Böker Magnum Small Tomahawk Minikirves

Käytännöllinen ja tukeva yleiskirves jota ei tule jättää kotiin piironginlaatikkoon kun lähdetään moottorikelkkailemaan, mönkkärisafarille, metsäseikkailuun tai semmoiseen.

Tilapäisesti loppunut

54,95 5495

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Käytännöllinen ja tukeva yleiskirves jota ei tule jättää kotiin piironginlaatikkoon kun lähdetään moottorikelkkailemaan, mönkkärisafarille, metsäseikkailuun tai semmoiseen.

Pienikokoinen ja täten hätävaraksi kelpaava Böker Magnum Small Tomahawk voitaisiin luokitella taskukirveeksi, jos se taskuun mahtuisi, mutta pieni se siis on ja kulkee mukana kätevästi. Yhtä palaa 440 terästä, tummaksi käsiteltyä ja mukavalla tekstuurilla varustettu pitävä kahva.

Kahvassa olevat G-10 puolikkaat voi tarvittaessa irrottaa ja korvata vaikka paracordilla jos siltä tuntuu. Universaali työkalu jota voidaan käyttää myös muuhunkin kuin vain pilkkomiseen ja leikkaamiseen, siinä on nimittäin myös lyöntipintaa vasarointia silmälläpitäen. Lisäksi löytyy turvavyöleikkuri tai kangasleikkuri, kumpi nyt onkaan tarpeellisempi sekä väkäset jotka mätsäävät 10, 13 ja 17mm kuusiokolokantojen kanssa. Emme kyllä tiedä, että mihin sitä ominaisuutta tälläisessä tuotteessa kaivataan, mutta löytyy.

Peräpäässä läpivienti nyöriä varten ja mukana Kydex teräsuojus sekä klipsi jolla saat sen vyölle roikkumaan.
 • Kokonaispituus: 21cm
 • Terän pituus: 6.5cm
 • Paino: 315g
 • Terän paksuus: 5.5mm
 • Terän materiaali: 440
 • Kahvan materiaali: G10
 • Kydex tuppi

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  17.12.2015 - Martzu

  Kompacti mini kirves on laatutuote jokaiselle Every Day Carry -Survivalistille. Terävä leikkuri naruille,turvavöille yms. Toimiva kompacti avain mutterien aukaisuun. Toimiva kokonaisuus. Laadukas huippu tuote Survivalistin/ Erämiehen varusteisiin.Ei jätä pulaan tosi psikan tullen.