
 • Nailontuppi
 • Paino tupen kanssa: 557g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  05.12.2016 - Julle

  "Tuo ei ole veitsi, tämä on veitsi." Tässä on tukeva työkalu, jolla tekee klapit ja muut sytykkeet. Toimii sekä vesurina että kirveenä ja kyllä tällä ruman kaarnalaivankin vuoleskelee. Painoa on sen verran, että jos vyöllä tätä meinaat kantaa, osta samalla henkselit. Hinta ja laatu kohtaavat.

  04.10.2016 - Alain

  Oikein hyvä ja vahvatekoinen veitsi, joka ei varmaan jätä pulaan luonnon keskellä ja joka tekee tehtävänsä monessa kotipihahommassa. Suosittelen.

  11.07.2016 - Reiska

  Toimiva kokonaisuus koon ja painon puolesta. Monipuolinen käyttää ja mukava kädessä. Harmi että terä ei ole aivan mitä voisi toivoa.

  10.04.2016 - genre

  hyvä ostos. korvaa vesurin. ei menny rahat hukkaan. äijä-tunne korvaamaton

  09.12.2015 - KK

  Massiivinen veitsi! Ei ihan vuolemiseen tarkoitettu mutta lähes kaikkeen muuhun sopiva! Itse näytin hieman teroituskiveä niin alkoi makkarapakettikin aukeamaan kivuttomasti! Sitten kun muistetaan alkuperäinen käyttötarkoitus niin ei kannata liikaa teroittaa! Ajaa vyövesurin virkaa ym.! Suosittelen!!! :)

  01.12.2015 - Jaakoppi612

  Upea veitsi! On ollut mahtava saada käyttää tällaista kaunokaista. Aluksi epäilin toimivuutta mutta luin arvosteluja ja päädyin ostamaan. kuten descissä sanottiin tällä katkoo klapin tai parikin. Aivan mahtava pala metallia.

  09.02.2015 - jänö

  Mahtava veitsi metsässä touhuamiseen.

  08.02.2015 - tyytyväinen

  Hyvä veitsi mutta turhan painava.

  04.02.2015 - mot666

  Todella tukeva eräpuukko jolla karsii tarvittaessa jopa oksia tai kaivaa kiviä makuualustan alta, Hyvä ostos!