Haix

HAIX valmistaa kenkiä kaikile ihmisille ympäri maailman. Haix saappaat ja kengät ovat kaikki sertifioituja, ja koppaavat korkeimmat standardit mitä ikinä kengille onkaan olemassa. Kun pidät HAIX kenkiä, tiedät, että olet suojattuna ainakin jalkojesi osalta silloin kuin sitä eniten kaipaat.

Jotkut ymmärtävät mitä HAIX tarkoittaa, muille se kerrottakoon tässä: vain ja ainoastaan parhaita raaka-aineita käytetään joka ikisen HAIX kengän valmistuksessa - vain 100% täydelliset ja virhevapaat HAIXit lähtevät tehtaalta ulos. HAIX kohtaa tai ylittää laatuvaatimukset, joita tälläisille heavy duty kengille voidaan asettaa. Valmistettu Saksalaisesta tai Itävaltalaisesta nahasta ja Gore-Texistä, sekä muista tulevaisuuden materiaaleista. Kaikki HAIX bootsit, saappaat ja kengät ovat täten myöskin vedenpitäviä ja hengittäviä. Ne tarjoilevat lisäksi edistyksellistä mukavuutta ja täydellistä suojaa melkeinpä hommaan kuin hommaan.

HAIX meinaa päivittäistä mukavuutta, etenkin sellaisiin hetkiin kun popot ovat jalassa koko päivän ja jatkuvasti. Heroes wear HAIX!

Tuotteita ei löytynyt.