Jerkku Savu Kotimainen Kuivaliha 150g

Vimosen päälle pehmoiset savut Tilaa heti, tarvitset sitä!
Ja tässä maistuu savu isolla S:llä! Jerkku Savulle on kuivauksen jälkeen annettu viiiiiimesen päälle pehmoiset savut! ÄSSÄ! Naapurikin on kateellinen!

Heti varastosta (14 kpl)

14,90 1490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Ja tässä maistuu savu isolla S:llä! Jerkku Savulle on kuivauksen jälkeen annettu viiiiiimesen päälle pehmoiset savut! ÄSSÄ! Naapurikin on kateellinen!

Kun halajat iltapalaa tahi yösnäkkiä, tai haluat tankata itsesi työpäivän koitoksiin, saatat kurottautua kohti perunalastuja ja voileipiä. Ei kannata, on nimittäin yksi ylivoimainen ja tosi miehinen välipala joka kulkee nimellä kuivaliha, eli tuttavallisemmin beef jerky. Tämä aavistuksen sitkeä ja mausteinen välipala on terveellistä ja voi pojat miltä se maistuukaan!

Tässä tulee todella törkeän hyvää kuivalihaa kotimaisesta naudan paistista ja kotimaisen Kuivalihakundin toimesta. Jerkku, Savustettu Kuivaliha! Nappaa tästä kunnollinen, taatusti laadukas ja kotimainen vaihtoehto ja mutustele makunystyräsi helliksi. Dried Buddy Oy / Kuivalihakundi on puuhannut kuivalihan parissa jo vuodesta 2010 ja puolueettomasti voimme todeta, että nyt on kyllä parasta jerkyä mitä olemme vähään aikaan maistaneet. Sen takia ne tulivat meille myyntiinkin!

Kyllä, olet varmasti maistanut kuivalihaa, niitä myydään joka paikassa. Mutta, mut... kaikki beef jerkyt eivät ole samoja, ei ei... eroavaisuuksia lytyy mm. mausteissa, kuivausmetodeissa, lihan valinnassa ja muissa esivalmisteluissa. Markkinoilla on jo ties minkälaisia ja mistä tullutta kuivalihaa, kaikki ne ovat ihan ok ja hyvän makuisia, mutta yksimielinen raatimme on tullut siihen tulokseen, että Kuivalihakundin kuivattamat ja maustamat lihat ovat ehdottomasti kuivalihasortimentin kärkikahinoissa.

Olipa se kerran kevyt selviytymisruoka mm. Amerikan Intiaaneille ja Jenkkilän länteen hoiperteleville uudisasukkaille. Se on tänä päivänä kuitenkin paljon enemmän: monien rakastama hiukopala, matkamiehen eväs, erämiehen retkimuona ja survivalistin hätävara. Ah, pelkkä pussin rapina saa aistimme valppaiksi ja tuntokarvamme pystyyn.

Taipuu tilanteeseen ku tilanteeseen, mettälle, kalalle tai vaikka snackyksi telkkarin äärelle. Nautitaan yksin tai seurassa.
 • 150g tajuttoman hyvää aidolla savulla savustettua jerkyä
 • Terveellistä myöskin, luulemme
 • Suomessa valmistettua, suomalaisesta naudasta
 • Tilaa jo, haluat kuitenkin
 • Naudanpaisti
 • Gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola)
 • Valkosipuli
 • Mustapippuri
 • Sokerisiirappi
 • Maustepippuri

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  20.09.2017 - Kuivaliha

  Parasta kuivalihaa tässä maassa. Aivan eri luokkaa kun markettien pikkupussit.