Joulutilausten vikat päivämäärät

Hienosti se meni. Ensi vuonna uudestaan. Kiitoksia ja hyvää uutta vuotta 2018!

Nyt voi olla niin ja näin, että ehtiikö enää perille jouluksi jos tilaa normaalin kuljetettavan paketin joko Postilla tai Matkahuollon palveluilla. Voi sitä tietenkin kokeilla, ehkä ehtii. Varmin tapa on nyt tässä vaiheessa ottaa Postin kotiinkuljetus tai toimitus työpaikalle (ne on postin kotimaan nopeimmat priority kuljetukset). Vastaavasti Matkahuollon Jakopaketti priorisoidaan kuljetuksessa nopeammaksi.

Noutopisteemme palvelee loppuviikon ihan normaalisti PE 22.12 klo 17:00 asti. Voit tehdä tilauksen ja valita toimitustavaksi "Nouto Hämeentien varastolta". Postikuluja ei tule ja paketin voi käydä täältä noutamassa. Meillä voi myös tehdä ostoksia paikan päällä. Kortti ja käteismaksut.

Tilatkaa Matkahuollon "Lähellä paketti" lähikaupasta noudettavaksi. Tai Postin kotiinkuljetus, tai Matkahuollon jakopaketti, joka on sama kuin kotiinkuljetus. Tilaukset ehtivät vielä jouluksi perille. Tilauksia voi tehdä huomiseen aamuun 20.12 klo 09:00 asti ja ihan hyvin vielä ehtii toimitettuna perille. :)

Postin kuljetuksilla -> tilaukset sisään viimeistään maanantaina 18.12.
Matkahuollon lähellä paketti -> tilaukset sisään viimeistään tiistaina 19.12.

Yllä olevat aikamääreet takaavat, että lähetykset ehtivät jouluksi perille. Tämän jälkeenkin tehdyt tilaukset vielä voivat ehtiä, mutta emme pysty enää sitä takaamaan. Jos tilaus jää viimetinkaan, kannattaa ottaa joko Matkahuollon tai Postin pikalähetys vähän kalliimmalla hinnalla. Posti "toimitus työpaikalle", eli business express on seuraavana päivänä asiakkaalla noin klo 14:00. Matkahuollon jakopaketti myös pääsääntöisesti toimitettuna asiakkaalle seuraavana päivänä.