Alpina Tundra Black

Perustuu Trapper malliin Vedenpitävä kalvo Istuu suomalaiseen jalkaan Nupukkinahkaa
Alpina Tundra Black on monikäyttöien ja helppo, puolivartinen vaelluskenkä kaikenlaiseen ulkona liikkumiseen. Alpina Tundra on periaatteessa samasta muotista kuin Alpina Trapper -malli, tällä kertaa vain lyhytvartisena.

Heti varastosta (4 kpl)

109,90 10990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Alpina Tundra Black on monikäyttöien ja helppo, puolivartinen vaelluskenkä kaikenlaiseen ulkona liikkumiseen. Alpina Tundra on periaatteessa samasta muotista kuin Alpina Trapper -malli, tällä kertaa vain lyhytvartisena.

Korkealuokkainen tekstiilisisus on miellyttävä jalalle, kengän kieli ja suuaukko on päällystetty erillisellä verkkomateriaalilla, joka tuntuu kivalta säärtä vasten ja samalla saa kengän tuntumaan ilmavalta jalkaa vasten. Ulkopinnalleen Alpinan Tundra on saanut 2.0mm paksun nupukkinahan, se on hyvännäköinen, kestävä ja helppohoitoinen. Kenhän yläosassa on kiiltonahkainen lipare, joka tekee kengän yläosasta joustavan, helpottaa kävelyä raskaiden taakkojen kanssa.

Kumipohja on kiinnitettynä kengän pohjaan samalla tavalla kuin Alpina Trapperissa, valutekniikalla toisiinsa kiinnitetyt kappaleet ovat kuin yhtä osaa, tämän ansiosta pohjan kulutuskestävyys on huomattavasti korkeampi kuin perinteisellä liimausmetodilla toteutetut ratkaisut. Popot ovat joustavat pitkittäissunnassa, mutta kuitenkin riittävän kiertojäykät haasteellisessa maastossa kulkemiseen. Tundrassa pohja on aavistuksen jäykempi kuin saman firman Trappereissa, tiedoksi siis, jos olet kokeillut tai omistat jo Trapperit.

Kengät eivät juurikaan vaadi sisäänajoa, vaan ne istuvat suomalaiseen jalkaan (kiitos leveämmän lestin) varsin napakasti heti ensimmäisellä kerralla. Vedenpitävyydestä huolehtii Alpinan oma Alpitex -kalvo, joka hengittelee myös varsin reippaasti. Kumipohjan seos myös Alpinan omalla reseptillä, pitää liukkaalla ja märällä, eikä kovetu pakkasessa.
 • Helpot ja mukavat lyhytvartiset vaelluskengät
 • Perustuu Alpina Trapper malliin
 • Laadukasta, 2.0mm paksua nupukkinahkaa
 • Kantavaimennettu, pitävä ja joustava kumipohja
 • Vedenpitävä- ja hengittävä Alpitex -kalvo
 • Leveähkö lesti, sopii Suomalaiseen jalkaan hyvin
 • Valmistettu käsipelillä Sloveniassa
 • Irrotettavat pohjalliset
 • Takuu 12kk

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  15.08.2021 - Vheh

  Hyvät kengät. On tullut näillä käveltyä pitkiäkin matkoja ja ei moitittavaa.